Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 14

Pasitikrinkite, ar jūs turite parazitų (kirmėlių)

Atėjo pavasaris (ruduo) laikas pasitikrinti ar jūs turite savo organizme kirmėlių (parazitų). O jeigu turite laikas būtų jas naikinti iš mūsų organizmo.

Kai kirmelės ilgai tūno kuriame nors organe, taip ji nualina (vaizdžiai tariant), kad mes pradedame sirgti baisiausiomis ligomis; taip pat ir vėžiu... Kaip nustatyti, ar organizme yra parazitų? Kirminų kiaušinėlių paieškos tyrimas neparodo jų buvimo… Ar tai reiškia, kad jų nėra?

Pasak sveikos gyvensenos žinovo Genadijaus Malachovo, žmonės nebesupranta organizmo siunčiamų signalų, tačiau jie yra akivaizdūs: dažnos ligos, skausmai, išbėrimai, peršalimai, gripas, vidurių užkietėjimas, nepagrįstas nuovargis ir t.t., ir pan.

Jei jums darė išmatų tyrimą ir pasakė, kad kirmėlių neturite, tai nebūtinai yra tiesa. Mat jei kirmėlės tuo metu nebus padėjusios kiaušinėlių, jų niekas nesuseks.

Pasitikrinkite, ar jūs turite parazitų (kirmėlių)?

Pasak G. Malachovo, jūs pats nesunkiai galite nustatyti, ar turite parazitų. Štai ryškiausi požymiai:

1. VIDURIŲ UŽKIETĖJIMAS. Tam tikros kirmėlės dėl savo formos ir didelių matmenų gali mechaniškai užtverti kai kuriuos latakus, užkimšti žarnas. Gausi kirmėlinė infekcija gali sukelti tulžies latakų ir žarnų nepraeinamumą. Tuomet žmogus tuštinasi retai ir sunkiai.

2. VIDURIAVIMAS. Daugelis parazitų gamina hormonus primenančią medžiagą, kuri kaupiasi įvairiuose žmogaus audiniuose ir dėl kurio netenkama natrio ir chloridų, o tai savo ruožtu sukelia dažną vandeningą tuštinimąsi. Viduriavimą sukelia parazitai, o ne organizmo bandymai išsivalyti nuo infekcijos ar toksinų.

3. DUJOS IR PILVO PŪTIMAS. Kai kurie parazitai gyvena viršutinėje plonosios žarnos dalyje. Nuo jų sukelto uždegimo pučia pilvą ir kaupiasi dujos. Problema padidėja valgant sunkiai virškinamus produktus (pupeles, žalius vaisius, kai kurias daržoves, daug cukraus turinčius gaminius ir kt.)

4. ŽARNYNO UŽDEGIMAS (pvz., gastritas).   Parazitai gali dirginti, sukelti uždegimą ir padengti žarnų sieneles. Dėl to atsiranda kai kurių gastritinių žarnyno simptomų, neleidžiama pasisavinti gyvybiškai svarbių maistingųjų ir ypač riebalinių medžiagų, o tai kietina išmatas ir gausina jose riebalų kiekį.

5. SĄNARIŲ IR RAUMENŲ SKAUSMAI. Žinoma, kad parazitai gali keliauti po žmogaus organizmą ieškodami kuo patogesnės vietos įsikurti, pvz., sąnarių skystyje ir raumenyse. Taip atsitikus žmogus jaučia skausmus, kuriuos dažnai laiko artrito pasekme. Sąnarių ir raumenų skausmai ir uždegimai taip pat yra kai kurių parazitų sukeltų audinių traumų arba organizmo imuninės reakcijos į jų buvimą rezultatas.

6. ALERGIJA.  Parazitai gali dirginti, o kartais prakiurdinti žarnų apvalkalą, ir tai padidina riziką prasiskverbti į jį maisto medžiagoms. Tai gali suaktyvinti imuninę organizmo reakciją gaminant didesnes eozinofilų – vieno iš apsauginių organizmo ląstelių tipo – dozes. Eozinofilai gali sukelti audinių uždegimą, o tai sukelia alerginę reakciją. Kaip ir alergijos, parazitai verčia organizmą padidinti imunoglobulino E gamybą.

7. NESVEIKA ODA. Žarnyno parazitai gali sukelti dilgėlinę, išbėrimus, egzemą ir kitas alerginio tipo reakcijas. Paprasčiausi mikroorganizmai gali būti odos opų , auglių ir skaudulių, papilomų ir dermatitų atsiradimo priežastis.

8. ANEMIJA. Kai kurios žarnyno kirmėlių rūšys prisisiurbia prie žarnų gleivinės ir išsiurbia maistingąsias medžiagas. Dėl didelio jų kiekio organizme galima prarasti daug kraujo ir ima trūkti geležies.

9. GRANULIOMOS. Tai auglio pavidalo masės, apvelkančios suardytus parazitų kiaušinėlius. Dažniausiai jos susidaro ant storosios ir tiesiosios žarnos sienelių, bet jų gali atsirasti ir plaučiuose, kepenyse, pilvo ertmėje ir gimdoje.

10. NERVINGUMAS. Medžiagų apykaitos atliekos ir toksinės parazitų medžiagos gali dirginti centrinę nervų sistemą. Nerimas ir nervingumas dažnai yra nuolatinio užsikrėtimo parazitais rezultatas. Daugelis žmonių tvirtina, kad po valymo proceso jie tapo daug ramesni ir kantresni.

11. MIEGO SUTRIKIMAI. Dažni pabudimai naktį, ypač tarp 2 ir 3 valandos, gali būti organizmo bandymų atsikratyti toksinių medžiagų per kepenis rezultatas. Bioritmiškai šias valandas valdo kepenys. Miego sutrikimus gali provokuoti ir naktinis kai kurių parazitų išėjimas per išangę, sukeliantis skausmo pojūčius ir niežėjimą. Viena hemorojaus priežasčių – parazitų (spalinių) dauginimasis po tiesiosios žarnos gleivine.

12. GRIEŽIMAS DANTIMIS. Bruksizmas – nenormalus griežimas dantimis , dantų sukandimas ir trynimas jais. Dažnai lydimi parazitų infekcijų. Šie simptomai ypač pastebimi miegančių vaikų. Bruksizmas gali būti nervų sistemos atsiliepimas į svetimą dirgintoją.

13. LĖTINIS NUOVARGIS. Jo simptomai yra silpnumas, gripą primenanti būklė, apatija, depresija, nesugebėjimas susikaupti ir bloga atmintis. Šių reiškinių atsiradimo priežastis gali būti parazitai, dėl kurių organizmas ima stokoti maistingųjų medžiagų, nes blogai absorbuojami baltymai, angliavandeniai, riebalai ir ypač vitaminai A ir B12.

14. IMUNINIAI SUTRIKIMAI. Parazitai silpnina imuninę sistemą trukdydami išsiskirti imunoglobulinui A. Jie nuolat stimuliuoja sistemos reakcija ir ilgainiui gali susilpninti imuninį mechanizmą atverdami kelią bakterinių ir virusinių infekcijų skverbimuisi į organizmą.

15. SVORIO PADIDĖJIMAS. Apie parazitų buvimą organizme gali liudyti svorio padidėjimas, besaikis alkio jausmas ir svorio sumažėjimas, nemalonus skonis, jaučiamas burnoje ir nemalonus burnos kvapas, o taip pat -  ASTMA, DIABETAS, EPILEPSIJA, SPUOGAI, MIGRENA ir net ŠIRDIES LIGOS bei, žinoma, VĖŽYS (nuo kirmėlių, trichomonų, grybelių).

16. ONKOLOGINIAI SUSIRGIMAI. Chroniškas organizmo nuodijimas (parazitų išskyromis), sutrikimai imuninėje sistemoje, tiesioginis traumuojantis poveikis į organus ir audinius, ilgalaikis uždegimas ir maitinamųjų medžiagų deficitas – to daugiau, nei pakanka auglių augimo išprovokavimui.

17. KVĖPAVIMO TAKŲ UŽDEGIMAS. Eilė helmintų migruoja po žmogaus organizmą, įskaitant ir kvėpavimo takus. Kosulys, padidėjusi temperatūra, sloga – realūs „nekviestų svečių“ buvimo organizme simptomai. Pneumonija yra vienu iš askaridozės pasireiškimo simptomų.

18. ORGANIZMO STOROSIOS ŽARNOS, KEPENŲ VALYMAS tiksliai parodys, ar žmogus turi parazitų. Jų pačių arba gleivių ,,rudų dumblių“ ir kt. išėjimas rodo jų buvimą.

Kiti simptomai. Labai įvairūs ir priklauso nuo parazito rūšies, užkrėtimo trukmės ir organų pažeidimo lygmens. Diapazonas – nuo migrenos ir širdies priepuolių iki astmos ir šlapimtakių uždegimo.

Pagal G. Malachovą    

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:19 Receptai – Patiekalai Daržovių troškinys su pievagrybiais

Gardžių, sveikų ir lengvai pagaminamų daržovių patiekalų receptai. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 18:33 Receptai – Patiekalai Naminiai jautienos/kalakutienos kotletai
Gaminame. Naminiai jautienos/kalakutienos kotletai. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 11:08 Receptai – Patiekalai Prikėlė legendinio varškės pyrago receptą: sugrįšite atgal į vaikystę

Jei mama nekepdavo ko nors skanaus namuose, tuomet parnešdavo iš parduotuvės pyrago “Draugystė“. Ir tikrai, šis pyragas iki dabar yra idealus desertas prie kavos ar arbatos. Ne per drėgnas, ir ne per sausas, ne per ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau