Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 15

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


15.09.2024, 19:59
Religija Peržiūrų (84)
Rugsėjo 16 diena yra puiki proga sustoti ir apmąstyti mūsų santykius su artimaisiais. Malda yra galingas būdas išreikšti dėkingumą, apkabinti pozityvumą ir stiprinti ryšius tarp tėvų ir vaikų. Šiame straipsnyje pateiksime maldas, kurios padės jums kartu prisiminti, kas iš tiesų svarbu – meilę, supratimą ir bendravimą.
Sužinok daugiau ...
15.09.2024, 19:51
Burtai, Magija Peržiūrų (103)
Rugsėjo 16 d. yra ypatinga diena, kurią lydintys prietarai ir tradicijos gali turėti įtakos mūsų kasdieniam gyvenimui. Ši diena, žyminti rudens pradžią, kviečia mus apmąstyti, kaip geriau rūpintis savimi ir savo aplinka, atsižvelgiant į moterų ir vyrų skirtingus tikėjimus. Ką galima daryti, o ko geriau vengti šią dieną? Pasinerkime į šios dienos prietarus ir sužinokime, kaip jie gali paveikti mūsų sveikatą ir gerovę.
Sužinok daugiau ...
15.09.2024, 15:46
Medicina Peržiūrų (92)
Pastaruoju metu pasaulį sukrėtė nauji moksliniai tyrimai, atskleidžiantys galimus ilgalaikius COVID-19 vakcinų poveikius, ypač vaikams. Vokietijos mokslininkų grupė, vadovaujama Dr. Robin Kobbe, atliko tyrimą, kuriame buvo stebima, kaip skiepijimas mRNA vakcinos poveikis vaikų imuninei sistemai gali keisti jų organizmo reakcijas ir, nerimą keliančiai, galimai didinti vėžio riziką.
Sužinok daugiau ...
15.09.2024, 13:42
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (82)

2020 m. lapkritį netikėta banga, pakėlusi plūdurą prie Britų Kolumbijos krantų į neįtikėtiną aukštį, atskleidė nevaldomų bangų paslaptis, kurios ilgą laiką buvo laikomos mitais. Mokslininkai dabar stengiasi suprasti šiuos ekstremalius jūros reiškinius, kurie gali turėti didelį poveikį tiek jūrų operacijoms, tiek vartotojų saugumui.

Sužinok daugiau ...
15.09.2024, 11:53
Kosmosas Peržiūrų (59)
Išorinėje Saulės sistemos dalyje, toli nuo Saulės spindulių ir šilumos, vyksta keisti orbitalių šokiai. Nors Devintoji planeta vis dar lieka hipotezė, neseniai atliktas tyrimas atskleidžia intriguojančią galimybę: galbūt šiuos keistus judesius sukėlė svetima žvaigždė, praskriejusi pro mūsų Saulės sistemą milijardų metų senumo praeityje.
Sužinok daugiau ...