Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » Mistika

Mistika:


17.08.2016, 16:32
Mistika Peržiūrų (7194)
"Aš pasakiau dukrai, kad svetainėje jos televizorius turi problemų su vaizdo ir garso cinchronizacija. Po to pastebėjau, kad virtuvėje veikiančiame televizoriuje irgi matomos dubliažo problemos. Ir staiga suvokiau, kad mano paties balsas nesutampa su artikuliacija. Reiškia, problema ne televizoriuose, o manyje!"
Sužinok daugiau ...
12.08.2016, 19:33
Mistika Peržiūrų (5464)
Šis vaizdo įrašas, kurį daugelis tikinčiųjų jau įvardino, kaip tikrą įvykusį stebuklą, buvo nufilmuotas Santo Cristo de la Capilla koplyčioje, Meksikoje. Įrašas buvo paskelbtas paranormalių reiškinių tinklalapyje adimensional.com.mx, po kurio buvo išplatinta ir socialiniuose tinkluose.
Sužinok daugiau ...
30.07.2016, 18:13
Mistika Peržiūrų (4356)

Atrodytų, kad fiziologijos mokslas, ypač žmogaus psichikos funkcijų sritis ir jos galimybių ribų nustatymas, jau išsivystęs tiek, kad nebesitikima nieko stebinančio. Vis dėlto ne. Mokslas vis susiduria su įvairiais fenomenais, kurie visiškai nesutampa su mūsų nuomone, kokia yra žmogaus prigimtis ir gebėjimai.

Sužinok daugiau ...
22.07.2016, 17:02
Mistika Peržiūrų (4951)

Jau apie 800 metų ant kai kurių žmonių daugiausia išpažįstančių krikščionių tikėjimą, kūnų pasirodo Kristaus kančios ženklų - vadinamųjų: stigmų. Jos gali atrodyti kaip kraujuojančios žaizdos (stigma graikų kalboje reiškia dūrį, sužeidimą) ant delnų, tarsi jie būtų perdurti vinimis, bet kartais jų pasirodo ir ant pėdų. Kai kuriems žaizdų pasirodo ir ant kaktos, taip tarsi primenant erškėčių vainiko padarytas žaizdas. Kitiems jų kaip Kristaus plakimo pėdsakų atsiranda ant nugaros. Stigmų atsiradimas

Sužinok daugiau ...
20.07.2016, 22:38
Mistika Peržiūrų (6865)
Amerikos politikas Mike'as Pence (Mike Pence) paskelbė Twitter nuotrauką, kurioje jis vakarieniavo su savo šeima Niujorko restorane. Socialinio tinklo lankytojai nuotraukoje pastebėjo neįprastą detalę: šalia stalo kur sėdėjo Pence buvo veidrodis, kuriame buvo galima pamatyti politiko atvaizdą, tačiau pamatyti merginos sėdinčios šalia negalima. Tai parašė "The Independent".
Sužinok daugiau ...
19.07.2016, 07:01
Mistika Peržiūrų (5792)
Daugelį metų viduramžių alchemikai bandė įminti gyvybės atsiradimo paslaptį. Vienas pagrindinių uždavinių buvo sukurti homunkulą (lot. homunculus - "nedidelis žmogus"), t.y. dirbtiniu būdu užaugintą būtybę, turinčią protą. Juk tas, kas išmoks sukurti gyvus žmones, savo galia prilygs pačiam Dievui. Homunkulams buvo priskiriamos antgamtinės savybės. Jie turėjo ištikimai tarnauti savo kūrėjui ir apsaugoti jį nuo visų negandų.
Sužinok daugiau ...
18.07.2016, 22:38
Mistika Peržiūrų (7767)
1991 m. spalio 1 d. Anglijoje esančio Merilendo miestelio policijos nuovadoje buvo jaučiamas sambrūzdis. Kitą dieną buvo numatytas didelis leiboristų partijos suvažiavimas. Anglijos policininkai labai baiminosi, kad airių revoliucionieriai gali surengti eilinį teroristinį išpuolį, kaip jau ne kartą buvo anksčiau.
Sužinok daugiau ...
18.07.2016, 10:51
Mistika Peržiūrų (4637)

Žemėje yra vietų, kuriose, kaip teigia anomalių fenomenų tyrinėtojai, yra įrengti vartai į kitus matavimus. Apie šias vietas jau tolimoje senovėje sklandė legendos, pasakojančios apie nepaprastus pasaulius, esančiu "anoje pusėje", ir būtybes, iš tenai patenkančias į mūsų pasaulį...

Sužinok daugiau ...
14.07.2016, 20:25
Mistika Peržiūrų (4462)
Jis yra jūsų pase. Pagal jį policija identifikuoja nusikaltėlius. Pažvelgę į jį, jus, net po daugelio metų, atpažįsta seni draugai gatvėje. Tai – jūsų veidas: jis neatsiejamas nuo jūsų tapatybės, manoma, greitai vien tik jo užteks, kad galėtume atrakinti išmaniuosius telefonus, patekti į biurą ar net nusipirkti namus. Visą laiką manėme, kad kiekvieno iš mūsų išvaizda yra unikali. Galbūt tai yra iliuzija, jei tiesa, kad visi mes turime antrininkus.
Sužinok daugiau ...
29.06.2016, 22:28
Mistika Peržiūrų (2278)
XIX amžiaus pabaigoje Didžiosios Britanijos vyriausybė į savo kolonijos Indijos šiaurinius rajonus pasiuntė jauną geologą Danielių Meisoną atlikti preliminarius geologinius tyrimus. Intensyviai besivystančiam britų kapitalizmui jau nepakako tradicinių kolonijinių prekių, kurias gabenosi iš Indijos, jį ėmė dominti šalies gelmės, kurių eksploatavimas atrodė labai perspektyvus, ypač atsižvelgiant į nepaprastai pigią darbo jėgą.
Sužinok daugiau ...
25.06.2016, 21:41
Mistika Peržiūrų (3417)
Istorija - išimtinai materialistinis mokslas. Tačiau, aprašant vienus ar kitus istorinius įvykius, kartais tenka susidurti su nepaprastais sutapimais, kuriuos galima paaiškinti tik kažkokių antgamtinių jėgų įsikišimu į žemiškuosius reikalus. Kaip pavyzdį galima paminėti taip vadinamus karališkųjų šeimų prakeiksmus. Kitaip nei aukštesnių jėgų įsikišimu neįmanoma paaiškinti atvejų, kai lemtis žiauriai baudė karališkųjų dinastijų narius, viešai prakeiktus už jų protėvių atliktus nusikaltimus.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 18 19 20 21 22 23 »