Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.09.2024, 07:50
Medicina Peržiūrų (98)
Alexis Lorenze, 23 metų jauna moteris, patyrė sunkių komplikacijų po to, kai ligoninėje Kalifornijoje buvo priversta pasiskiepyti trimis skirtingomis vakcinomis prieš gydymo procedūrą. Jos atvejis, kuriame atsirado laikinų aklumo epizodų, stiprus skausmas ir kiti nerimą keliantys simptomai, kelia klausimų apie vakcinų saugumą ir medicinos praktikas. Ši istorija ne tik atskleidžia galimus medicininius trūkumus, bet ir ragina žmones atidžiau vertinti, kokius skiepus jiems siūloma gauti.
Sužinok daugiau ...
26.09.2024, 07:31
Medicina Peržiūrų (127)
2023 m. Meino valstijoje užfiksuotas tymų atvejis sukėlė didelį susidomėjimą ir diskusijas dėl vakcinacijos politikos. Šis incidentas, pirmas per ketverius metus, buvo aktyviai aptarinėjamas žiniasklaidoje, tačiau nustatyta, kad vaiko užsikrėtimo priežastis buvo vakcina.
Sužinok daugiau ...
26.09.2024, 07:09
Pasaulis Peržiūrų (106)
Simpsonvudo konferencija, įvykusi 2000 m. Džordžijoje, buvo apipinta paslaptimis ir skandalais, kurie iki šiol kelia nerimą. Šiame straipsnyje nagrinėjama, kaip ši slaptas susitikimas atskleidžia gilius ryšius tarp farmacijos pramonės, sveikatos institucijų ir potencialių sveikatos pavojų, susijusių su vakcinomis. Robertas F. Kennedy jaunesnysis, atskleidęs šias paslaptis, teigia, kad buvo bandyta užgniaužti svarbias tiesas, kurios gali turėti katastrofiškų pasekmių mūsų vaikų sveikatai.
Sužinok daugiau ...