Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2017 » Kovo » 15

JAV kosminis laivynas: prasimanymai ar realybė

JAV kosminis laivynas: prasimanymai ar realybė

Ufologai yra iškėlę hipotezę apie kosminius laivus, kurie stebi ateivių judėjimą ir saugo Saulės sistemą nuo jų užpuolimo. Tai skamba kaip kokio mokslinės fantastikos filmo siužetas ir labai lakios vaizduotės įsikūnijimas. Tačiau yra žmonių, kurie tvirtina, jog yra įrodymų apie projekto "Solar Warden" ("Saulės sargybinis") egzistavimą.

Jeigu „Solar Warden“ programa iš tikrųjų egzistuoja, tai jai reikalingos tokios technologijos, kurios labai stipriai lenkia dabartinį karinės pramonės lygį. Kai kurios iš šių technologijų galėjo būti gautos iš ateivių.

Astronautas Edgaras Mitčelas, šeštasis žmogus, žengęs ant Mėnulio paviršiaus, jau seniai yra įsitikinęs, kad ateiviai lankosi Žemėje. Jis šią temą eskalavo keliuose interviu, pareikšdamas, kad už Saulės sistemos ribų tikrai egzistuoja nežemiškosios civilizacijos. Jų atstovai, be abejo, lankėsi Žemėje, o JAV vyriausybė galėjo susipažinti su ateivių technologijomis.

„Aš manau, kad per pastaruosius 60 metų buvo bandymų sukurti įrengimus, panaudojant šias technologijas, tačiau jos vis dar labai atsilieka nuo ateivių technologijų", - 2008 m. liepos 23 d. pasakė Mitčelas interviu „Kerrang Radio“ stočiai.

2001-ais metais škotų programišius Garis MakKinonas įsilaužė į NASA ir JAV KJL duomenų bazes, taip pat vyriausybės duomenų bazes, norėdamas gauti slaptos informacijos apie alternatyvios energijos egzistavimą arba nulinės energijos panaudojimo technologiją. Apie tai jis papasakojo 2006-ais metais interviu žurnalui „Wired“.

Duomenų bazėse jis aptiko lentelę, kurioje buvo „nežemiškųjų karininkų" sąrašas. Kitame dokumente buvo kalbama apie „laivyną", tačiau MakKinonas nerado nė vieno amerikiečių karinio laivo pavadinimo. Jis mano, kad buvo kalbama apie „kosminio laivyno" karininkus.

„Jeigu paskaitysite DARPA (JAV pažangių gynybos projektų tyrimų agentūra) literatūrą, tai pastebėsite, kad pastaruosius keletą metų jie nuolat kalbą apie „dominavimą kosmose", - MakKinonas papasakojo interviu „Project Camelot" internetiniam portalui, - todėl manau, jog visiškai tikėtina, jog jie nori kontroliuoti kosmosą ir kuria slaptas kosmines technologijas. Nors, greičiausiai, jie naudoja nežemiškos kilmės technologijas".

MakKinonas pasakoja, kad buvo susektas tuo metu, kai žiūrėjo NSO atvaizdą, gautą NASA kompiuteriu Džonsono vardo kosminiame centre. Praėjus keliems mėnesiams, 2002-ųjų metų kovo mėnesį, amerikiečiai įsilaužėliui pateikė labai rimtus kaltinimus. Jam grėsė 70 metų kalėjimo ir 2 milijonų dolerių bauda.

Keletą metų amerikiečiai nesėkmingai siekė jo ekstradicijos, kol galiausiai Didžiosios Britanijos vyriausybė atmetė amerikiečių reikalavimą. „Project Camelot" paskelbė prielaidą, kad MakKinonas savo įsilaužimų metu surinko kompromituojančią medžiagą ir ją panaudojo kaip apsaugą nuo galimos ekstradicijos. Pats MakKinonas atsisako komentuoti bet kokius pareiškimus apie tokios informacijos turėjimą.

„Solar Warden" - tariamai ypač slaptas kosminis laivynas. Nežinia, iš kur atsirado toks pavadinimas. Jeigu tokia programa iš tiesų egzistuoja, jos vykdymui būtų reikalingos didžiulės finansinės lėšos.

Laikraštis „Washington Post" pranešė, kad 2010-ais metais JAV slaptųjų programų biudžetas buvo 52,6 milijardai dolerių. O 2011-ais metais JAV vyriausybė nacionalinei gynybai ir tarptautiniam saugumui išleido 718 milijardų dolerių. Suprantama, dalis šių lėšų buvo skirta kovai su terorizmu.

Tuo atveju, jei JAV vyriausybė iš tikrųjų nusprendė pastatyti kosminį laivyną, naudojantį naujausias technologijas ir pasiekimus, šie pinigai tikrai galėjo būti panaudoti, ypač tuo atveju, jei projektą finansavo kelios šalys.

JAV yra įkurti kariniai padaliniai, susiję su kosminėmis programomis, kurie turi savo vadovybę, įskaitant karines kosmines oro pajėgas (AFSPC) ir karines jūrų kosmines pajėgas (SPAWAR).

Šie padaliniai turi viešus internetinius puslapius, padeda koordinuoti karines pajėgas žemėje, ore ir jūroje. Neaišku, ar šie projektai susiję su „Solar Warden" projektu, ar pastarasis turi savo nepriklausomą vadovybę.

Žurnalas "Mįslės ir faktai" №03 2017

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 08:10 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai glaukomai gydyti, profilaktikai
Glaukoma liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai glaukomai gydyti, profilaktikai, glaukoma, glaukomos gydymas, receptai glaukomai, vaistažolės glaukomai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip ...

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:20 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (rugiagėlių, beržo, petražolių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: rugiagėlių žiedų, beržo pumpurų, petražolių vaisių, trapiojo pupalaiškio, debesylo šaknies, meškauogės lapų

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio

Svaigulys liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau