Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 06

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


06.09.2024, 20:11
Religija Peržiūrų (112)
Rugsėjo 7-oji simbolizuoja naujų galimybių pradžią ir šeimos ryšių stiprinimą. Ši diena kviečia mus susiburti, dėkoti už tai, ką turime, ir prašyti dangiškosios globos. Malda – tai galingas įrankis, leidžiantis išreikšti savo jausmus ir norus, todėl šis straipsnis siūlo maldas tiek vaikams, tiek tėvams. Sužinokite, kaip šios maldos gali sustiprinti mūsų tarpusavio ryšius ir padėti rasti vidinę ramybę kasdieniniame gyvenime.
Sužinok daugiau ...
06.09.2024, 20:01
Burtai, Magija Peržiūrų (100)
Rugsėjo 7-oji yra ne tik paprasta diena kalendoriuje, bet ir turtingas prietarų lobynas, kuris susijęs su žmonių kasdieniu gyvenimu ir sveikatos praktikomis. Šiame straipsnyje panagrinėsime, kaip šie prietarai gali paveikti mūsų sprendimus ir elgesį, tiek vyrams, tiek moterims. Sužinosime, ką galima daryti šią dieną ir ko geriau vengti, kad užtikrintume gerą savijautą ir sėkmę.
Sužinok daugiau ...
06.09.2024, 18:44
Video Peržiūrų (92)
Kai vasaros saulė švelniai apšviečia miškus, o ramus upelio srautas kuria tobulą foną jūsų meditacijai, jūs ne tik patiriate gamtos grožį, bet ir pajuntate jos galingą poveikį jūsų psichinei ir emocinei būsenai. Šiame 4K vaizdo įraše pajusite, kaip paukščių čiulbėjimas ir tekantis vanduo harmoningai sujungia gamtos garsus, kviesdami jus atsipalaiduoti ir pasinerti į gamtos glėbį.
Sužinok daugiau ...