Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2015 » Liepos » 9

Ar iš tikro pasaulį valdo slapta organizacija iliuminatai?

Rusijos valstybės valdomas kanalas „Russia Today“, sparčiai plečiantis savo tinklą visame pasaulyje ir pateikiantis Kremliaus vaizdinį, nusprendė rimtai užsiimti absurdiškomis sąmokslo teorijomis. Kremliaus išlaikomas televizijos kanalas pasamdė „žymiausiu pasaulio iliuminatų ekspertu“ save vadinantį Tony Goslingą, rašo dailybeast.com

Istoriku, tiriamosios žurnalistikos atstovu save vadinantis T.Goslingas neslepia, kad darydamas išvadas remiasi keliomis XVIII amžiaus knygomis, pasakojančiomis apie tariamas iliuminatų draugijas, slapčia valdančias pasaulį, keliančias revoliucijas ir kitaip veikiančias politinius procesus.

youtube.com stopkadras / T.Goslingas (dešinėje).

Nepaisant to, kad oficialioje dosjė skelbiama, kad T.Goslingas buvo apmokomas BBC, jokių konkrečių ryšių su britu transliuotoju jis neturi, o visos kalbos apie istorines žinias ar tyrimus atrodo labai spekuliatyvios.

Didžiojoje Britanijoje T.Goslingas, kuris Rusijos publikai pristatomas kaip žymus žurnalistas, geriausiai žinomas tik tuo, kad buvo išmestas iš Žaliųjų partijos dėl komentarų apie homoseksualizmo propagandą Bristolio miesto mokyklose.

Didžiojoje Britanijoje T.Goslingas, kuris Rusijos publikai pristatomas kaip žymus žurnalistas, geriausiai žinomas tik tuo, kad buvo išmestas iš Žaliųjų partijos dėl komentarų apie homoseksualizmo propagandą Bristolio miesto mokyklose.

Iki tol tik sąmokslų teorijų skleidimu užsiėmusiam T.Goslingui „Russia Today“ ne tik suteikė skiltį savo interneto tinklapyje, bet ir dažnai patiki gyvus interviu ar aktualius komentarus.

T.Goslingas jau spėjo savotiškai pasižymėti, aiškindamas, kad Jungtinės Karalystės karališkoji šeima yra susijusi su masonais, nes viena iš rūmų salių atrodo „per daug žydiškai“.

Pasaulio lyderių susitikimo Bavarijoje metu T.Goslingas aiškino, kad šią vietą pasirinko Bavarijos iliuminatai darantys įtaką tokiems politikams kaip JAV prezidentas Barackas Obama ar Vokietijos kanclerė Angela Merkel.

„Russia Today“ eteryje skambėjo kaltinimai Norvegijos masonams politiniuose ir teisėsaugos sluoksniuose, padėjusiems Andersui Breivikui surengti žudynes.

Jo teigimu, Vakarų žvalgybos agentai organizavo ir tokių įžymybių kaip Švedijos premjeras Olofas Palme, princesė Diana, Yasseras Arafatas, roko žvaigždė Jimi Hendrixas, Jimas Morrisonas, Johnas Lennonas ir kt. nužudymus.

„Russia Today“ eteryje skambėjo kaltinimai Norvegijos masonams politiniuose ir teisėsaugos sluoksniuose, padėjusiems Andersui Breivikui surengti žudynes.

Kodėl „Russia Today“ pasikvietė T.Goslingą? Kremlius žaidžia tokį patį propagandos žaidimą, kokį žaidė ir Sovietų Sąjunga. Jo tikslas – Vakarų visuomenės nepasitikėjimas savo valdžia. Holokausto neigimas ar rugsėjo 11-osios tragedijos, kaip JAV žvalgybos darbo, aiškinimai nesuranda didelio populiarumo.

Tuo metu kalbos apie laisvuosius masonus ar iliuminatus patraukia ir Vakarų valstybių gyventojų, tikinčių sąmokslo teorijomis, dėmesį. Šio tariamo galingo slapto judėjimo aukomis gali pasijausti bet kuri mažuma.

Būtent šiems žmonėms į pagalbą skuba T.Goslingas, aiškinantis „tikrąją tiesą“ ir nurodantis paslaptinguosius veikėjus, kaltus dėl viso pasaulio problemų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://15min.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2019 laikas 16:01 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Grybų Ir Kumpio Padažu

Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios). Į bulvių tarkius įmušame kiaušinį, įtarkuojame svogūną, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išm...

Skaityti daugiau

30.01.2020 laikas 08:50 Receptai – Patiekalai Riešutų sviesto sausainiai

Visus ingredientus išmaišykite iki vientisos tirštos masės. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite ant jos po gerą šaukštą tešlos. Suspauskite šakute. Sausainius kepkite 10 – 12 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje ...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 19:16 Receptai – Patiekalai Sausainiai “Karakumas”
Dažnai kepiau šį skanėsta, bet nežinojau, kad jis vadinamas “Karakumas”. Kaip iškepti sausainius „Karakumas“.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau