Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2015 » Balandžio » 21

33 metų vyras teigia storosios žarnos vėžį išsigydęs kanapių aliejumi

Britui Davidui Hibbitui 2012 m. liepą nustačius storosios žarnos vėžį, buvo paskirta chemoterapija, radioterapija ir chirurginė žarnyno operacija. Vis dėlto gydytojai teigė, kad visa tai laikina, o gyventi jam liko tik 18 mėn. Į kampą įspraustas 33-ejų vyriškis pats nuodugniai susipažinęs su likimo brolių ir sesių patirtimi, ryžosi griebtis šiaudo – išbandyti gydymąsi kanapių aliejumi. Jį pirkdavo iš vietinio tiekėjo – po 50 svarų už gramą. Vyriškis sako, kad šių metų sausį skeneriai vėžio jo organizme neberado. Stebuklingą išgijimą jis sieja su augalu, kuris laikomas psichotropine medžiaga. "Noriu pasakyti žmonėms, kad visada yra ir kitų pasirinkimų, kitų išeičių", - teigia vėžį įveikęs vyras.

Davidas Hibbitas teigia vėžį išsigydęs kanapių aliejumi

Apie kanapių aliejų pirmiausiai išgirdau iš draugų, bet iš pradžių tą informaciją praleidau pro ausis ir daug reikšmės jai nesuteikiau, - pasakoja reklamos sferoje dirbantis D. Hibbitas. – Su psichotropinėmis medžiagomis niekad nesu turėjęs nieko bendra. Tačiau praėjusių metų vasarį gydytojai pasakė, kad, nepaisant visų gydymo metodų, gyventi man liko tik apie 18 mėn. Supratau, kad prarasti nebeturiu ko. Be to, chemoterapija žudė mane tiesiogine prasme. O susitaikyti su mirtimi nenorėjau.

Apie kanapių aliejų pasidomėjęs internete, vyriškis nusprendė jį išmėginti. Už gramą šio aliejaus iš vieno pažįstamo tekdavo pakloti po 50 svarų.

Turiu pripažint, kad kanapių aliejaus poveikis buvo labai svaiginantis, o gydydamasis juo jaučiausi visiškai apdujęs, tačiau tai buvo nepalyginamai geriau nei chemoterapija, - prisimena Davidas. – Svarbiausia, kad nebejauti skausmo, ir tau atrodo, kad vaistas veikia. Noriu, kad žinotų visi – egzistuoja ir kitokių gydymo metodų.

D. Hibbittui buvo diagnozuotas III stadijos storosios žarnos vėžys. Po gydymo Christie ligoninėje (Mančesteris, JK) vėžys grįžo, ir 2013 m. liepą teko atlikti dar vieną operaciją. Be to, buvo paskirtas papildomas chemoterapijos kursas. 2013 m. gruodį gydytojai sakė, kad tyrimų rezultatai geri, bet po mėnesio jie vėl aptiko auglį – šįkart kirkšnies limfmazgių srityje. tąsyk gydytojai pripažino, kad padėti gali nelabai kuo.

"Perskaitęs aibę informacijos, 2014 m. liepą įsigijau šiek tiek kanapių aliejaus. Tuo metu vartojau chemoterapijos vaistus, ir buvau taip nualinęs organizmą, kad praktiškai nebeturėjau energijos net paprasčiausiems darbams. Rugpjūtį nusprendžiau, kad chemoterapijos pakaks."

Spalį vyrui buvo išoperuoti naviko pažeisti limfmazgiai. Vis dėlto vyras nusprendė, užuot gydęsis tradiciniais metodais (chemoterapija), tęsti gydymąsi kanapių aliejumi. Šių metų sausį atlikus organizmo skenavimą paaiškėjo, kad jokių navikų jo organizme nebėra.

"Nesitikėjau, kad taip gali įvykti. Tai nuostabu. Patyliukais tikiuos, kad man pavyks sulaukti senatvės, - džiaugiasi penkerių metų sūnų auginantis ir vestuves su gyvenimo drauge planuojantis britas. – Jaučiuos labai gerai. Tikiuosi, kad ši istorija padės ir kitiems žmonėms."

Vaikų lopšelyje dirbanti jo sužadėtinė Heather sakė nepritarusi jo sprendimui gydytis kanapių aliejum – visų pirma dėl to, kad ši medžiaga yra nelegali. Tačiau pamačiusi sveikatos pokyčius, moteris savo nuomonę pakeitė

"Jis – labai kruopštus žmogus. Apie kanapių aliejų sužinojo viską. Jis labai nori gyventi. Netekome žado, sužinoję apie tokius gerus rezultatus", - pasakojo ji

JK Vėžio tyrimų organizacija žino, kad kai kurie pacientai gydosi kanapių ekstraktais, tačiau dėl to nerimauja, nes "nėra patikimų įrodymų", jog toks gydymasis yra efektyvus ir saugus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://technologijos.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 15:08 Receptai – Patiekalai Gardūs pyragėliai su bulvių įdaru

Gardžių pyragėlių su bulvių įdaru receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 20:09 Receptai – Patiekalai Purūs ir skaniausi kepti pyragėliai. Tešla neprilygstama!

O pasigaminti paprasčiau nei paprasta! Nuostabūs pyragaičiai, kuriuos galima pagaminti su, bet kokiu įdaru: kopūstais, kiaušiniai ir svogūnais, su mėsa ir pan.

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 06:17 Receptai – Patiekalai Kepti varškėtukai su razinomis
Išmirkinkite razinas, nupilkite ir apsausinkite. Dubenėlyje šakute gerai išmaišykite varškę, miltus, cukrų, druską, razinas ir kiaušinius. Pabarstykite stalą miltais, ant jų išdėliokite po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau