Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.09.2024, 19:35
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (97)
Parazitai, gyvenantys žmogaus organizme, gali būti kur kas klastingesni nei manytume. Šie mikroskopiniai padarai sugeba prisitaikyti, pasislėpti ir išgyventi net ir sudėtingomis sąlygomis. Suprasti, kaip jie veikia ir kaip galima juos sustabdyti, yra pirmasis žingsnis siekiant geresnės sveikatos.
Sužinok daugiau ...
13.09.2024, 18:46
Religija Peržiūrų (97)
Rugsėjo 14 diena, minint Šv. Kryžiaus išaukštinimą, yra puiki proga sustiprinti ryšius šeimoje per maldą. Ši šventė kviečia mus pasinerti į dvasinį atsinaujinimą ir ieškoti ramybės. Tėvų ir vaikų maldos dienos pradžioje ir pabaigoje ne tik suteikia galimybę išreikšti savo rūpestį vieniems kitiems, bet ir padeda augti dvasiniuose ryšiuose.
Sužinok daugiau ...
13.09.2024, 18:37
Burtai, Magija Peržiūrų (86)
Rugsėjo 14 d. Lietuvoje yra ne tik Kryžiaus šventė, bet ir diena, apipinta prietarais, kurie gali paveikti mūsų elgesį ir sprendimus. Šie prietarai dažnai skiriasi priklausomai nuo lyties: moterims gali būti patariama vengti kirpimo, o vyrams – neskubėti į naujas iniciatyvas. Šiame straipsnyje panagrinėsime tradicijas ir jų poveikį sveikatai, taip pat pasiūlysime praktinius patarimus, kaip šią dieną praleisti kuo naudingiau.
Sužinok daugiau ...
13.09.2024, 16:22
Psichologija Peržiūrų (73)
Melavimas yra sudėtingas, bet dažnas socialinis reiškinys, kuris kelia klausimų apie pasitikėjimą tarp lyčių. Nors egzistuoja nuomonė, kad moterys meluoja dažniau nei vyrai, moksliniai tyrimai atskleidžia, kad šios tendencijos gali būti susijusios su neurobiologiniais skirtumais ir socialiniais kontekstais.
Sužinok daugiau ...
13.09.2024, 16:15
Psichologija Peržiūrų (105)
Vyro ir žmonos santykiai yra sudėtingi ir pilni iššūkių. Dažnai vyrai susiduria su įvairiais priekaištais savo žmonoms, kurie gali kelti įtampą ir nesusipratimus. Šiame straipsnyje nagrinėsime populiariausius vyrų priekaištus, susijusius su emocijomis, elgesio įpročiais ir gyvenimo būdu, siekdami suprasti, kaip šios problemos gali paveikti poros dinamiką ir bendrą harmoniją.
Sužinok daugiau ...
13.09.2024, 14:12
Video Peržiūrų (91)
Ar kada nors pasijutote visiškai ramus, klausydamiesi jūros bangų? Šiame straipsnyje kviečiame jus pasinerti į Baltijos jūros grožį, kurio švelnūs garsai gali tapti jūsų kasdienio atsipalaidavimo ir meditacijos dalimi. Sužinokite, kaip šie natūralūs garsai padeda sumažinti stresą, gerina miegą ir atkuria vidinę pusiausvyrą.
Sužinok daugiau ...
13.09.2024, 07:06
Religija Peržiūrų (78)
Rugsėjo 13 diena yra puiki proga tėvams ir vaikams susiburti ir pasimelsti. Šios maldos ne tik stiprina šeimos ryšius, bet ir padeda išreikšti meilę bei rūpestį vieni kitiems. Kiekviena malda gali būti unikali, priklausomai nuo šeimos tradicijų, todėl svarbu pasirinkti tas, kurios labiausiai atitinka jūsų širdies balsą.
Sužinok daugiau ...
13.09.2024, 06:46
Burtai, Magija Peržiūrų (96)
Penktadienis, rugsėjo 13 d., dažnai laikomas nepalankia diena, kuri gali sukelti nerimą ir stresą. Ši diena ne tik turi gilių kultūrinių šaknų, bet ir gali turėti įtakos mūsų sprendimams bei emocinei ir fizinei sveikatai. Šiame straipsnyje aptarsime specifinius moterų ir vyrų prietarus, susijusius su sveikata, bei pateiksime patarimų, kaip išvengti nepageidaujamų pasekmių.
Sužinok daugiau ...
13.09.2024, 06:34
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (119)
2024 m. rugsėjo 13 d. pažadins naujas galimybes ir iššūkius visiems Zodiako ženklams. Ši diena žada reikšmingus įvykius, kurie gali turėti didelę įtaką jūsų nuotaikai ir gyvenimo aplinkybėms. Pasitelkę astrologinių prognozių išmintį, galime geriau suprasti, kaip pasinaudoti šiais įvykiais savo naudai. Šiame straipsnyje išnagrinėsime, ką žvaigždės numato kiekvienam ženklui ir pateiksime praktinių patarimų, kad galėtumėte pasiekti savo tikslus.
Sužinok daugiau ...