Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Birželio » 20

Kaip veikia čigonų hipnozės pinklės

Priėjo, užkalbino, pabūrė iš rankos, o kai jau atsitokėjai - nebeturi nei laikrodžio, nei piniginės. Tikriausiai dauguma esame girdėję įvairiais mitais ir mistika apipintų pasakojimų apie čigonų hipnozę. Neturime nieko prieš čigonus, tačiau jų tarpe (kaip ir visų kitų) pasitaiko sukčių. Gudrūs manipuliacijos triukai, dažnai įvardijami kaip hipnozė, iš tiesų gali apsukti galvą ir padėti be jokio vargo išvilioti iš žmogaus pinigų ir vertingų daiktų.

Dažniausiai čigonės „darbuojasi“ tose vietose, kur būna daug žmonių: stotyse, turguose, parkuose – būtent tokios vietos visų tipų sukčiams yra pelningiausios. Priežastys aiškios: pirma, minioje lengva „ištirpti“, antra, paprasčiau išsirinkti tam tikro tipo auką. Nieko keisto, kad čigonė mieliau pasirinks jauną nuliūdusią merginą nei brutaliai atrodantį vyriškį. Svarbu suvokti, kad įtaigos metodai veikia ne Kaip veikia čigonų hipnozės pinklėsvisus žmones. Kur kas paprasčiau užkabinti tuos, kurie nusiteikę prastai, o štai stabilų asmenį maniuliacijomis paveikti kažin ar pavyks. Dėl šios priežasties „gatvės magai“ renkasi tą, kuris atrodo susirūpinęs ar nuliūdęs.

Kalbant trumpai, čigonių naudojamą poveikio techniką galima suskirstyti į kelis etapus:

- dėmesio patraukimas;
- kontakto su potencialia auka užmezgimas;
- darbas su pasąmone;
- iškelto tikslo siekimas.

Įsivaizduok, kad stotyje ar turguje prie tavęs priėjo čigonė. Pirmajame etape ji stengsis atkreipti potencialios aukos dėmesį. Tam dažniausiai tinkami elementarūs klausimai: „Kiek valandų?“, „Gal žinote, kur čia parduotuvė?“. Čigonų darbo žanro klasika – siūlymas išburti ateitį. Jei žmogus susimąsto bent vienai sekundei, jis iš karto įviliojamas į sudėtingą ir tobulai suplanuotą spektaklį.

Tuomet pereinama į antrąjį etapą – kontakto užmezgimą. Dažniausiai žmogaus dėmesį išlaikyti galima ganėtinai elementariu būdu – tereikia pažadėti ką nors gero arba priešingai - įbauginti. Vis tik veiksmingesnis pirmasis metodas, nes skleidžiama negatyvi informacija gali atbaidyti, o kažką gero ir malonaus apie save nori išgirsti visi. „Pasisekė gi jums... Jūsų vaiko laukia neįtikėtinai sėkminga ateitis“ - greičiausiai pasakys gatvės būrėja jaunai mamai, už rankos vedančiai vaiką. Viskas, dėmesys patrauktas ir net didžiausi skeptikai dažniausiai užkimba. Tokioje situacijoje žmogus „pagauna“ pozityvo bangą, tampa emociškai susijaudinęs, jį valdo smalsumas išgirsti daugiau, o tai reiškia, kad dėmesys fiksuojamas į subjektą, vykdantį įtaigą. Hipnotizuojančio asmens tikslas – psichologiškai susilieti su objektu, kuriam daromas poveikis. Jei šis tikslas pasiektas, galima pradėti darbą su žmogaus pasąmone. Čigonų taikoma hipnozė – subtilaus žmogui daromo psichologinio poveikio menas, kurio paslaptys perduodamos iš kartos į kartą.

Sukčių arsenale pakankamai daug įtaigos metodų. Įrodyta: tam, kad žmogus nustotų adekvačiai reaguoti į aplink vykstančius dalykus, būtina sukelti stiprią emocinę reakciją, pavyzdžiui, baimę, išgąstį, netikėtumą, psichologinę užuojautą ar seksualinį potraukį. Taigi čigonei tereikia įbauginti („Pagalvok, kam perėjai kelią, nes matau, kad kažkas tave prakeikė. Moteris, maždaug tavo metų, tamsiais plaukais “) ar būsimą auką patraukti savo pusėn („Turtingas būsi, loterijoje laimėsi“). Patyrę sukčiai kopijuoja mimiką, judesius ir netgi kalbėjimo manierą, nes tokiu būdu žmogaus pasąmonė atsiveria išvydusi giminingą sielą. Jei aukai pasireikš protesto reakcija, įtaigos metodai bus neveiksmingi. Jei hipnotizuojančio asmens planas suveikė, pereinama į kitą etapą – gilinama transo būsena ir toliau išlaikomas dėmesys.

Siekiant išlaikyti žmogaus dėmesį hipnotizuojantis asmuo būtinai turi susiaurinti savo aukos aktyvaus dėmesio plotą. Iliustruoti čigonų taikomą hipnozę galima štai tokiu pavyzdžiu: čigonė paima žmogų už rankos ir rodo, kur proto linija susijungia su Saulės kalva, ar pasakoja, koks netikėtas meilės romanas tavęs laukia.

Toliau viskas vyksta pagal iš anksto suplanuotą scenarijų. Žmogus praranda laiko nuovoką, gali atrodyti, kad galvoje – vien migla, o atsipeikėjus suvokiama, kad nužiūrėjimas buvo nuimtas kartu su laikrodžiu, pinigais, papuošalais ir kitais asmeniniais daiktais.

Kaip veikia čigonų hipnozės pinklėsKur gi slypi čigonių taikomos hipnozės pavojus? Be visų galimų materialių nuostolių žmogus susiduria dar ir su moraliniu spaudimu, neigiamu psichikai daromu poveikiu, kuris ne visada pasišalina greitai ir neskausmingai, gali palikti nemalonų pėdsaką ir sugadinti nuotaiką ilgam. Jei įsivėlei į dialogą su čigone, ėmei žaisti pagal jos nustatytas taisykles, paprastai pasprukti pavyksta ne taip lengvai. Mėginant sprukti čigonė gali imtis ganėtinai griežtų poveikio darymo metodų – žadėti ligas, negandas ir netgi mirtį. Pagrindinis kylantis pavojus tas, kad dėl čigonės taikomų įtaigos metodų gali susiformuoti tam tikras įsitikinimas ir žmogus iš tikrųjų gali rimtai susirgti.

Kaip kovoti su neigiamu gatvėse kartais sutinkamų hipnozę taikančių asmenų poveikiu? Nepamiršk, kad pastabų ir dėmesingą asmenį sutrikdyti labai sudėtinga. Sėkmingai pasipriešinti destruktyviam išoriniam poveikiui galimybę suteiks nestandartinės situacijos modeliavimas. Labai gerai, jei pavyks situaciją paversti juokeliu, nes būtent juokas ir yra geriausias vaistas, padedantis apsisaugoti nuo „gatvės magų“. Jeigu tiesiog nueiti tau nemalonu, išmušk tave kalbinantį žmogų iš ritmo, užduodama elementarius klausimus. Pavyzdžiui, kokiu autobusu geriau nuvažiuoti iki centro arba klausk ko nors visiškai ne į temą, pavyzdžiui, kada įkurtas Vilnius?

Turi sukurti nestandartinę situaciją, su kuria pati čigonė anksčiau nebuvo susidūrusi, nes yra įpratusi veikti pagal tą patį scenarijų. Svarbu nesiklausyti įdėmiai, ką tau šis žmogus sakys, – kur kas geriau skirti aktyvų dėmesį to žmogaus personai. Paprastai toks elgesys verčia sukčius (kaip ir kitus žmones) jaustis nejaukiai.

Niekada nedaryk svarbių sprendimų patirdama spaudimą. Sukčiai mėgsta skubinti savo auką, kurti būtinybės priimti skubotus sprendimus iliuziją. Jei jauti, kad tavo sąmonės būklė ima skirtis nuo normos, imkis itin naudingo įrankio – vidinio monologo. Tiesiog sau mintyse užduok kokį nors klausimą ir į jį atsakinėk, ar pradėk galvoti apie šios savaitės planus. Bet kuriuo atveju esminė tokio pobūdžio apmąstymų užduotis – sąmonės budrumo išsaugojimas, dėmesio ploto plėtimas ir kritinio mąstymo sugrąžinimas. Vis tik optimaliausias variantas – išvengti bendravimo pačioje pradžioje, užkertant kelią įkyrioms būrėjoms, mėginančioms inicijuoti bendravimą.

Kaip veikia čigonų hipnozės pinklės

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 07:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant diabetu
Diabetas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai sergant diabetu, diabetas, diabeto gydymas, receptai diabetui, vaistažolės diabetui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:31 Receptai – Patiekalai Eklerai Su Avietėmis

Sviestą ir vandenį pakaitinti. Sumažinti ugnį ir suberti miltus. Maišyti, kol susiformuos tešla. Atvėsinti ir nuolat maišant po vieną įmušti 3 kiaušinius. Konditeriniu švirkštu formuoti eklerus ir ištepti likusio kiaušinio plak...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Šalavijas vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalavijo, Vandens

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau