Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paslapčių ir Žinių Pasaulis » Liaudies medicina, Sveikata » 2017 » Liepos » 18

Liaudies medicina: svogūnų sriuba nuo vėžio ir leukemijos

Nuo senų laikų liaudies medicinos žinovai vertino svogūnų gydomąsias savybes ir tikėjo, kad jais galima pagydyti daugelį ligų. Tikriausiai jau teko girdėti, kad svogūnų sultimis gydomos žaizdos, nudegimai, akių miežis, ausų uždegimas. Tačiau svogūnas yra naudingas ir tiems kurie serga vėžiu. 

svogūnų sriuba nuo vėžio ir leukemijos

Liaudies medicinos atstovai ragina sergančius onkologinėmis ligomis kiekvieną dieną valgyti svogūnų sriubą ir kitus patiekalus pagardintus svogūnais.

„Siekiant, kad tradicinis gydymas būtų efektyvesnis, reikia kasdien suvalgyti po 1-2 svogūnų sriubos lėkštes per dieną“, - sako A. Mironovas knygoje „Liaudies medicina gydo vėžį ir kitas ligas“. Pasak jo, atsargumo priemonių reikėtų imtis tiems, kurie serga kepenų ir tulžies pūslės vėžiu. Šiems žmonės negalima iš karto suvalgyti daug svogūnų sriubos. Geriau kas valandą valgyti po 10 valgomųjų šaukštų sriubos skysčio. Papildomai knygos autorius rekomenduoja išgerti po vieną puodelį pelyno užpilo per dieną. „Pirmąsias 5-6 dienas tik žiupsnelį pelynų užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite 10 sekundžių, vėliau - ne daugiau 3 sekundžių“, - rašo A. Mironovas.

Kaip paruošti svogūnų sriubą: citrinos dydžio svogūną kartu su rudais lukštais smulkiai supjaustyti. Galima jį pakepinti aliejuje, kol svogūnai taps aukso spalvos, paskui įpilti ½ litro šalto valnens ir virinti tol, kol svogūnai gerai suvirs. Paskui įdėkite jūsų mėgstamų daržovių sultinio, gerai išmaišykite ir nukoškite. Valgyti reikia tik skaidrų sultinį, be svogūnų!

Apie galimybes gydymo tikslais naudoti tam tikrus maisto produktus ar gydomuosius augalus būtinai pasitarkite su savo gydytoju!

Naudinga žinoti:

  • Svogūnų nuovire su lukštais yra kalio, kalcio, magnio, geležies, mangano, vario, cinko, chromo, aliuminio, seleno, nikelio, švino, boro. Dažančioji medžiaga stabdo bakterijų vystymąsi.
  • Gamtinės antimikrobinės svogūno savybės yra analogiškos antibiotikų veikimui. Pirminė žodžio „antibiotikas“ reikšmė: „priešnuodis, kurį sukuria gyva ląstelė“. Efektyvios ir bakterijas žudančios medžiagos, esančios svogūnuose bei česnakuose. Jau Senovės Egipte buvo žinoma, kad šios daržovės puikiai padeda nuo įvairių negalavimų.
  • Svogūnai didina imuninį aktyvumą.
  • Ypač naudingi organizmui žali svogūnų laiškai, juose daug vitamino C. Laikomuose svogūnuose vitamino C kiekis yra pastovus. Pavasarį, kai svigūnai ruošiasi dygti, suaktyvėja vitamino C sintezė ir jo net padaugėja, beveik nepakinta mineralinių druskų kiekis.
  • Svogūnų griežinėlius galima tverti prie krūtinės, laikyti 30 min. – lengvina atsikosėjimą ir krūtinės skausmus.

Šaltinis: A. A. Mironovas „Liaudies medicina gydo vėžį ir kitas ligas“, 2006

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
2019-10-29 laikas 15:16 Receptai Greiti blynai skaniems pusryčiams

Pristatome jums greitų ir skanių pusryčių receptą. Blynai gaunasi labai apetitiški, o patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai paprastai paruošiami, bet labai sotūs.

Skaityti daugiau

2019-06-28 laikas 18:14 Receptai Grikių košė su kepintomis morkomis

Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių,...

Skaityti daugiau

2019-07-23 laikas 20:14 Receptai Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
2025-10-08 laikas 17:14 Vyras užpultas kirviu, peiliais ir beisbolo lazda netoli Nanto mečetės dėl ginčo dėl maldos vietos
52 metų vyras buvo sunkiai sužeistas, kai pirmadienio vakarą netoli mečetės Prancūzijoje buvo užpultas kirviu, peiliais ir beisbolo lazda. Tyrėjai mano, kad tai buvo ginčas tarp maldininkų dėl sėdimų vietų maldos metu....

Skaityti daugiau

2025-10-08 laikas 16:51 Kiauliena dingsta iš Vienos mokyklų meniu, o ūkininkų grupė įspėja apie kultūrinį nuosmukį
Austrijos ūkininkų asociacija teigia, kad kiauliena turi likti mokyklų meniu pasirinkimu, nes daugelis Vienos valgyklų dabar siūlo tik vegetariškus arba „be kiaulienos“ patiekalus

Skaityti daugiau

2025-10-08 laikas 16:32 Prancūzija: Nelegalus migrantas iš Gvinėjos nuteistas 12 metų kalėti už 83 metų senelės išžaginimą
Teisme auka emocingai liudijo, kad šis užpuolimas „suteršė jos vyro, kuris mirė prieš du mėnesius, atminimą“.

Skaityti daugiau

2025-10-08 laikas 15:11 Išslaptinti CDC dokumentai patvirtina, kad COVID vakcinos sukelia vėžį ir organų nepakankamumą jauniems žmonėms
Neseniai išslaptinti CDC ir FDA dokumentai atskleidžia, kad mRNA COVID vakcinos sukelia vėžio ir organų nepakankamumo diagnozių skaičiaus padidėjimą jauniems žmonėms.

Skaityti daugiau

2025-10-08 laikas 10:02 Rūgštinti obuoliai: nauda sveikatai, įsisavinimas, rizikos ir tradiciniai receptai

Rūgštinti obuoliai – ukrainietiškas probiotinis hitas: gerina virškinimą (probiotikai +30% mikrofloros), stiprina imuną (vitaminas C +25% absorbcija), palaiko širdį (pektinai mažina LDL 10%). Paaiškiname įsisavinimą (žarnyne per 1–2 va...

Skaityti daugiau