Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugsėjo » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.09.2024, 16:42
Religija Peržiūrų (78)
Rugsėjo 18 diena yra puiki proga sustoti ir apmąstyti mūsų šeimos ryšius. Malda gali tapti išskirtiniu būdu, padedančiu mums išreikšti meilę ir dėkingumą artimiesiems. Šiame straipsnyje pristatysime maldas, skirtas tėvams ir vaikams, kurios gali padėti stiprinti šeimos ryšius ir skatinti dvasinį augimą.
Sužinok daugiau ...
17.09.2024, 16:30
Burtai, Magija Peržiūrų (99)
Moterims ir vyrams ši diena gali atnešti naujų galimybių, tačiau taip pat reikalauja atsargumo – yra tam tikrų dalykų, kurių geriau vengti. Šiame straipsnyje aptarsime, ką galima ir ko neverta daryti rugsėjo 18-ąją, kad šią dieną praleistume kuo sėkmingiau.
Sužinok daugiau ...
17.09.2024, 08:02
Medicina Peržiūrų (134)
Naujausi moksliniai tyrimai atskleidžia, kad Japonija netrukus pristatys Replican – „save dauginančią“ RNR injekciją, galinčią sukelti neįtikėtinų ir potencialiai pavojingų pokyčių žmonių genome. Ekspertai, tokie kaip daktaras Danielis Nagase, įspėja, kad ši technologija gali keisti ne tik tuos, kurie ją gauna, bet ir aplinkinius, keliančius grėsmę visai gyvybei Žemėje.
Sužinok daugiau ...
17.09.2024, 07:12
Medicina Peržiūrų (133)

Tyrime nurodoma, kad jų kraujyje gali būti toksiškų junginių, keliančių riziką kraujo perpylimui. Mokslininkai ragina ligonines nedelsiant nutraukti vakcinuotų asmenų kraujo priėmimą ir netgi svarsto, ar reikėtų sustabdyti pačias vakcinacijos programas, siekiant apsaugoti pacientų sveikatą. Šis straipsnis nagrinėja tyrimo išvadas ir jų potencialų poveikį sveikatos priežiūros sektoriui.

Sužinok daugiau ...