Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.09.2024, 18:30
Religija Peržiūrų (122)

Rugsėjo 4 d. yra puiki proga sustiprinti šeimos ryšius per maldą. Šiandien, kai pasaulis aplink mus keičiasi, bendros maldos gali tapti ramybės ir supratimo šaltiniu. Šiame straipsnyje rasite tėvų ir vaikų maldas, kurios padės jums kartu prisiliesti prie dvasinių vertybių, dalintis meile ir palaikyti vienas kitą kasdienybėje.

Sužinok daugiau ...
03.09.2024, 17:48
Burtai, Magija Peržiūrų (134)
Rugsėjo 4 d. yra ypatinga diena, apipinta įvairiais prietarais, kurie gali įtakoti mūsų kasdieninį gyvenimą. Nors šie prietarai neturi mokslinio pagrindo, jie atspindi kultūrines tradicijas ir įsitikinimus, padedančius mums geriau suprasti, kaip elgtis šią dieną. Šiame straipsnyje apžvelgsime, kokios veiklos yra rekomenduojamos ir ko vertėtų vengti, kad rugsėjo 4 d. būtų sėkminga ir prasminga.
Sužinok daugiau ...
03.09.2024, 17:15
Psichologija Peržiūrų (142)
Žmonių santykiai yra sudėtingi ir dažnai reikalauja laiko bei pastangų, kad suprastume, kas mums iš tikrųjų svarbu. Nors kiekvienas žmogus gali turėti skirtingus būdus, kaip išreikšti savo jausmus, yra keletas bendrų požymių, kurie gali padėti suprasti, ar žmogus tau brangus. Šiame straipsnyje aptarsime keletą tokių požymių ir pateiksime pavyzdžių.
Sužinok daugiau ...
03.09.2024, 09:00
Medicina Peržiūrų (231)
COVID-19 pandemija atskleidė daugybę paslapčių apie mūsų imuninę sistemą ir mikrobiomą. Naujausi Dr. Sabine Hazan tyrimai rodo, kad skiepyti asmenys patiria bifidobakterijų trūkumą, kuris gali turėti rimtų pasekmių jų sveikatai. Šiame straipsnyje nagrinėsime, kaip šios bakterijos veikia mūsų imunitetą ir kodėl jų trūkumas gali būti nerimą keliantis signalas.
Sužinok daugiau ...
03.09.2024, 07:31
Pasaulis Peržiūrų (193)
Prancūzijoje stebimas nerimą keliantis fenomenas: istorinės bažnyčios dega nerimą keliančiu greičiu – kas dvi savaites viena iš jų sugriūna. Nepaisant šių tragiškų įvykių, E. Macrono vyriausybė ir didžioji žiniasklaida tvirtina, kad tai nėra nieko neįprasto. Tačiau šie gaisrai kelia daugybę klausimų apie kultūrinį paveldą ir jo saugumą, nes jų skaičius vis didėja, o žmonių susirūpinimas vis labiau ignoruojamas.
Sužinok daugiau ...
03.09.2024, 06:26
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (193)
Astrologija — tai ne tik pramoga, bet ir gili mokslinė disciplina, kuri padeda mums suprasti, kaip dangaus kūnai veikia mūsų gyvenimus. Šiame straipsnyje nagrinėsime 2024 m. rugsėjo 3 d. horoskopą, kuris atskleis, kokias galimybes ir iššūkius kiekvienam Zodiako ženklui paruošė žvaigždės. Pasinerkite į astrologinį pasaulį ir atraskite, kaip šie dangaus ženklai gali paveikti jūsų kasdienį gyvenimą.
Sužinok daugiau ...