Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paslapčių ir Žinių Pasaulis » Pasaulis » 2020 » Sausio » 21

Šokiruojanti virėjo išpažintis: kur „viskas yra įskaičiuota“ arba eilinis melas

Vienas virėjas, kuris dirba „Viskas yra įskaičiuota“ viešbučių sistemoje, nusprendė atskleisti kelias pagrindinias viešbučių gudrybes.

1. Paprastai, mes vietoj raudonos mėsos patiekiame ant stalo kalakutieną.

Mėsa taip meistriškai marinuojama ir ruošiama, kad jos neįmanoma atskirto nuo jautienos. Pasitaiko taip, kad ji vartojama net keletą kartų, ją nuplauna ir vėl kepa.

2. Vietoj upėtakio ir kitų žuvų patiekiama ryklio „mėsa“

Sūriame vandenyje nuplauta bei trumpai pamirkyta ryklio mėsa pagal skonį yra labai panaši į kitų žuvų mėsą. Atskirti gali tik tikras profesionalas.

3. Mes neišmetame 50-60 kg mėsos, likusios nuo vakarykščio „švediško stalo“. Tai tikras išlaidumas.

Padažas nuplaunamas, o mėsą vėl čirškinama ant viryklės. Ir taip, kol ji visiškai nesuges.

Virėjas, Maistas, išpažintis, praktiniai patarimai

4. Sterkai ir kalmarai virtuvėje – tai konservavimo produktai

Tai konservai, prieš tai išmirkyti aluje.

5. Valgiaraštyje vyrauja patiekalai su bulvėmis, nes bulvės labai kaloringos ir ilgai išlaiko sotumo jausmą

Bulvės sudaro beveik 50% visų patiekalų tam, kad pasotintų alkanus turistus.

6. Mėsos skyriuje atliekų nelieka, suvartojami visi mėsos gabalėliai

Nemanykite, kad gardūs kotletai pietų stalui pagaminti iš aukščiausios mėsos. Suvartojama absoliučiai viska mėsa…

7. Neskubėkite valgyti užkandžius turkišką naktį

Kotletų mėsa minkoma dideliame puode… ir tai daro virėjas kojomis. Jis įlipa į puodą, užsimauna ant kojų polietileninius maišelius, o po to pradeda šokti, kaip Čelentanas vynuogių statinėje.

Virėjas, Maistas, išpažintis, praktiniai patarimai

8. Nevalgykite mišrainių su majonezu

Visur vyrauja antisanitarinės sąlygos, o majonezas – tai pirmas visų bakterijų platintojas.

9. Na, o dabar apie saldumynus…

Tortas ilgai gulėjo ant prekystalio?  Nieko tokio! Jį vėl deda į bendrą talpą, o po to gamina naują, padengdami jį glajumi ir kitais puošniais „žavesiais“.

10. Ir vis dėlto išlaidos neišvengiamos

Ir vis dėlto viešbučiams tenka išsileisti, bet ne kokybiškiems produktams, bet gražiam interjero apipavidalinimui.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
2017-11-08 laikas 09:10 Receptai Arbatos receptas nuo karščiavimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: aviečių lapai, aviečių uogos, raudonėlis, šalpusnio lapai, vanduo.

Skaityti daugiau

2019-12-01 laikas 15:43 Receptai Kaip Išsinaikinti Pylor Bakterija?

Receptas nuo Pylori Bakterijos (Helicobacter pylori). Tai nėra vaistas, bet padėti gali. Kartu su šiuo gėrimu galite vartoti ir spec. antibiotikus.

Skaityti daugiau

2020-10-04 laikas 08:57 Receptai Baltyminiai sausainiai iš avinžirnių su riešutų sviestu

Tai vos dviejų kąsnių, puikiai tinkantys prie arbatos puodelio sausainiai baltyminiu pagrindu. Jie tinka kaip užkandžiai arba pusryčiai. Apelsino žievelė labai gerai įsipaišo į sausainius, o jei turite juodojo šokolado gabaliuk...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
2025-11-04 laikas 16:41 Kaip virti kiaušinius, kad lukštas niekada nesuskiltų: 7 veiksmingos gudrybės
Verdant kiaušinius lukštas dažnai trūkinėja dėl temperatūrų skirtumo, plono lukšto ar netinkamo metodo. Tačiau yra paprastų gudrybių, kurios veikia 100%! Į vandenį įpilkite acto arba druskos, pradurkite kiaušinio galą adata, dėti į šaltą vandenį ir v...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 10:30 Kodėl Pasąmonė Verčia Rinktis Netinkamus Partnerius?
Romantiškų partnerių pasirinkimą lemia pasąmoniniai modeliai iš vaikystės: neišspręstos traumos, žema savigarba, vienatvės baimė, nerimastingas prisirišimo stilius. Kartojame toksiškus ciklus, ignoruodami raudonas vėliavėles ar per griežtus kriteriju...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 10:17 Chemija ar alchemija: kodėl geismas nėra meilė santykiuose?

Daugelis klaidingai laiko geismą – stiprią fizinę trauką ir aistrą – pagrindiniu romantinių santykių veiksniu. Straipsnyje aiškinama, kodėl chemija (geismas) yra trumpalaikė ir dažnai veda prie nusivylimų, o tikroji alchemija (meilė) r...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 10:06 Šumerų civilizacija: natūralūs potvyniai ir irigacijos mitas

Šumerų civilizacija, viena seniausių pasaulyje, klestėjo Mesopotamijoje dėka natūralių Persijos įlankos potvynių, kurie prieš 7000 metų drėkino laukus be kanalų. Naujas tyrimas PLOS One, remiantis 25 m kerno analize iš Lagašo, atskleidžia, kad duk...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 09:52 Kaip atpažinti klastotą sūrį: 7 požymiai ir patarimai pirkėjams
Maisto saugos ekspertai įspėja: daugelyje parduotuvių sūrių yra augalinių riebalų pakaitalų, kurie gadina skonį ir kenkia sveikatai. Sužinokite 7 pagrindinius klastotės požymius – nuo nenatūralios spalvos ir blizgesio iki įtartinai ilgo galiojimo ter...

Skaityti daugiau