Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.09.2024, 21:03
Religija Peržiūrų (47)
Rugsėjo 20 diena – puiki proga sustoti ir pamąstyti apie šeimos vertybes. Šios maldos ne tik padės pradėti ir pabaigti dieną su ramybe, bet ir stiprins ryšius tarp tėvų ir vaikų. Kiekviena malda, kupina meilės ir palaikymo, atskleidžia mūsų siekį būti geresniais vieni kitiems. Šiame straipsnyje pasidalinsime maldomis, kurios padės jums ir jūsų šeimai pajusti artumą ir džiaugsmą.
Sužinok daugiau ...
19.09.2024, 20:56
Burtai, Magija Peržiūrų (32)

Rugsėjo 20 d. yra kupina įvairių prietarų, kurie nuo seno perduodami iš kartos į kartą. Ši diena ne tik simbolizuoja žiemos artėjimą, bet ir kviečia mus apmąstyti, kaip šie prietarai gali paveikti mūsų gyvenimus ir sveikatą. Šiame straipsnyje panagrinėsime moterų ir vyrų prietarus, susijusius su šia diena, bei jų galimą poveikį emocinei ir fizinei gerovei.

Sužinok daugiau ...
19.09.2024, 07:47
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (90)
Eglės ūglių sirupas, ilgus metus naudojamas liaudies medicinoje, yra natūralus produktas, turintis daugybę gydomųjų savybių. Jo puikus skonis ir nauda sveikatai pritraukia vis didesnį dėmesį. Šiame straipsnyje apžvelgsime eglės ūglių sirupo naudą, receptus, kaip jį pasigaminti, ir patarimus, kaip saugiai juo naudotis.
Sužinok daugiau ...