Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paslapčių ir Žinių Pasaulis » Pasaulis » 2020 » Sausio » 21

Šokiruojanti virėjo išpažintis: kur „viskas yra įskaičiuota“ arba eilinis melas

Vienas virėjas, kuris dirba „Viskas yra įskaičiuota“ viešbučių sistemoje, nusprendė atskleisti kelias pagrindinias viešbučių gudrybes.

1. Paprastai, mes vietoj raudonos mėsos patiekiame ant stalo kalakutieną.

Mėsa taip meistriškai marinuojama ir ruošiama, kad jos neįmanoma atskirto nuo jautienos. Pasitaiko taip, kad ji vartojama net keletą kartų, ją nuplauna ir vėl kepa.

2. Vietoj upėtakio ir kitų žuvų patiekiama ryklio „mėsa“

Sūriame vandenyje nuplauta bei trumpai pamirkyta ryklio mėsa pagal skonį yra labai panaši į kitų žuvų mėsą. Atskirti gali tik tikras profesionalas.

3. Mes neišmetame 50-60 kg mėsos, likusios nuo vakarykščio „švediško stalo“. Tai tikras išlaidumas.

Padažas nuplaunamas, o mėsą vėl čirškinama ant viryklės. Ir taip, kol ji visiškai nesuges.

Virėjas, Maistas, išpažintis, praktiniai patarimai

4. Sterkai ir kalmarai virtuvėje – tai konservavimo produktai

Tai konservai, prieš tai išmirkyti aluje.

5. Valgiaraštyje vyrauja patiekalai su bulvėmis, nes bulvės labai kaloringos ir ilgai išlaiko sotumo jausmą

Bulvės sudaro beveik 50% visų patiekalų tam, kad pasotintų alkanus turistus.

6. Mėsos skyriuje atliekų nelieka, suvartojami visi mėsos gabalėliai

Nemanykite, kad gardūs kotletai pietų stalui pagaminti iš aukščiausios mėsos. Suvartojama absoliučiai viska mėsa…

7. Neskubėkite valgyti užkandžius turkišką naktį

Kotletų mėsa minkoma dideliame puode… ir tai daro virėjas kojomis. Jis įlipa į puodą, užsimauna ant kojų polietileninius maišelius, o po to pradeda šokti, kaip Čelentanas vynuogių statinėje.

Virėjas, Maistas, išpažintis, praktiniai patarimai

8. Nevalgykite mišrainių su majonezu

Visur vyrauja antisanitarinės sąlygos, o majonezas – tai pirmas visų bakterijų platintojas.

9. Na, o dabar apie saldumynus…

Tortas ilgai gulėjo ant prekystalio?  Nieko tokio! Jį vėl deda į bendrą talpą, o po to gamina naują, padengdami jį glajumi ir kitais puošniais „žavesiais“.

10. Ir vis dėlto išlaidos neišvengiamos

Ir vis dėlto viešbučiams tenka išsileisti, bet ne kokybiškiems produktams, bet gražiam interjero apipavidalinimui.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
2020-03-16 laikas 10:07 Receptai Trupininis obuolių pyragas. Suvalgėme iki paskutinio trupinio!
Savaitgalį norite pasigaminti skanumynų iš namuose randamų produktų? Tam puikiai tiks šis obuolių pyragas, kuris užburs visą šeimą. Skanaus!

Skaityti daugiau

2019-09-02 laikas 11:19 Receptai Rudeninis trupininis pyragas iš moliūgų. Moliūgų pyragas

Sotaus pyrago gaminimas iš moliūgo.. Paruošas pyragas yra minkštas, trupininis, šiek tiek drėgnas. Ir labai skanus.

Skaityti daugiau

2020-11-02 laikas 08:28 Receptai Kaip pasigaminti sūrio pyragą su persikais ir grietinėle?
Gautu kremu ištepkite pyrago pagrindą, išlyginkite, paskui sudėkite griežinėliais pjaustytus konservuotus persikus. Pyragą laikykite šaldytuve per naktį. Patiekite norimo dydžio gabalėliais.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
2025-09-06 laikas 17:06 Varnalėšos: Gydomosios Savybės, Nauda ir Liaudies Medicinos Paslaptys
Šiame straipsnyje išsamiai aptarsime varnalėšų naudą, jų paruošimo būdus, kaip organizmas įsisavina veikliąsias medžiagas, kokias ligas jos gydo, ir kokios galimos žalos. Taip pat pateiksime naujų receptų, pagrįstų tiek tradiciniais, tiek šiuolaikini...

Skaityti daugiau

2025-09-05 laikas 11:35 Kaip įsigyti nekilnojamąjį turtą Ispanijoje be tarpininkų 2025 m.: Išsamus vadovas
Svajojate apie saulėtą vilą Kosta Blankoje, modernų butą Barselonoje ar ramų namą Andalūzijos kaime, bet norite sutaupyti, apeidami brokerius? Ispanija yra viena patraukliausių šalių investuoti į nekilnojamąjį turtą dėl švelnaus klimato, turtingos ku...

Skaityti daugiau

2025-09-05 laikas 09:02 Kaip įsigyti nekilnojamąjį turtą Ispanijoje 2025 m.: Išsamus vadovas

Svajojate apie namą su baseinu Kosta Blankoje, butą Barselonoje ar vilą saulėtoje Andalūzijoje? Ispanija – šalis, kuri vilioja ne tik turistus savo šiltu klimatu, nuostabiais paplūdimiais ir turtinga kultūra, bet ir investuotojus, ieškančius...

Skaityti daugiau

2025-09-05 laikas 07:54 Kaip įsigyti nekilnojamąjį turtą Graikijoje be tarpininkų: Išsamus vadovas

Svajojate apie vilą Santorinyje ar butą Atėnuose, bet norite sutaupyti, apeidami tarpininkus ir brokerius? Graikija – šalis, kuri vilioja savo saulėtu klimatu, turtinga kultūra ir prieinamu nekilnojamuoju turtu. Po 2008 m. ekonominės krizės ...

Skaityti daugiau

2025-09-05 laikas 07:44 Kaip įsigyti nekilnojamąjį turtą Graikijoje: Išsamus vadovas
Kaip įsigyti nekilnojamąjį turtą Graikijoje? Sužinokite, kas gali pirkti, kokie mokesčiai, kainos, ar rinktis namą, ar butą, ir praktinius patarimus. Atraskite Graikijos NT rinkos galimybes!

Skaityti daugiau