Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2017 » Gegužės » 14

Paprastas vaistas nuo vėžio, parduodamas be recepto, įprastoje vaistinėje!

Prašome pasidalinti šiuo nuostabiu moksliniu atradimu su draugais!

Dar iki galo nėra aišku, tačiau kovoje su vėžiu, tikriausiai, įvyko tikras stebuklas. JAV mokslininkai sukūrę  vaistą nuo anemijos, tyrė šio vaisto šalutinį poveikį. Ir staiga, patys netikėdami, atrado, kad jų "vaikas" nužudo ir vėžines ląsteles! Šie netikėti ir daug vilčių teikiantys duomenys buvo paskelbti mokslo žurnale "Nature Nanotechnology", rašo phys.org.

Jų vaistas vadinasi ferumoksitol (ferumoxytol). Šis vaistas jau parduodamas JAV, anemijai gydyti.

Rinkoje šis vaistas atsidaro neseniai, todėl šio vaisto autoriai iki šiol studijavo galimus šalutinius poveikius.

Paprastas vaistas nuo vėžio, parduodamas be recepto

Priešvėžinį poveikį ferumoksitoliui duota geležies nanodalelės. Jos kažkokiu neįtikėtinu būdu veikia makrofagų elgesį. Tai yra imuninės ląstelės, kurios naikina mūsų organizme virusus, kenksmingas bakterijas ir kitas "biologiškai skaidžias atliekas". Reikia jiems tik nustatyti kontaktą su geležimi, kai jie iš karto ima kovoti dar ir su vėžinėmis ląstelėmis!

Idėja, kad vėžį galima gydyti nanodalelėmis iš geležies, buvo jau išbandyta mokslininkų tris kartus! Ir kiekvieną kartą, šios dalelės slopino auglių augimą pelėse! Be to, tose pelėse, imuninė sistema visada ignoravo auglį.

Kaip tai įmanoma?

Iki šiol mokslininkai turi tik vieną pagrįstą paaiškinimą: ląstelės-makrofagai pirmiausia įsisavina geležies nanodaleles, tada pakeičiamos imuninės sistemos elektrinės ląstelių membranos savybės.

Rezultate, jie pradeda "matyti" tas vėžines ląsteles, kurios ankščiau buvo atpažintos, kaip "savos", nes jos sėkmingai "užsimaskuoja".

ferumoksitol (ferumoxytol) Bet, kiečiausia yra tai, kad ferumoksitolis jau parduodamas JAV vaistinėse ir nereikia gauti tiems vaistams jokio recepto! Gydytojai ketina tęsti klinikinius tyrimus su vėžiu sergančiais pacientais, tačiau akivaizdu, kad tyrimai užtruks.

Farmacijos kompanija "Takeda Pharmaceutical", Europos rinkoje (ferumoxytol) buvo pardavinėjamas jau 2012 metų antros pusės, su prekiniu pavadinimu (Rienso).

Bet ką daryti, jei, kažkam iš mūsų artimų nėra, to laiko, jūs jau žinote! Tuo labiau, kad prie tokių bandymų, kviečia prisijungti ir išbandyti, pats Heike Daldrup-Link. Galų gale, šis vaistas yra saugus, todėl blogiau nebus!

Jeigu žinote, kaip ir kur įsigyti šių vaistų rašykite komentaruose. Pasidalinkite su lankytojais, jie jums už tai padėkos!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Tuoj nupirks patentą ir užkels kainą 100 kartų.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 12:31 Receptai – Patiekalai Žolelės vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalpusnių, Vaistinių ramunėlių, Barkūno, Širdažolės, Kalendulos žiedų, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tulžies akmenligės gydymui
Tulžies akmenligė liaudies medicinoje, Tulžies akmenligė, receptai nuo akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai cholesterolio gydymui
Cholesterolis liaudies medicinoje, cholesterolis, cholesterolio gydymas, receptai, cholesterolio receptas, vaistažolės, vaistažolės cholesteroliui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau