Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Spalio » 13

Astrologai įspėja apie pavojingą dieną: penktadienį 13-ąją baimė šiems ženklams nepadės

Penktadienio 13-oji

Avinas Jūs kitiems arba kiti žmonės jums reikš pretenzijas, kritikuos. Neaštrinkite nesutarimų. Jei jaučiate, kad viršų ima pyktis bei ambicijos, venkite bendrauti, aiškintis santykius.

Tauras Šiandien galite prarasti saiką ir išleisti daugybę pinigų įvairiems malonumams, prabangos prekėms bei vaikų poreikiams. Galite būti raginami skubiai atiduoti skolas.

Dvyniai Kai kurios naujienos gali pakeisti jūsų požiūrį į aktualius dalykus, padėti apsispręsti. Panašu, kad namuose jausitės nejaukiai. Galbūt mėginsite iš jų išsprukti. Deja, galite apsigauti manydami, kad kitur yra geriau.

Vėžys Šiandien pajusite didesnę įtampą dėl nebaigtų darbų, neįvykusių planuotų susitikimų ar kitokių kliūčių. Kai kurie jūsų sumanymai gali patirti fiasko dėl kitų žmonių abejingumo, pasyvumo. Blaiviai žvelkite į jus supančią realybę.

Liūtas Draugų ar vaikų sugalvotos pramogos jums nebūtinai patiks. Kažkas gali stebinti. O galbūt sutiksite žmogų, kuris pažadins nepageidaujamus prisiminimus. Venkite tokių pagundų, kurių pasekmės gali būti apgailėtinos.

Mergelė Kažkuo galite nusivilti, jei išgirsite užkulisines apkalbas, išaiškės klasta, melas ar pan.

Svarstyklės Būsite irzlūs, nepatenkinti ir savimi, ir aplinkiniais. Gali kamuoti neaiškumai, susiję su mokslu, darbu, sveikata. Neverta aiškintis santykių, atvirauti ar kaip tik meluoti, nes tai tik aštrins nesutarimus. Neapleiskite kasdienių reikalų.

Skorpionas Nerimo gali sukelti turtinė situacija, partnerystės santykiai. Būkite apdairūs, antraip rizikuosite patirti nuostolių. Neatlikti įsipareigojimai, nesutvarkyti nuosavybės reikalai gali tapti rimta problema.

Šaulys Diena žada susitikimų su giminaičiais, pažįstamais. Deja, ne visi pokalbiai bus turiningi ir malonūs. Galima įsivelti į apkalbas, intrigas. Įmanoma ir provokacija: jūsų sąžiningumo, moralumo ar kompetencijos patikrinimas.

Ožiaragis Iš artimų žmonių vietoj paguodos ir supratimo galite sulaukti nemalonių priekaištų. Užsiimkite buitiniais darbais, pomėgiu - tai padės išblaškyti neramias mintis, pagerins nuotaiką. Tik nekurkite ilgalaikių planų ir niekam nieko nežadėkite.

Vandenis Į visus pasiūlymus ir naujas pažintis šiandien reaguokite atsargiai. Nepakenktų didesnis reiklumas sau. Tegul aistros kunkuliuoja be jūsų, žvelkite filosofiškai.

Žuvys Ši diena primins apie buitinius rūpesčius, nebaigtus darbus. Teks apsikuopti namuose, darbo vietoje arba padėti į bėdą pakliuvusiems artimiesiems, kolegoms.

Šaltinis: vytautus.com

Garsi astrologė perspėja: penktadienis, 13-oji - labai pavojinga diena!

Išgirdę penktadienio ir trylikto skaičiaus kombinaciją prietaringi žmonės nejuokais pašiurpsta. Daugelis iš jų nenori net kelti kojos iš namų ar užsiimti įprastais darbais. Astrologė Vaiva Budraitytė perspėja, kad šis tryliktas penktadienis bus tikrai sudėtingas.

Skaičius trylika laikomas blogio ir velnio skaičiumi. Pavyzdžiui, Jungtinėse Amerikos Valstijose viešbučiuose ir kazino lošimo namuose šiuo skaičiumi vengiama žymėti net kambarius ar pastatų aukštus. O kai ši diena sutampa su penktadieniu – nieko gero nelauk.

Ši diena prieštaringai minima ir tarp krikščionių. Teologai mano, kad penktadienį tryliktą dieną Ieva ir Adomas buvo išvaryti iš Rojaus, taip pat būtent penktadienį Jėzus Kristus buvo prikaltas prie kryžiaus.

Astrologė Vaiva Budraitytė tikina, kad šios dienos prietaras ir kilo būtent iš krikščionybės. „Nuo viduramžių ši diena laikoma labai bloga. Lietuvoje jau nuo krikščionybės laikų penktadienis trylikta laikoma prasta diena, o kur dar žydų pogromai“, – vardija astrologė.

Sakoma, kad pasaulyje tryliktą dieną nutinka akivaizdžiai daugiau nelaimių, o ligoninėse padaugėja pacientų. Lietuvą sudrebinę sausio įvykiai prie televizijos bokšto taip pat nutiko tryliktą dieną. Tačiau galbūt šią dieną nesiseka tik tiems, kurie to tikisi?

V. Budraitytė sako, kad būtent šis penktadienis bus ypač pavojingas. „Tokiomis dienomis nutinka daugiau įvykių nei įprastai. Būna geros ir nepavojingos tryliktos dienos, o šis bus tikrai negeras. Iki Vėlinių tęsis periodas, kurio metu riba tarp mirusiųjų ir gyvųjų yra labai plona“, – tikina V. Budraitytė.

Išgelbės raudonas akcentas

Astrologė rekomenduoja šią dieną būti atsargesniems. „Be reikalo nesiblaškykite, neikite iš namų ir nevažinėkite po miestą. Nepradėkite nieko naujo, geriau palaukite sekmadienio arba pirmadienio.

Mėnulis pereina iš pilnaties į delčią, todėl bus jaučiamas jo virsmas. Saugokitės, būkite atidūs, nesiaiškinkite santykių ir geriau patylėkite“, – pataria ji.

Tiesa, tryliktąją mėnesio dieną gimtadienį švenčiančių žmonių tryliktoji diena ir penktadienis tikrai neveikia, tačiau jeigu penktadienį nusimato didžiulė šventė ar svarbūs reikalai, astrologė pataria, kaip save apsaugoti nuo būsimų nelaimių.

„Kai kurie žmonės nešioja kryželius, bet, mano nuomone, raudonas siūlas apsaugo geriausia. Aš visada patariu išpūsti pilvą ir tris kartus apvynioti siūlą aplink liemenį po drabužiais. O vakare grįžus namo, jį perkirpti ir sudeginti visą blogį.

Raudona spalva yra apsauginė ir simbolizuoja ugnį. Galite apsirengti raudonai, pasirinkti kokį nors šios spalvos akcentą“, – apsisaugojimo priemones vardija astrologė.

V. Budraitytė penktadienio tryliktos dienos prietarais tiki ir pati. Šią dieną ji nepriiminėja žmonių, stengiasi skaityti knygas ir neveikti svarbių darbų.

Astrologai įspėja apie pavojingą dieną

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.11.2017 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (ramunėlė, juoduogio šeivamedis, liepžiedžiai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai, liepos žiedai

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 20:53 Receptai – Patiekalai Keistos formos pyragas be kepimo nustebins kiekvieną!
Tai yra paprasčiausias ir greičiausias pyragas be kepimo, kurį visada galite gaminti su savo šeimos nariais. Keistos formos pyragas nustebins kiekvieną!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau