Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » 2017 » Rugsėjo » 27

Kokie moteriški kvepalai labiausiai jaudina vyrus

Ar kada nors pastebėjai, kad užuodus tam tikrą aromatą, netikėtai užplūsta prisiminimai. Vieni kvapai primena vaikystę, kiti - atostogas, treti - kadaise mylėtą žmogų... Kvapai labai stipriai veikia žmogaus pasąmonę, todėl malonus ir subtilus kvepalų aromatas, sklindantis nuo moters kūno, gali ne tik priversti giliau įkvėpti bet kurį vyrą, bet ir įsitvirtinti jo atmintyje. O kvapus iš atminties ištrinti kur kas sunkiau, nei vaizdus!

Kokie moteriški kvepalai labiausiai jaudina vyrus

Psichologai ir seksologai teigia, kad vanilė – vienas iš patraukliausių aromatų vyrams, nes šis kvapas labiausiai primena vaikystę ir pasąmonėje iš karto sugretinamas su namų jaukumu ir šiluma. Vanilė labiau tiks ieškančioms patikimų partnerių ilgalaikiams santykiams, bet nepatartina norinčioms tiesiog sugundyti ar pažadinti aistrą.

Gundytojoms vertėtų atkreipti dėmesį į aromatus, pagamintus iš natūralių eterinių aliejų kompozicijos. Labiausiai vyrus jaudina santalo ir arbatinės rožės aromatai. Šie saldoki kvapai veikia kaip afrodiziakai!

Patys vyrai teigia, kad nėra nieko labiau jaudinančio, nei gaivumo kvapas. Aromatas, primenantis ką tik iš dušo išlipusios moters kvapą, sukelia norą prisiliesti, paglostyti, mylėtis. Panašiai veikia ir kiti natūralūs kvepalai, pavyzdžiui, braškių, arbūzo ar persikų kvapo. O štai „sunkesni“ ir „aštresni“ kvapai, kuriuos įprastai renkasi vyresnio amžiaus moterys, daugumai vyrų asocijuojasi su moters šaltumu ir neprieinamumu.

Rinkdamasi kvepalus nepamiršk, kad pirmas įspūdis – klaidingas. Kvepalų tikrąjį aromatą užuosti galima tik po penkiolikos minučių. Tikrojo kvapo susiformavimas skirstomas į viršutinę, širdies ir bazinę natas.

- Viršutinė nata – tai pirmasis įspūdis užuodus kvapą, kuris trunka mažiau nei minutę, kadangi pagrindinės uoslės aptinkamos sudedamosios dalys nėra pačios aitriausios.

- Širdies nata – tai antras etapas, kurio metu vyksta cheminė reakcija tarp tavo odos ir kvepalų.

- Bazinė nata – paskutinis kvapo formavimosi etapas, kurio metu užuodžiamas tikrasis aromatas. Ties šia nata jaučiamos stipresnį kvapą turinčios aromatinės sudedamosios dalys. Tad elementaru: kuo stipriųjų aromatinių medžiagų kvepaluose daugiau, tuo jie aitresni, atitinkamai, kuo jų mažiau – tuo aromatas švelnesnis, lengvesnis.

Kokie moteriški kvepalai labiausiai jaudina vyrus

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.10.2019 laikas 22:56 Receptai – Patiekalai Saldumynų mėgėjams: šokoladinis pyragas su šokolado užpilu (video)
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės. Tešlą dėkite į orkaitę i...

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:01 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos salotos su obuoliu ir vištiena
Sluoksniuotos salotos receptas. Lengvos, sočios su pikantiška rūgštele – štai tokios salotos gaunasi galutiniame rezultate. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau