Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.09.2024, 21:15
Archeologija Peržiūrų (22)
Vokietijos Bavarijoje, Nördlingen mieste, archeologai padarė neįtikėtiną atradimą – 3000 metų senumo kardą, kuris ne tik stebina savo išsaugojimo būkle, bet ir kelia daug klausimų apie senovės gyventojų gyvenimą. Šis radinys gali atskleisti ne tik metalurgijos, bet ir socialinių santykių detales bronzos amžiuje.
Sužinok daugiau ...
27.09.2024, 20:43
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (34)
Sveikata ir gerovė šiandien yra ne tik mados reikalas, bet ir esminis gyvenimo kokybės aspektas. Supratimas, kaip rūpintis savo fizine ir psichologine būkle, gali daryti didelę įtaką mūsų kasdieniam gyvenimui. Nuo imuniteto stiprinimo natūraliais būdais iki psichologinės gerovės palaikymo — šis straipsnis apžvelgs praktiškus patarimus ir receptus, kurie padės jums pasiekti geresnę savijautą.
Sužinok daugiau ...
27.09.2024, 20:34
Psichologija Peržiūrų (30)
Santykiai gali būti sudėtingi, tačiau tinkamas supratimas gali padėti juos sustiprinti. Neretai vyrai naudoja frazes, kurios iš pirmo žvilgsnio atrodo paprastos, tačiau gali turėti gilesnę prasmę. Suprasdamos, ką iš tikrųjų reiškia šie žodžiai, moterys gali geriau suvokti savo partnerius ir užmegzti harmoningesnius santykius. Šiame straipsnyje nagrinėsime, kokios frazės gali slėpti emocinius signalus ir kaip jas interpretuoti.
Sužinok daugiau ...
27.09.2024, 20:26
Psichologija Peržiūrų (34)
Santykiai gali būti nuostabūs, tačiau kartais juose pasirodo pavojaus signalai, kurie gali reikšti, kad jums reikia pergalvoti savo sprendimus. Nors kiekvienas santykis yra unikalus, kai kurie elgesio bruožai gali parodyti, kad partneris nesugeba suteikti jums emocinės paramos ar pagaros, kurios nusipelnėte. Šiame straipsnyje aptarsime, kokie ženklai gali reikšti, kad laikas atsitraukti nuo potencialiai kenksmingų santykių.
Sužinok daugiau ...
27.09.2024, 09:26
Pasaulis Peržiūrų (61)
Pasaulyje, kuriame vis dažniau sklando šnabždesiai apie sąmokslą ir gresiantį baimės jausmą, stulbinantis Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) vidinio asmens atskleidimas atskleidžia tai, ką kai kas vadina elito „perkrovimo momentu“. Ruošiantis masinių aukų renginiui, kuris, kaip įtariama, bus nukreiptas prieš nepaklusnius politikus, didėja susirūpinimas dėl demokratijos erozijos ir autoritarizmo įsigalėjimo.
Sužinok daugiau ...