Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.09.2024, 19:05
Religija Peržiūrų (7)
Rugsėjo 25-oji yra puiki proga prisiminti šeimos ryšius ir dvasinį augimą. Maldos, skirtos šiai dienai, ne tik sustiprina mūsų tarpusavio ryšius, bet ir padeda išreikšti dėkingumą už viską, ką turime. Šiame straipsnyje rasite įvairių maldų pavyzdžių, kurie padės kurti jaukią ir teigiamą atmosferą namuose.
Sužinok daugiau ...
24.09.2024, 18:53
Burtai, Magija Peržiūrų (19)

Rugsėjo 25 d. yra diena, kuri daugelyje kultūrų apipinta prietarais, susijusiais su sveikata ir emocine gerove. Šie prietarai gali turėti įtakos kasdieniam elgesiui ir pasirinkimams, todėl verta juos pažinti ir įvertinti. Šiame straipsnyje aptarsime, kokie prietarai galioja moterims ir vyrams šią dieną, ir kaip jie gali paveikti mūsų sveikatą.

Sužinok daugiau ...
24.09.2024, 18:38
Istorija Peržiūrų (22)
Nakš-e Rostam, esantis vos 12 kilometrų nuo Persepolišo, yra viena iš svarbiausių Irano archeologinių vietų, kurioje susipina mitai, menas ir istorija. Ši nepaprasta vieta ne tik pasakoja apie senovės civilizacijas, bet ir kviečia atrasti praeities paslaptis, įkvepiančias lankytojus iš viso pasaulio.
Sužinok daugiau ...
24.09.2024, 18:29
Istorija Peržiūrų (23)
Kosta Rikos žaliuojančiuose kraštovaizdžiuose slypi unikalus ir paslaptingas lobis – akmeninės sferos, kurios ne tik žavi savo estetine išvaizda, bet ir kelia daug klausimų apie praeitį. Šie daugiau nei tūkstantį metų senumo artefaktai, priskiriami Dikio kultūrai, vis dar kelia intriguojančias teorijas ir ginčus tarp mokslininkų.
Sužinok daugiau ...
24.09.2024, 18:12
Istorija Peržiūrų (34)
„Demonų bokštas“, dar žinomas kaip „Gyvybės medis“, išlieka vienu iš didžiausių mokslo ir paslapčių šaltinių. Šis unikalus geologinis reiškinys ne tik žavi turistus, bet ir kelia daugybę klausimų mokslininkams. Naujausi tyrimai, panaudojant pažangias technologijas, atskleidžia intriguojančias detales apie jo kilmę ir galimą praeitį, keldami hipotezes, kurios gali sukrėsti mūsų suvokimą apie šį gamtos paminklą.
Sužinok daugiau ...
24.09.2024, 18:00
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (29)
Naujausio tyrimo rezultatai iš Mičigano universiteto, Kalifornijos technologijos instituto ir Kalifornijos universiteto Los Andžele atskleidžia, kad geležis buvo pirmasis metalas, kuris turėjo lemiamą įtaką gyvybės vystymuisi Žemėje. Šiame tyrime nagrinėjama, kaip geologinė ir cheminė aplinka, kurioje dominuoja geležis, formavo ankstyvųjų organizmų evoliuciją ir kaip tai galėjo paveikti mūsų planetos atmosferą.
Sužinok daugiau ...
24.09.2024, 17:54
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (22)
Kali­fornijos universiteto San Franciske mokslininkai pristatė pažangų projektą — „Death Clock“, programėlę, kuri siekia prognozuoti vartotojo mirties datą, remdamasi išsamiu duomenų analize. Šis dirbtinio intelekto sprendimas ne tik kelia susidomėjimą technologijų pasaulyje, bet ir atveria diskusijas apie etinius aspektus, psichologinę gerovę ir gyvenimo kokybę.
Sužinok daugiau ...
24.09.2024, 17:47
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (32)
Naujausi moksliniai tyrimai atskleidžia pribloškiančią galimybę: prieš 466 milijonus metų Žemė galėjo turėti savo žiedų sistemą, panašią į tą, kurią šiandien matome aplink Saturną. Ši teorija, pagrįsta išsamiais asteroido smūgių analize, gali pakeisti mūsų supratimą apie planetų evoliuciją ir geologinę istoriją.
Sužinok daugiau ...
24.09.2024, 17:13
Psichologija Peržiūrų (35)
Santykiai dažnai yra sudėtingi ir kupini emocijų, tačiau kartais moteriai gali būti sunku suprasti, ar vyras yra pasiruošęs investuoti į jų bendrą ateitį. Yra keletas signalų ir priežasčių, kurios gali rodyti, kad moteriai nieko nesigaus su vyru.
Sužinok daugiau ...
24.09.2024, 17:03
Psichologija Peržiūrų (35)
Pažadai yra neatsiejama sveikų santykių dalis, atspindintys abipusį pasitikėjimą ir rūpestį. Tačiau kartais vyrai nesilaiko savo pažadų, kas gali sukelti daug emocinių konfliktų. Šiame straipsnyje analizuosime psichologinius veiksnius, lemiančius pažadų nesilaikymą, ir bandysime rasti būdų, kaip gerinti komunikaciją ir supratimą santykiuose.
Sužinok daugiau ...