Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 8

Puikios priemonės kraujo skystinimui

Kraujo skystinimas. Kraujo skystinimui daugelis žmonių vartoja aspiriną, tačiau mažai kas žino, jog jis duoda ne tik naudą bet ir žalą. Prisitvirtinusios prie skrandžio sienelių, aspirino dalelės įsiėda į jas ir sudaro opas. Todėl fizioterapeutai ir liaudies medicina siūlo naudoti vietoje aspirino aviečių ir juodųjų serbentų lapų nuovirą. Salicilo rūgšties taip pat yra daugelyje vaisių ir daržovių, tačiau jos kiekis ten nepakankamais, kad įtakotų kraujo skystėjimo procesus.

Taip pat reikėtų atsiminto, jog svarbu sumažinti vitamino K turinčių produktų vartojimą, kadangi jie, priešingai, skatina kraujo krešėjimą. Iš jų tarpo pirmiausiai reikėtų įvardinti juodosios aronijos vaisius. Taip pat vitamino K yra špinatuose, ir kituose maistiniuose žalumynuose. Jei jūsų kraujas tirštas, reikia turėti omenyje, kad produktai turintys vitamino K daro jį dar tirštesniu.

Puikios priemonės kraujo skystinimui

Žuvų taukai ne tik padeda kraujo skystėjimui, bet ir jau turimų trombų ir sklerotinių plokštelių tirpimui. Gydytojai pataria valgyti žuvį ne mažiau 3-4 kartų į savaitę. Pirmenybę reikėtų atiduoti riebioms rūšims.

Stebėkite, kad maisto produktų sudėtyje būtų jodo (būtinai valgykite, reguliariai, jūros kopūstus: sausus susmulkinkite kavamalėje ir 1 kartą į dieną po 1 arbatinį šaukštelį vietoje druskos su maistu), jis sumažina kraujo klampumą, padidina kraujo indų tonusą.

Kraujo skystinimui padeda produktai turintys taurino, normalizuojančio kraujo spaudimą. Jo pakankamai yra jūros produktuose ir jūros žuvyje. Pridėkite į maisto racioną graikiškų riešutų ir migdolų (po vieną valgomąjį šaukštą į dieną smulkintų).

Naudojant su maistu česnaką irgi sumažiname kraujo klampumą. Įtraukite į savo maisto racioną melionus, greipfrutus, raudonus bulgariškus pipirus ir pomidorus. Kraujo skystėjimą skatina dobilai, ginkmedžio lapai, trešnės ir vyšnios. Puikia skystina kraują raudonas sausas vynas. Nepiktnaudžiaujant.

Čili pipirai turi vitaminų A ir E, kalio ir folio rūgšties, kurie puikia skystina kraują ir užkardija širdies-kraujagyslių trombus. Kasdien gerkite apelsinų sultis – ne daugiau 120 ml – tai puiki priemonė kraujo skystinimui, o taip pat vitamino C šaltinis. Turėkite omenyje, kad apelsinų sultys nerekomenduojamos sergant skrandžio opos ligomis ir gastritu su padidintu skrandžio rūgštingumu.

Paimkite 250 g nuvalytų česnakų, pridėkite 300 g. medaus. Duokite nusistovėti 3 savaites ir vartokite po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus į dieną 40 min prieš valgį.

Užpilti 0,5 l degtinės 100 g maltų muskato riešutų, išlaikyti 3 savaites (21 dieną), kasdien papurtant, po to nufiltruoti. Gerti po 20-30 lašų į ketvirtį stiklinės karšto vandens, 3 kartus į dieną 30 min iki valgio. Tarp užpiltinės porcijų (0,5 l) pertrauka 10 dienų. Viso 5 kursai.

Pakramtyti pusę arbatinio šaukštelio sausų karčiojo pelyno žiedelių ir užgerti 1 stikline kefyro. Daryti tai 1 savaitę kas vakarą po 21 valandos. Po to daryti 7-10 dienų pertrauką. Priemonė taipogi valo kepenis ir atstato imunitetą.

Gerai padeda skystinti kraują šilkmedžio šaknys. Paimkite 200 g šilkmedžio šaknų, susmulkinkite ir nuplaukite. Įdėkite į emaliuotą puodą, užpilkite 3 l šalto vandens ir pailkite vienai valandai. Po to pastatykite ant mažos ugnies, užvirus palaikykite 15 minučių, nuimkite nuo ugnies, atvėsinkite, nukoškite ir statykite į šaldytuvą. Vartokite 5 dienas po 200 g 3 kartus į dieną prieš valgį, po to darykite pertrauką 2-3 dienas. Tokiu būdu reikia gerti 3 kursus.

Cinamonas ir imbieras skystina kraują. Jums reikės: šviežios imbiero šaknies (apie 4 cm), žiupsnelio cinamono (ant peilio galiuko) 1 šaukštelio žalios arbatos. Užpilkite 0,5 litro verdančio vandens, leiskite jam nusistovėti, pridėkite pusę citrinos ir pagal skonį medaus. Išgerti per dieną.

Ziborov Andrej

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.09.2019 laikas 20:06 Receptai – Patiekalai Nuostabus pyragas su sūriu, kurį galima kepti kiekvieną dieną

Pasigaminkime skanų pyragą su sūriu. Receptas labai paprastas. Vaikai, šį pyragą mėgsta labiausiai!

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Avižiniai pyragėliai su braškėmis

Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pa...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau