Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Liepos » 12

Holistinė medicina – kaip pasveikti be vaistų

Apie holistinę medicinąkaip pasveikti be vaistų, pasakoja medicinos mokslų daktaras Olegas Bulanovas.

Holistinė medicina – kaip pasveikti be vaistų

Kodėl žmogus suserga?

1 Kiekviena liga paprastai turi psichologinę priežastį. Pavyzdžiui, nuo nervų susergama opalige. Todėl labai svarbu, kad žmogus visų pirma imtų sveikai mąstyti ir kad suvoktų, jog visi svarbiausi gyvybiniai resursai yra gamtoje. Jei žmogus teigiamai mąsto ir myli pasaulį, jis gyvena labai gerai.

2 Antras svarbus dalykas yra mityba. Visi turime organizmo kanalus, per kuriuos priimame maistą, orą, garsus. Bei kanalus, per kuriuos viską iš organizmo šaliname (suvirškintą maistą, prakaitą, šlakus). Dažniausiai susergame (nekalbu apie traumas), kai kuris nors iš valymo kanalų užsiteršia. Tada susiformuoja kamštis (pvz., virškinamajame trakte, storojoje žarnoje). Nesuvirškinti produktai užteršia storąją žarną ir tada ten gyvena nebe gerosios bakterijos, o grybeliai. Tie ,,negerumai“ patenka į kraują ir apnuodija organizmą. Todėl būtina bent kartą per metus valyti žarnyną.

Liūtui žarnyno plauti nereikia

Žarnyną valyti liūtui būtų kenksminga, nes jis gyvena pagal laukinius dėsnius. Tačiau žmogus nuo laukinės gamtos nutolęs gana toli, todėl jis kerpa nagus, plaukus, valo dantis, taip pat ir žarnyną. Žmogaus organizme dėl netinkamos mitybos yra mielių, mielių grybelių, kirmėlių, parazitų, įvairių kenkėjų.

Simptomai rodo, kad organizmas užterštas

Tai akivaizdūs simptomai: atsiranda bendros intoksikacijos simptomų, kankina nuovargis. Atrodo, naktį miegojote, o pabundate jau pavargęs.

Mūsų organizmas iš tiesų yra labai gudrus. Jeigu kuris nors kanalas yra užterštas, jis pradeda naudoti kitą kanalą valymuisi. Pavyzdžiui, kai storojoje žarnoje prisikaupia daug toksinų, bakterijų, nešvarumai keliauja į limfmazgius, ir organizmas bando juos pašalinti, bet jau ne per storąją žarną, o, tarkime, per plaučius. Tada limfa kyla į viršų ir valosi su kosuliu, taigi ima kamuoti bronchitai ir kitos panašios ligos.

Dar vienas simptomas, kad organizmas tikrai užterštas, yra vidurių pūtimas. Vadinasi, jūsų organizme gyvena mielės. Jos žarnyne kovoja su gerosiomis bakterijomis ir sukelia pūtimo bei rūgimo procesus.

Ką valgyti?

Žmogaus organizmas panašus į beždžionės. Taigi mes virškiname visus vaisius, daržoves, daigintas sėklas ir... beveik viskas. Iš gyvūninių baltymų mes dar galime suvirškinti sraiges bei krevetes. O žinduolių mėsos suvirškinti beveik negalime (paukštieną ir žuvį virškinti šiek tiek lengviau).

Visi be išimties žmonės labai blogai virškina pieno baltymą, ledus, šokoladą. Itin blogai virškinama varškė! Joje yra baltymo kazeino. Iš kazeino gaminami klijai, naudojami baldams gaminti, todėl varškė žarnyne viską suklijuoja. Jei negalite išgyventi be pieniškų produktų, tuomet vartokite kefyrą, grietinę, sviestą.

Gamta sumuštinių negamina

Gamta juk sumuštinių negamina, todėl mes ir negalime suvirškinti baltymų kartu su krakmoliniais angliavandeniais. Mūsų kasa vienu metu negamina dviejų skirtingų fermentų. Todėl baltyminių produktų (mėsos, žuvies) nepatariama valgyti su bulvėmis, duona ar kruopų koše. Tai pats blogiausias, žalingiausias derinys. Jei norite bulvių, valgykite jas atskirai, praėjus 3 val.po to, kai suvalgėte žuvies. Jei valgote mėsą, geriau ją derinti su žaliomis daržovėmis, neturinčiomis krakmolo (agurkais, kopūstais).

Jogurtas iš esmės nekenksmingas, tačiau tik toks, kuris neturi tirštiklių (krakmolo ar agaro), mat jie nesuderinami su baltymais.

Labai kenksmingi produktai, turintys mielių. Šios konkuruoja žarnyne su gerosiomis bakterijomis ir sukelia puvimą bei rūgimą. Dabar parduotuvėse jau galima nusipirkti duonos be mielių. Dėl tų pačių mielių pats kenksmingiausias iš gėrimų yra alus.

Kava – kreditas su palūkanomis

Kava toksiškai veikia mūsų organizmą,  stabdo žarnyno veiklą. Manote, kad ji tonizuoja? Iš tiesų šis efektas susidaro dėl to, kad organizmas kavą nori kuo greičiau pašalinti, o tai reikalauja labai daug energijos. Todėl mus ir tonizuoja. Taip iš kavos gauname energijos, bet vėliau už šį kreditą su palūkanomis tenka atsiskaityti.

Gydykite priežastį, o ne padarinį

Susirgus reikia gydyti priežastį, o ne padarinį. Pavyzdžiui, alkoholikui ar narkomanui gali kad ir visą dieną lašeline lašėti vaistai, bet jei kitoje rankoje jis laikys butelį, padėti bus neįmanoma.

Ligų atsiranda dėl to, kad žmonės kažką daro ne taip, – netaisyklingai maitinasi, patiria pernelyg didelį psichologinį krūvį. Tikrai bus sunku pagydyti žmogų, jei jis nekeis gyvenimo būdo.

Mirties priežastis – šalutinis vaistų poveikis

Cheminiai vaistai tikrai nėra panacėja nuo ligų. Kiekvienas cheminis medikamentas turi šalutinį poveikį. Neseniai amerikiečiai atliko tyrimą norėdami išsiaiškinti dažniausias žmonių mirties priežastis. Jie analizavo labai daug ligos istorijų ir nustatė, kad iš mirties priežasčių pirmąją vietą užima kraujagyslių ligos: infarktas, insultas.

Antroji vieta atitenka vėžiui ir jo padariniams, o trečioji – šalutiniam vaistų poveikiui.

Paradoksalu, bet taip yra: žmogus nuolat vartoja cheminių vaistų dėl ligos, o miršta nuo vaistų. Vaistai sukurti taip, kad dažniausiai šalina ligos simptomą, o ne priežastį. Žinoma, nuo simptomo irgi galima mirti (pavyzdžiui, nuo aukšto kraujospūdžio).

Kas yra ligos simptomas

Štai toks pavyzdys: jei jūs prisiliesite prie įkaitintos elektrinės plytelės, pajusite skausmą. Tai bus signalas (simptomas), kad ranką reikia patraukti nuo įkaitintos vietos, nes ji sudegs.

Vadinasi, skausmas reikalingas, kad ranka liktų gyva. Taigi, jei skauda galvą, vadinasi, kažkas organizme negerai. Jis tarsi įsijungia švyturėlį ir šaukia: ,,Atkreipk dėmesį – kažką ne taip padarei!“ Todėl labai svarbu suprasi, kodėl organizmas tai signalizuoja.

Kad nereikėtų vartoti cheminių vaistų, kaip puikią alternatyvą galima pasirinkti homeopatinį gydymą arba patikimiausią būdą – badavimą.   

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.09.2018 laikas 08:27 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kraujospūdžio gydymui

Kraujospūdis liaudies medicinoje, kraujospūdis, kraujospūdžio gydymas, kraujospūdžio receptai, vaistažolės kraujospūdžiui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydy...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti

Nuospaudos liaudies medicinoje, Nuospaudos, Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti, receptai nuospaudoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uog...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau