Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 11

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


11.09.2024, 19:21
Pasaulis Peržiūrų (162)

Žmonių palaikų patekimas į JAV tiekiamą maistą: Nerimą keliantys teiginiai. Paaiškėjo šokiruojantis faktas, nes geriausių mokslininkų liudijimai rodo, kad suskystinti žmonių palaikai nepastebimai skverbiasi į JAV maisto atsargas. Nuo 2019 m. Vašingtono valstijoje įteisinta ši nerimą kelianti praktika, žinoma kaip šarminė hidrolizė, kelia susirūpinimą dėl etikos ir sveikatos, nes pasirodo pranešimų apie sumaltus žmonių kaulus, naudojamus kaip kalcio papildai.

Sužinok daugiau ...
11.09.2024, 17:18
Psichologija Peržiūrų (102)
Meilė yra viena iš svarbiausių gyvenimo sričių, nes mylimo žmogaus palaikymas gali padėti įveikti sunkumus ir judėti pirmyn. Tačiau norint pasiekti sėkmę meilėje, reikia atsikratyti tam tikrų neigiamų aspektų, kurie sutrukdo mūsų santykiams. Pradėkime kelionę į laimingesnius ir sveikesnius santykius!
Sužinok daugiau ...
11.09.2024, 08:41
Pasaulis Peržiūrų (108)
Nors Elonas Muskas prisistato kaip žodžio laisvės ir inovacijų gynėjas, atidžiau pažvelgus paaiškėja, kad jis turi sudėtingą ryšių su pasauliniu elitu ir prieštaringomis darbotvarkėmis tinklą. Nuo ankstyvo dalyvavimo Pasaulio ekonomikos forume iki ambicingų projektų, tokių kaip „Neuralink“, Musko veiksmai kelia kritinių klausimų apie žmonijos ateitį ir technologijų kontrolės galimybes.
Sužinok daugiau ...