- 21.01.2020
- 1.0 Reitingas
- 937 Peržiūros
- Komentarai
Vienas virėjas, kuris dirba „Viskas yra įskaičiuota“ viešbučių sistemoje, nusprendė atskleisti kelias pagrindinias viešbučių gudrybes.
1. Paprastai, mes vietoj raudonos mėsos patiekiame ant stalo kalakutieną.
Mėsa taip meistriškai marinuojama ir ruošiama, kad jos neįmanoma atskirto nuo jautienos. Pasitaiko taip, kad ji vartojama net keletą kartų, ją nuplauna ir vėl kepa.
2. Vietoj upėtakio ir kitų žuvų patiekiama ryklio „mėsa“
Sūriame vandenyje nuplauta bei trumpai pamirkyta ryklio mėsa pagal skonį yra labai panaši į kitų žuvų mėsą. Atskirti gali tik tikras profesionalas.
3. Mes neišmetame 50-60 kg mėsos, likusios nuo vakarykščio „švediško stalo“. Tai tikras išlaidumas.
Padažas nuplaunamas, o mėsą vėl čirškinama ant viryklės. Ir taip, kol ji visiškai nesuges.
4. Sterkai ir kalmarai virtuvėje – tai konservavimo produktai
Tai konservai, prieš tai išmirkyti aluje.
5. Valgiaraštyje vyrauja patiekalai su bulvėmis, nes bulvės labai kaloringos ir ilgai išlaiko sotumo jausmą
Bulvės sudaro beveik 50% visų patiekalų tam, kad pasotintų alkanus turistus.
6. Mėsos skyriuje atliekų nelieka, suvartojami visi mėsos gabalėliai
Nemanykite, kad gardūs kotletai pietų stalui pagaminti iš aukščiausios mėsos. Suvartojama absoliučiai viska mėsa…
7. Neskubėkite valgyti užkandžius turkišką naktį
Kotletų mėsa minkoma dideliame puode… ir tai daro virėjas kojomis. Jis įlipa į puodą, užsimauna ant kojų polietileninius maišelius, o po to pradeda šokti, kaip Čelentanas vynuogių statinėje.
8. Nevalgykite mišrainių su majonezu
Visur vyrauja antisanitarinės sąlygos, o majonezas – tai pirmas visų bakterijų platintojas.
9. Na, o dabar apie saldumynus…
Tortas ilgai gulėjo ant prekystalio? Nieko tokio! Jį vėl deda į bendrą talpą, o po to gamina naują, padengdami jį glajumi ir kitais puošniais „žavesiais“.
10. Ir vis dėlto išlaidos neišvengiamos
Ir vis dėlto viešbučiams tenka išsileisti, bet ne kokybiškiems produktams, bet gražiam interjero apipavidalinimui.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau