Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Liepos » 16

Sąnariai skauda per lietų? 6 priemonės sumažinti skausmą!

Ar jūs žinojote apie tai?

Klimatas tikrai veikia sąnarius, ypač žmonėms, kenčiantiems nuo sąnarių skausmo.

Sąnariai skauda per lietų? 6 priemonės sumažinti skausmą!

1. Džinas ir razinos.
Šis namuose gydymo metodas datuojamas viduramžių Anglijoje, kai džinas buvo naudojamas prieš maro kančias. Užmerkite razinas džine, o tada vartokite jį kiekvieną dieną, kad atleistu sąnarių uždegimą.

2. Svogūnų arbata.
Nuvalykite ir supjaustykite svogūną, tada pašildykite šilto vandens stiklinėje apie 20 minučių. Perkoškite ir į skystį įdėkite citrinos, imbiero arba, bet kokio nektaro pagal skonį ir jūsų karštas gėrimas yra paruoštas.

3. Čiobreliai.
Tai viduržemio jūros žolė, kuri puikiai susitvarko su sąnarių skausmu. Norėdami gauti geresnių rezultatų, papildykite čiobreliais žuvį, mėsą ir daržoves.

4. Imbiero arbata.
Imbieras yra vaistas, kuris kovoja su skausmo uždegimu. Paruoškite imbiero arbatą. Norėdami tai padaryti, tiesiog virkite imbiero šaknį apie 15 minučių vandenyje. Pasirinkite imbiero šaknį kokybiška. Parduotuvėse dažnai imbiero šaknis jau yra praradusi savo naudingas savybes.

5. Levanda.
Levandų ramus kvapas, gali palengvinti jūsų kančias. Jos mažina kortizolio kiekį, hormonų sutrikimus, todėl leidžia jaustis mažesnėje skausmo agonijoje.

6. Gvazdikėliai.
Gvazdikėlių aromatas fantastiškai palengviną uždegimą sąnariuose. Gvazdikėliai puikus būdas, siekiant sumažinti kaulų ir raiščių pažeidimus, skausmus.

Taigi, vartokite šias 6 priemones ir jūsų skausmas palaipsniui pranyks...

Sąnariai skauda per lietų? 6 priemonės sumažinti skausmą!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo

Viduriavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo, receptai nuo viduriavimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau