Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Rugsėjo » 27

Chiromantijos paslaptys: ką jie praneša apie šeimą ir vaikus?

Vaikai - mūsų ateitis, likimas ir giminės pratęsimas. Tikriausiai ne viena mergina ar moteris iš anksto norėtų sužinoti ne tik kiek ji turės vaikų, bet ir kokios lyties jie bus. Visus rūpimus klausimus dėl  palikuonių galima išsiaiškinti pagal vaikų linijas delne. Žinia, ant Merkurijaus kalvos  išsidėsčiusios santuokos linijos. Ten pat ir vaikų linijos. Taigi, pagal jas visai nesunku nustatyti  kada susilauksite kūdikio ar kelių vaikų. Ne tik dvynukų, bet ir anūkų.

Chiromantijoje vaikų linijos taip pat išduoda, ar moteris patirs persileidimą, ar sąmoningai atsikratys vaisiaus  – padarys abortą.

Galite praleisti galimybę susilaukti vaikų

Nuotraukoje raudonai apibrėžtos yra vaikų linijos, nusakančios jų skaičių Chiromantijos paslaptys: ką jie praneša apie šeimą ir vaikus? Kaip atrasti  vaikų linijas delne? Žinia, ant Merkurijaus kalvos, kiek žemiau mažojo piršto, tiksliau, prie jo pagrindo išsidėsčiusios santuokos linijos ir širdies linijos. Tame plotelyje gali būti  ir daugiau mažų, vos pastebimų linijų. Jos parodo būsimus santykius, ryšius, bet tai nereiškia, kad jie būtinai baigsis vedybomis. Tačiau vis dėlto viena iš jų - ilgiausia ir ryškiausia linija – ir bus santuokos linija. Tuo tarpu vaikų linijos – tai vertikalūs brūkšniai, išeinantys iš santuokos linijos. Brūkšnių skaičius ir parodo,  kiek turėsite vaikų. Beje, ilgesnės linijos nurodo, kad susilauksite sūnų, o trumpesnės - dukterų. O jei brūkšniai daugmaž vienodo ilgio, tai reiškia, kad palikuonys bus tos pačios lyties. Užtat linija, primenanti raidę „V“  ar net šakutę reiškia, kad gims dvynukai.

Taip pat verta įsidėmėti, kad dešinrankiams ant kairės rankos atsispindi tikėtinas vaikų skaičius, o ant dešinės – realus jų skaičius. Beje, sutuoktiniai gali turėti skirtingą vaikų linijų skaičių. Tarkim, vyras turi 4, o žmona tik 2 linijas. Тokį atvejį galima paaiškinti taip: vyras iš viso gali turėti keturis vaikus, o iš tikrųjų, tikėtina, turės tik du vaikus. Arba jis jau turi du vaikus iš pirmosios santuokos, arba gali dar turėti ateityje vaikų nuo kitos moters.

O jei yra labai silpnų ir vos vos matomų linijų delne, tai reiškia, kad  neturėsite vaikų dėl nevaisingumo arba praleisite galimybę susilaukti vaikų. Nors neretai tai liudija ir tai, jog moteris gali padaryti abortą arba persileisti. Tuo tarpu vyrams panašios linijos reiškia galimybę susilaukti nesantuokinio vaiko. Šios linijos byloja, kad tai gali įvykti ne tik ateityje, bet ir nurodyti kaip praeities įvykį. Bet kuriuo atveju neskubėkite daryti išvadų. O jei patiems nepavyksta išsiaiškinti šių dalykų, kreipkitės į chiromantijos specialistą.

Jei vaikų linija išsišakojusi, tai – blogas ženklas

Vienintelė linija, kurią galima aptikti santuokos linijos gale liudija apie ilgai laukiamą kūdikį. Be to, jei ši viso labo viena linija yra beveik prie pat delno krašto, tai reiškia, kad turėsite vienintelį vaiką. Tačiau, jei vaikų linijos aiškiai išsiskiria iš kitų, pakankamai ryškios ir jos išsidėsčiusios ant  išsišakojusios santuokos linijos, tai – ženklas, kad susilauksite vaikų skirtingose santuokose.

Jei vaikų linija išsišakojusi, tai – blogas ženklas

© ANGLIJA.today iliustr

O jei vaikų linija turi daug išsišakojimų, tai – blogas ženklas. Vadinasi, vaikas gali gimti prieš laiką, neišnešiotas ir jo sveikata bus silpna. Tuo tarpu jei  vaikų linijos pradžioje  aptiksite trumpučius brūkšnelius, tai liudija, kad gali kilti problemų gimdant arba tikėtinos komplikacijos po gimdymo.

Norint išsiaiškinti kokios lyties gims pirmas kūdikis reikia pradėti skaičiuoti vaikų linijas nuo delno krašto išorinės pusės, kurios reiškia vyresnius vaikus, vidinės pusės link, kurios reiškia jaunesnius vaikus. O pagal atstumą tarp linijų galima išsiaiškinti, koks bus metų skirtumas tarp vaikų. Kitaip tariant, jei linijos išsidėsčiusios labai arti viena kitos, nurodo, kad kūdikiai gims pamečiui. Labai svarbu atkreipti dėmesį ir į vyro bei žmonos turimą skirtingą vaikų linijų skaičių. Tai reiškia, kad vienas iš nėštumų gali baigtis nesėkmingai. Tai yra gali įvykti persileidimas ar kaip nors kitaip motina gali prarasti savo kūdikį. O turinčiam šeimą vyrui paprastai tai užuomina, jog susilauks nesantuokinių vaikų, jam nuėjus „į kairę“.

Jei linijos plonos ir silpnai išreikštos – laukite mergaitės

Vis dėlto, kad būtų aiškiau ir suprantamiau, jūsų dėmesiui pateiksime pavyzdį. Tarkim, moteris ar mergina turi tris vaikų linijas. Norint sužinoti, kiek jai bus metų, kai susilauks vaikų, reikia atidžiai patyrinėti kiekvieną liniją atskirai, pirmiausiai išmatavus ją.

Tarkim, pirma linija – 1.6mm ilgio. Vadinasi, tada merginai 16 metų, antra linija -  2.4mm, o trečia linija 3.1mm. Taigi, pirma vaikų linija (kai merginai 16 metų)  -  tiesi, švari, nesutrūkinėjusi ir be išsišakojimų. Tuo tarpu antra vaikų linija panaši į „V“ raidę, gal net šakutę. Tai reiškia, kad, kai jai bus 24 metai susilauks dvynių. O jei ta linija gerokai  trumpesnė už kitas dvi greta esančias linijas, tikėtina, kad gims dvynės mergytės. Tuo tarpu  iš trečios linijos išeina dar dvi vaikų linijos:  trumpa ir ilga. Vadinasi, kai moteriai sueis 31 metai toje pačioje ar kitoje santuokoje pirmiau gims mergaitė, o paskui – berniukas. Bet jei trečia linija - tiesi, lygi, tai reiškia, kad ji daugiau neturės vaikų.

Jei linijos plonos ir silpnai išreikštos – laukite mergaitės

 © ANGLIJA.today iliustr.

Be to, norint nustatyti kokios lyties gims kūdikis, reikia atkreipti dėmesį ir į kai kurias kitas delnų linjas. Tiksliau, į jų storį. Jei linijos plonos ir silpnai išreikštos laukite mergaitės, o jei linijos pakankamai storos, ilgos ir ryškios – gims berniukas. Beje, jei viena vaikų linija delne kerta santuokos liniją pusiau, tai nurodo, kad turėsite didžiulį rūpestį su savo atžala.

Turi daug vaikų linijų, bet nesusilaukia nei vieno įpėdinio

Tuo tarpu itin plonos linijos, išeinančios horizontaliai nuo vaikų linijos nurodo anūkus. Tiesa, pastebėti jas delne plika akimi labai sudėtinga, todėl patartina tai padaryti su didinamuoju stiklu.

Tiesa, gali būti ir taip, kad moteris ar vyras apskritai neturi vaikų linijų. Aišku, pirmas ženklas, kad jie nesusilauks ir palikuonių. Bet būna ir priešingai: žmogus gali turėti ir penkias vaikų linijas, tačiau visą gyvenimą pragyvena taip ir nesusilaukęs vaikų. Tai yra, jei turite daug vaikų linijų, tai dar nereiškia kad tapsite daugiavaikiais tėvais. Tokiais atvejais tos linijos aiškinamos kaip asmeniniai žmogaus pasiekimai. Juk ne veltui daug talentingų žmonių  pavadina savo parašytas knygas, nutapytus paveikslus ar sukurtus kino filmus savo „vaikais“, „įpėdiniais“ ar „palikuonimis“. Tai reiškia, kad žmogaus delne nurodytos galimybės, kurias jam gali suteikti likimas.

Lygiai taip pat nemažai žmonių turi ne vieną santuokos liniją, o kelias. Taip pat ir vaikų linijos  gali būti išsidėsčiusios ne ant vienos santuokos linijos, o ant kelių. Tai nurodo, kad vaikai gims nuo skirtingų tėvų ar motinų.

Įvairios chiromantijos mokyklos naudoja savo metodus

Beje, nepamirškite, kad per gyvenimą linijos delnuose taip pat keičiasi. Juk kasdien kažką veikiame, vienaip ar kitaip elgiamės, priimame teisingus ir klaidingus sprendimus, o tai, suprantama, daro įtaką ir kiekvieno žmogaus likimui. Todėl norėdami sužinoti apie praleistas galimybes, pažvelkite į savo kairę ranką ant kurios „parašyta“, kas jums skirta likimo ir  paveldėjote iš savo tėvų. Vaikų linija ant dešinės rankos – tai jau įvykę faktai jūsų gyvenime arba labai greitai įvyksiantys.

Beje, įvairios pasaulio chiromantijos mokyklos naudoja savo metodus norintiems sužinoti, kiek žmogus gali susilaukti vaikų. Taigi, kokios tos papildomos linijos, nusakančios vaikų skaičių?

1. Vaikų linija ant mažojo bei vidurinio piršto pirštikaulių
Esamus ir būsimus vaikus gali nurodyti ir linijos išsidėsčiusios ant mažojo bei vidurinio piršto pirštikaulių. Šis palikuonių nustatymo metodas paprastai naudojamas Rytų chiromantijoje. Tuo tarpu kitų šalių chiromantijos šaltiniais, pagal pirštikaulius galima nustatyti, kad gims tik vyriškos lyties atstovai.

2. Vertikalios linijos  
Šios linijos,  išsidėsčiusios  ant mažojo ir vidurinio piršto pirštikaulių, nurodo berniukų skaičių. Taip pat šis metodas naudojamas ir Rytų chiromantijoje.

3. Šeimos žiedas delne
Vaikų skaičius nustatomas pagal salelių skaičių, esančių šeimos žiede. Šios papildomos linijos, nustatant vaikų skaičių, naudojamos Indijos chiromantijoje. Nors jų tvirtinimu, nebūtinai turi sutapti  salelių skaičius kairės ir dešinės rankų delnuose.

4. Vaikų skaičius ant Veneros kalvos
Vertikalios linijos, esančios kiek žemiau nuo didžiojo piršto pagrindo, taip pat nurodo, kiek turėsite vaikų.  

Vaikų skaičius ant Veneros kalvos

 © ANGLIJA.today iliustr.

5. Horizontalios linijos ant Marso kalvos
Indų chiromantų tvirtinimu, pagal tas linijas taip pat galima sužinoti būsimų vaikų skaičių.

6. „Eglutė“ širdies linijos pradžioje
Širdies linijos pradžioje išsišakojusios linijos, primenančios eglutę, taip pat gali nusakyti vaikų skaičių. Kitaip tariant, kiek išsišakojusių linijų, tiek turėsite ir vaikų.  Arba kiekvienas toks brūkšnelis reiškia vieną vaiką.

7. Džiaugsmo linija
Nuo gyvenimo linijos  kyla aukštyn trumputė linija. Ją vadina džiaugsmo linija. Ji simbolizuoja džiaugsmingus įvykius žmogaus gyvenime. Tarp jų ir vaiko gimimą.

8. Įtakos linija
Įdomu tai, kad ši linija nenusako, kiek susilauksite vaikų. Apskritai ji nekalba apie vaikus. Tačiau būtent padedant šiai linijai galima pasitikrinti informaciją, kurią suteikia visos vaikų linijos ant delno.  Įtakos liniją galima aptikti ant gyvenimo linijos. Tai trumpi brūkšneliai, nukreipti žemyn.  Jos nurodo ir jūsų įtaką vaikui. Pavyzdžiui, didelį autoritetą, svarbią materialinę pagalbą ar tiesiog stiprų palaikymą.

Taigi, apibūdinus tiek daug linijų, galima daryti išvadą, kad vaikų linijos delne yra labai svarbios kievieno žmogaus gyvenime. Tačiau niekada nepamirškite, kad esminius ir reikšmingus pokyčius į vaikų linijas gali įnešti kryžius, atsiradęs ant santuokos!

Chiromantijos paslaptys: ką jie praneša apie šeimą ir vaikus?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.10.2019 laikas 21:42 Receptai – Patiekalai Minkšti sausainiai su obuoliais pusryčiams
Nuostabus desertas – saldūs obuolių sausainiai. Paruošimas labai lengvas. Idealiai tinka kasdieniams pusryčiams ar priešpiečiams. Šis receptas yra lengvas ir greitai paruošiamas, užtuks tik 30 minučių ir minkšti sausainiai bus ja...

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 10:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui
Rūkymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui, receptai nuo rūkymo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau