Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 07

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


07.09.2024, 14:18
Psichologija Peržiūrų (175)
Thich Nhat Hanh, žinomas budizmo meistras, siūlo gilius ir praktiškus principus, kurie gali transformuoti mūsų gyvenimą. Jo mokymai apie sąmoningumą ir emocijų valdymą ne tik padeda sumažinti stresą, bet ir skatina gilesnius ryšius su savimi ir kitais. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip galite įtraukti šiuos principus į savo kasdienybę ir pasiekti vidinę ramybę.
Sužinok daugiau ...
07.09.2024, 13:26
Psichologija Peržiūrų (168)
Šiuolaikiniame pasaulyje, kur socialinė sąveika dažnai laikoma normatyvu, protingi žmonės vis dažniau renkasi vienatvę. Tai ne tik asmeninis pasirinkimas, bet ir gili psichologinė strategija, leidžianti geriau pažinti save, plėtoti kūrybiškumą ir siekti asmeninio augimo. Šiame straipsnyje nagrinėsime, kodėl intelektualusis mąstymas ir emocinė patirtis skatina šį pasirinkimą, analizuodami psichologų, tokių kaip Justin Brown, požiūrį.
Sužinok daugiau ...
07.09.2024, 13:12
Psichologija Peržiūrų (160)
Ar kada nors susimąstėte, kaip priverstinis dalijimasis žaislais gali paveikti vaiko emocinę raidą? Šiame straipsnyje nagrinėsime, kodėl tai, kas atrodo kaip dosnumo ugdymas, iš tikrųjų gali sukelti didelių emocinių randų ir neigiamų pasekmių vaiko gyvenime. Laikas pažvelgti giliau į šią temą ir atsakyti į klausimą, ar tikrai verta versti mažus vaikus dalintis.
Sužinok daugiau ...
07.09.2024, 12:53
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (156)
Vaiduoklių matymas yra intriguojanti tema, atskleidžianti mūsų kultūrinius, psichologinius ir istorinius ryšius su mirties ir gyvenimo fenomenais. Nuo senovinių legendų iki šiuolaikinių tyrimų, šis straipsnis nagrinėja, kodėl žmonės mato vaiduoklius, kaip šie reiškiniai susiję su mūsų psichologinėmis būsenomis, ir kokią reikšmę turi kultūriniai kontekstai.
Sužinok daugiau ...
07.09.2024, 12:35
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (154)

Smegenys yra vienas iš sudėtingiausių organų mūsų kūne, atsakingas už daugelį gyvybinių funkcijų, tačiau jų veikla po mirties išlieka paslaptinga. Šis straipsnis panardina į mokslinius tyrimus, nagrinėja istorinius kontekstus ir kelia etinius klausimus, susijusius su smegenų aktyvumu po mirties.

Sužinok daugiau ...
07.09.2024, 11:41
Istorija Peržiūrų (127)
Rubenso vazos yra ne tik išskirtiniai meno kūriniai, bet ir intriguojanti istorijos dalis, atskleidžianti baroko stiliaus prabangą ir simboliką. Šiame straipsnyje panagrinėsime, kaip šios vazos atspindi ne tik menininkų kūrybą, bet ir socialinę bei kultūrinę aplinką, kurioje jos buvo sukurtos.
Sužinok daugiau ...
07.09.2024, 07:55
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (98)
Rugsėjo 7 d. žvaigždės skleidžia ypatingą energiją, kviesdamos mus atidžiai pažvelgti į savo emocijas ir galimybes. Kiekvienas zodiako ženklas šiandien gali pasinaudoti unikaliomis progomis ir iššūkiais. Sužinokite, kokios tendencijos dominuoja ir kaip galite išnaudoti šią dieną savo naudai!
Sužinok daugiau ...