Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 05

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


05.09.2024, 19:50
Religija Peržiūrų (88)
Rugsėjo 6-oji – puiki proga sustoti ir apmąstyti, kokią didelę reikšmę šeima turi mūsų gyvenime. Šiame straipsnyje rasite maldas, kurios skirtos tiek tėvams, tiek vaikams, padedančias išreikšti meilę, dėkingumą ir norą augti kartu. Kiekviena malda skatina savirefleksiją ir dvasinį ryšį, o tai suteikia galimybę stiprinti tarpusavio santykius.
Sužinok daugiau ...
05.09.2024, 19:35
Burtai, Magija Peržiūrų (106)

Rugsėjo 6 diena yra ypatinga diena, dėl kurios žmonėms kyla įvairių prietarų ir tradicijų. Ši data yra ne tik naujų pradžių simbolis, bet ir proga pažvelgti į savo sveikatą ir gerovę. Šiame straipsnyje nagrinėsime, kokie veiksmai šią dieną gali būti palankūs, ką verta daryti ar vengti, ir kokią reikšmę prietarai turi moterų ir vyrų gyvenime.

Sužinok daugiau ...
05.09.2024, 14:11
Psichologija Peržiūrų (127)
Šiandieniniame sparčiai besikeičiančiame pasaulyje, kupiname streso ir nerimo, gebėjimas atpažinti ir valdyti savo jausmus yra svarbesnis nei bet kada. Nuo kasdienių iššūkių iki globalių krizių – mūsų emocijos gali svyruoti nuo džiaugsmo iki liūdesio akimirksniu. Šiame straipsnyje apžvelgsime, kodėl svarbu suprasti ir išreikšti savo jausmus, bei pateiksime įrankius, padedančius efektyviau tvarkytis su emocijomis.
Sužinok daugiau ...
05.09.2024, 11:19
Religija Peržiūrų (124)

Jėzuitai, arba Jėzaus Draugija, yra viena iš svarbiausių ir įtakingiausių religinių bendruomenių Romos katalikų bažnyčioje. Įkurta 1534 m. šv. Ignaco Lojolos ir jo bendraminčių, ši organizacija tapo galinga jėga, siekiančia skleisti krikščioniškas vertybes visame pasaulyje. Nuo misijų Azijoje iki švietimo institucijų kūrimo Europoje, jėzuitų indėlis formavo ne tik religiją, bet ir kultūrą.

Sužinok daugiau ...
05.09.2024, 11:04
Patarimai Peržiūrų (118)
Makaronai – tai ne tik skanūs, bet ir universalūs patiekalai, kuriuos lengva paruošti. Tačiau daugelis namų virėjų susiduria su iššūkiais, bandydami pasiekti idealią tekstūrą ir skonį. Nors atrodo, kad makaronai nesukelia jokių sunkumų, net ir mažiausios klaidos gali paveikti galutinį rezultatą.
Sužinok daugiau ...
05.09.2024, 10:53
Psichologija Peržiūrų (130)

Santykiai nebūtinai pasibaigia staiga. Dažnai ženklai, rodantys, kad vyras planuoja išsiskirti, atsiranda gerokai anksčiau, nei jis tai išdrįsta pasakyti. Atsižvelgiant į emocinius pokyčius, elgesio nuokrypius ir bendravimo stilių, šie požymiai gali būti labai informatyvūs. Šiame straipsnyje apžvelgsime penkis pagrindinius elgesio pokyčius, kurie gali signalizuoti apie santykių pabaigą.

Sužinok daugiau ...