Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Liepos » 01

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


01.07.2018, 19:29
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1375)

Ne per seniausiai, po daugelio metų, aš pirmą kartą užėjau į sveiko maisto parduotuvę. Negaliu sakyti, kad buvau nustebintas to, ką pamačiau, bet reklaminės informacijos gausa privertė mane pasijusti taip, lyg būčiau gundomas klasikiniais viliojančiais pažadais

Sužinok daugiau ...
01.07.2018, 16:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1824)

Kai žmogus suserga virusine liga, gliukozės kiekis kraujyje išauga. Jei gydytojas tuo metu matuos cukraus kiekį kraujyje, diagnozė bus tokia pati – diabetas. Ir neretas atvejis, kai žmogui diagnozuojamas diabetas (kraujyje padidintas gliukozės kiekis), o žmogus pasirodo chroniškai serga virusine liga, ko pasekoje organizmas didina kraujyje gliukozės kiekį – gaminti daugiau energijos prasidėjusiam ir užsitęsusiam valymosi procesui. Padėjus organizmui išsivalyti – nuraminus virusą, toks antro tipo „diabetas“ savaime išnyksta. 99,9% atvejų, kai gydytojai, pamatavę tik cukrų, sako, kad yra diabetas – yra melas, nes niekada negalima spręsti iš vieno faktoriaus, šiuo atveju – cukraus kraujyje. Būtina sisteminė analizė.

Sužinok daugiau ...
01.07.2018, 13:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2130)
Klausimų seką, kuriuos vienaip ar kitaip riša tas pats faktorius, galima būtų dar tęsti, tačiau kad suprasti šio faktoriaus svarbą, pakaks ir tiek, kiek yra užduota. Šiuos visus klausimus riša vienas vienintelis atsakymas ir faktorius – spinduliavimas, kurio pradžių pradžia – Saulėje. Mes vienokia ar kitokia forma, tiesiogiai ar per tarpininkus akumuliuojame saulės energiją, o po to ją spinduliuojame – dalijamės su aplinka.
Sužinok daugiau ...
01.07.2018, 13:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1822)

Dažnas netradicinės medicinos žinovas gali pasakyti, kad organizmo detoksikacijai naudojamos klizmos su kavos tirščiais yra efektyvios, bet kur to efektyvumo šaknys žino retas. O veikimo mechanizmas slypi elektrochemijoje: nuodingus, tame tarpe ir sunkiųjų metalų, neigiamai įkrautus jonus suriša teigiamai įkrautos kavos dalelės – makroskopinis elektromagnetinio vyksmo pasireiškimas.

Sužinok daugiau ...
01.07.2018, 11:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2478)

Didysis keliautojas kapitonas Kukas arbatmedį pirmą kartą pastebėjo 1770 metais, kai išsilaipinęs Botaniko paplūdimyje iš jo kvapnių lapelių išvirė arbatos savo jūreiviams. Pastarieji, išvarginti ilgos kelionės bei ligų, išgėrę arbatos, pajuto, kad sveikata labai pagerėjo. Botanikas J.Bankas tyrė šio augalo gydomąsias savybes. O 1920 metais Australijos chemikas dr. Penfordas, atlikęs klinikinius tyrimus su žmonėmis, įrodė unikalias arbatmedžio aliejaus profilaktines bei gydomąsias savybes. 1930 m. Australijoje arbatmedis pradėtas vartoti klinikinėje praktikoje kaip antiseptinė priemonė. 1937 m. buvo aprašyta nemažai ligų, kurios sėkmingai gydomos arbatmedžio aliejumi.

Sužinok daugiau ...
01.07.2018, 11:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1669)
Pasaulyje jau ne vienerius metus vyksta diskusijos dėl genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir genetiškai modifikuotų produktų (GMP) keliamos rizikos aplinkai, žemės ūkiui ir žmonių sveikatai. Pagal Europos Sąjungos reikalavimus genetiškai modifikuoti galima tik tris maisto produktus: sojas, kukurūzus ir rapsus.
Sužinok daugiau ...