Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paslapčių ir Žinių Pasaulis » Pasaulis » 2020 » Sausio » 21

Šokiruojanti virėjo išpažintis: kur „viskas yra įskaičiuota“ arba eilinis melas

Vienas virėjas, kuris dirba „Viskas yra įskaičiuota“ viešbučių sistemoje, nusprendė atskleisti kelias pagrindinias viešbučių gudrybes.

1. Paprastai, mes vietoj raudonos mėsos patiekiame ant stalo kalakutieną.

Mėsa taip meistriškai marinuojama ir ruošiama, kad jos neįmanoma atskirto nuo jautienos. Pasitaiko taip, kad ji vartojama net keletą kartų, ją nuplauna ir vėl kepa.

2. Vietoj upėtakio ir kitų žuvų patiekiama ryklio „mėsa“

Sūriame vandenyje nuplauta bei trumpai pamirkyta ryklio mėsa pagal skonį yra labai panaši į kitų žuvų mėsą. Atskirti gali tik tikras profesionalas.

3. Mes neišmetame 50-60 kg mėsos, likusios nuo vakarykščio „švediško stalo“. Tai tikras išlaidumas.

Padažas nuplaunamas, o mėsą vėl čirškinama ant viryklės. Ir taip, kol ji visiškai nesuges.

Virėjas, Maistas, išpažintis, praktiniai patarimai

4. Sterkai ir kalmarai virtuvėje – tai konservavimo produktai

Tai konservai, prieš tai išmirkyti aluje.

5. Valgiaraštyje vyrauja patiekalai su bulvėmis, nes bulvės labai kaloringos ir ilgai išlaiko sotumo jausmą

Bulvės sudaro beveik 50% visų patiekalų tam, kad pasotintų alkanus turistus.

6. Mėsos skyriuje atliekų nelieka, suvartojami visi mėsos gabalėliai

Nemanykite, kad gardūs kotletai pietų stalui pagaminti iš aukščiausios mėsos. Suvartojama absoliučiai viska mėsa…

7. Neskubėkite valgyti užkandžius turkišką naktį

Kotletų mėsa minkoma dideliame puode… ir tai daro virėjas kojomis. Jis įlipa į puodą, užsimauna ant kojų polietileninius maišelius, o po to pradeda šokti, kaip Čelentanas vynuogių statinėje.

Virėjas, Maistas, išpažintis, praktiniai patarimai

8. Nevalgykite mišrainių su majonezu

Visur vyrauja antisanitarinės sąlygos, o majonezas – tai pirmas visų bakterijų platintojas.

9. Na, o dabar apie saldumynus…

Tortas ilgai gulėjo ant prekystalio?  Nieko tokio! Jį vėl deda į bendrą talpą, o po to gamina naują, padengdami jį glajumi ir kitais puošniais „žavesiais“.

10. Ir vis dėlto išlaidos neišvengiamos

Ir vis dėlto viešbučiams tenka išsileisti, bet ne kokybiškiems produktams, bet gražiam interjero apipavidalinimui.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
2020-07-06 laikas 17:03 Receptai Saldus šokoladinis karamelinis tortas

Šįkart dar vienas šokoladinis skanėstas. Šokoladinis karamelinis tortas. Labai išgirtas, seniai norėtas ir pagaliau išbandytas. Tikrai maniau, kad šis tortas gali tapti mano mėgstamiausiu, nes skambėjo ir atrodė labai gundančia...

Skaityti daugiau

2019-09-02 laikas 12:54 Receptai Skumbrė per 3 minutes – taip jūs dar negaminote! Labai paprasta, greita ir ekonomiška!
Aš paprasčiausiai nežinau paprastesnio recepto, kaip greitai ir kokybiškai pasigaminti skumbre namuose! Be to, tai yra labai skanu! Tokią žuvį galima gaminti ir per šventes ir kiekvieną dieną! Jūs taip gaminsite visada! Tai labai...

Skaityti daugiau

2019-06-26 laikas 18:33 Receptai Grikių ir pievagrybių sriuba

Puode užviriname sultinį, dedame bulves, beriame nuplautus grikius ir verdame apie 10 minučiu. Į puodą sukrečiame keptuvės turinį ir dar verdame 7-8 minutes. Prieš baigiant virti sriubą paskaniname druska, pipirais ir suberiame...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
2025-06-21 laikas 20:27 🌿 4K Miško Ramybė 2025: Paukščių Čiulbėjimas ir Gamtos Garsai Vasarą
Pasinerkite į Lietuvos miškų ramybę su šiuo įspūdingu 4K ASMR vaizdo įrašu! Klausykite natūralių miško garsų – melodingo paukščių čiulbėjimo, švelnaus medžių ošimo ir subtilios miško gaivos, įrašytos stereo garsu be jokio redagavimo....

Skaityti daugiau

2025-06-21 laikas 18:56 Česnako Nauda Sveikatai: Cheminė Sudėtis, Poveikis ir Receptai
Česnakas stiprina imunitetą, gerina širdies sveikatą ir kovoja su infekcijomis. Sužinokite jo cheminę sudėtį, poveikį ir liaudies receptus! Šiame straipsnyje aptarsime česnako cheminę sudėtį, poveikį organizmui, liaudies medicinos receptus ir mokslin...

Skaityti daugiau

2025-06-21 laikas 15:47 Mikroorganizmai Antarktidoje: Gyvybės Paslaptys Ledo Karalystėje
Naujas mokslinis atradimas Antarktidoje atskleidžia, kaip mikroorganizmai išgyveno prieš 700 mln. metų. Sužinokite apie fosilijas, kosmoso tyrimus ir psichinės sveikatos svarbą! Šis tyrimas ne tik keičia mūsų supratimą apie gyvybės evoliuciją, bet ir...

Skaityti daugiau

2025-06-20 laikas 19:50 Kraujo Užkrėtimas: Priežastys, Biologiniai Procesai ir Liaudies Medicina
Kraujo užkrėtimo priežastys, procesai ir liaudies medicinos receptai kraujo valymui. Šiame straipsnyje aptarsime kraujo užkrėtimo priežastis, biologinius ir cheminius procesus, organų sąveiką, kraujo valymo metodus, biologiškai aktyvių preparatų inje...

Skaityti daugiau

2025-06-20 laikas 19:26 Vabzdžių įkandimai Lietuvoje: Poveikis, Toksiškumas ir Liaudies Medicina
Išsamus gidas apie vabzdžių įkandimus Lietuvoje: poveikis, toksiškumas, liaudies medicina ir moksliniai tyrimai. Šiame straipsnyje aptarsime labiausiai paplitusius vabzdžių įkandimus, jų biologinį poveikį, toksiškumą ir moksliškai pagrįstus liaudies ...

Skaityti daugiau