- 03.03.2017
- 0.0 Reitingas
- 24032 Peržiūrų
- Komentarai
Gydomasis iš Tibeto kildinamas grybas dar vadinamas pieno grybu. Jis gydo daugybę įvairiausių ligų.
Tibeto grybo istorija
Prieš kelis tūkstančius metų budistų vienuoliai pastebėjo, kad vienoduose molinukuose pienas surūgsta skirtingai. Rūgpienis iš puodų, plautų kalnų upeliuose, skyrėsi nuo rūgpienio iš kūdrose ar ežeruose plautų puodų. Pastarasis buvo gerokai skanesnis ir... pasižymėjo stipriomis gydomosiomis savybėmis! Jam ilgiau pastovėjus atsirasdavo baltų vynuogių kekių formos tirščių, kuriuos imta naudoti kaip raugą. Juo galima surauginti BET KOKĮ PIENĄ, o susifermentavęs rūgpienis įgaudavo stebuklingą efektą – dėl to ir imtas vadinti „jaunystės gėrimu“.
Grybas atkeliavo iš Mėnulio
Anot Tibeto vienuolių, šis nepaprastas grybas atkeliavo iš Mėnulio. Jie tiki, kad tai protinga būtybė, sugebanti nuskaityti informaciją per atstumą. Esą šis grybas gavęs signalą, kad Žemės gyventojus užgriuvo daug bėdų dėl sveikatos, todėl į ją pasiuntė savo vaikus padėti harmonizuoti gyvenimą. Grybą atradę Tibeto vienuoliai jį „prisijaukino“...
Į Europą tibetietišką pieno grybą atvežė lenkų profesorius, penkerius metus gydęsis Indijoje – skrandžio ir kepenų vėžį jis išsigydė būtent šiuo grybu! Namo jis irgi parsivežė dovanotą grybą...
Kaip gydo tibetietiškas grybas
Pieno grybas stiprina imuninę sistemą, didina organizmo tonusą; normalizuoja medžiagų apykaitą, mažina antsvorį; gydo skrandžio ir žarnyno ligas, opas; skatina tulžies išsiskyrimą, įveikia spazmus; valo, detoksikuoja, jaunina organizmą; gydo alergiją; gydo širdies ligas, hipertoniją, stabdo aterosklerozę (kraujagyslių kalkėjimą); didina lytinį aktyvumą; gerina atmintį ir dėmesį; stabdo vėžinių ląstelių augimą, mažina gerybinius navikus; gydo cukrinį diabetą (kartu su insulinu vartoti draudžiama!); yra kaip vertinga kosmetinė priemonė. Tibeto grybo rūgpienio sudėtyje apstu vitaminų: A, B1, B2, B6, B12, karoteno, niacino (PP), kalcio, geležies (kuo pienas riebesnis, tuo geležies daugiau), jodo, cinko (rūgpienis padeda įsisavinti ir jau esantį jį organizme), folio rūgšties (kuo riebesnis, tuo daugiau).
Mokslininkai palaimino!
JAV didžiojo sveikatos universiteto tyrimų laboratorijos mokslininkai susidomėję dvejus metus tyrė tibetietiško pieno grybo savybes. Štai įvertinimas: „Tai nuostabus dalykas! Šis grybas – superintelektuali substancija, kuri, patekusi į tam tikrą terpę, pradeda ją vertinti. Labai pasisekė, kad grybas organizmui nepalankią terpę priima kaip priešišką, t. y. nustato organizme vykstančių patologinių procesų priežastis ir, norėdamas juos nuslopinti, ima gaminti specialius fermentų kompleksus. Suvartoję tibetietiško grybo rūgpienio jūs tartum suvalgote daktarą, kuris netrunka nuspręsti, kokia konkrečiu atveju yra geriausia terapija, ir pradeda gydyti iš vidaus!“
Kaip atpažinti ir kaip elgtis su grybu?
Tibeto grybas panašus į varškę. Tai gyvas organizmas, todėl reikia tinkamai jį prižiūrėti. Sveiko pieno grybo kūnas baltos spalvos. Pradinėje augimo stadijoje būna 5–6 mm dydžio, užauga iki 40–50 mm.
Atminkite: tibetietiškas pieno grybas – tarsi namų augintinis, labai svarbu, KIEKVIENĄ DIENĄ jį maitinti šviežiu pienu!
Taip pat kasdien jį perplaukite šaltu vandeniu: prieš tai per sietelį nupilkite susidariusį rūgpienį (kad neliktų grybo dalių). Švarias grybo kekeles vėl užpilkite pienu. Jis paprastai surūgsta per 17–20 val. Ir dar:
* Jei neplovėte grybo 2–3 dienas– pastovėjusį rūgpienį išpilkite ir grybą vėl užpilkite šviežiu pienu.
* Jei kasdien nenuplausite grybo ir nekeisite pieno, jis nebesidaugins, įgaus rudą spalvą, nebeturės gydomųjų savybių ir pagaliau žus.
* Jei iš namų išvykstate ilgesniam laikui, pieno grybą galite vežtis kartu uždarytame stiklainyje.
* Jei negalite ar atsibodo kasdien tvarkyti grybą – galite jį išplovę užšaldyti šaldiklyje. Atšildytas jis toliau gali būti naudojamas.
Kaip vartoti
Pieno grybą geriausia gerti po pusę ar pilną stiklinę likus pusvalandžiui iki miego 20 dienų, paskui darykite mėnesio pertrauką. Kursas – metai, kitaip tariant, dažniausiai tik po metų pastebimai pagerėja savijauta.
Neišsigąskite, jei pradėjus gerti grybo skystį pūs pilvą, išmatos bus skystesnės – po kurio laiko viskas susitvarkys. Tik tuštintis gali tekti priprasti 2–3 kartus per dieną.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau