Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Spalio » 17

Kuriems Zodiako ženklams labiausiai seksis geltonojo šuns metais

2018-ųjų, metų simboliu taps Geltonasis Žemės Šuo. Jis palankus Ožiaragiams, Skorpionams ir Vandeniams, nors metų pradžia šiems Zodiako ženklams bus sudėtinga.

2017 metų pabaigoje Liūtai ir Dvyniai sulauks ženklų, pasufleruosiančių, kuria kryptimi eiti. Avinai mėgausis šeimynine laime, o štai Mergelės ir Vėžiai, priešingai, rizikuoja netekti artimųjų palankumo. Liūtų ir Dvynių laukia nauji pasiekimai.

Kuriems Zodiako ženklams labiausiai seksis geltonojo šuns metais

Avinas

Geltonojo šuns metai bus sėkmingi tiems Avinams, kurie bando kažko imtis, pradėti naujus darbus, stoti į universitetą ar susirasti darbą. Permainos neišvengiamos. 2018 metais Avinai taps santūriais, liausis lindę į avantiūras, baigs švaistyti pinigus ir investuoti jėgas į abejotinus projektus. Metų simbolio veikiami jie nukreips savo nesutramdomą energiją teisinga linkme. Keliaukite, kelionės atneš jums džiaugsmą ir praplės akiratį. Daugelis šio ženklo atstovų patirs šeimyninę laimę.

Jautis

Jaučiams 2018 metai taps šeimos susijungimo metais ir tam pasitarnaus Geltonasis Šuo. Rekomenduojama daugiau dėmesio skirti artimiesiems. Kol jūs siekėte savo tikslų įvairiose sferose, jie kantriai laukė, todėl dabar nusipelnė jūsų dėmesio. Vis tik karjeros srityje sustoti nereikėtų, nes jau 2018 metų pradžioje šio ženklo atstovai sulauks patrauklaus pasiūlymo arba pakils karjeros laiptais. Neatsisakykite – sėkmė ant slenksčio.

Dvyniai

Linksmi ir nerūpestingi Dvyniai, veikiami Geltonojo Šuns, susimąstys, ar į visa tai, ką jie pasiekė ankstesniajame laikotarpyje, buvo verta investuoto laiko ir nervų. Azartiškus 2017 metus pakeis išmintingi ir kryptingi 2018-ieji, todėl Dvyniams prasideda vertybių perkainavimo laikotarpis. Geltonojo Šuns metai šio ženklo atstovams bus patys sėkmingiausi. Įvertinkite galimybes, užsiimkite savišvieta ir saviugda. Jūs turite šansą pakeisti savo likimą, užsiimti nauja veikla, kuri atneš jums pelną.

Vėžys

Tų, kurie gimė po Vėžio ženklu, gyvenimas niekada nebuvo lengvas. Gali būti, kad dėl to šio ženklo atstovai tokie uždari žmonės. Tačiau jie yra geriausi ir ištikimiausi draugai, kurie visada rūpinasi savo artimaisiais ir mylimais vaikais. 2018 metai Vėžiams bus sudėtingi. Vieniems gali tekti persikelti į kitą miestą, regioną ar net šalį, kitiems stipriu smūgiu gali tapti darbo praradimas, nesėkmės karjeroje ar moksle. Tačiau savimi pasitikintys šio ženklo atstovai kartu su geranorišku ir atkakliu Geltonuoju Šunimi įveiks visus išbandymus ir ras išeitį iš bet kokių situacijų.

Liūtas

Dėmesio centre būti ir visus savo gebėjimais bei grožiu pakerėti įpratę Liūtai 2018 metais taps dar patrauklesni. Tik perdėtas pasitikėjimas savimi gali iškrėsti jiems nemalonų pokštą. Metų pradžioje jie rizikuoja patirti nuostolių nesėkmingoje ir nereikalingoje veikloje. Nepaisant to, Geltonojo Šuns metai ne tik suteiks papildomo patrauklumo jų išvaizdai, bet ir sustiprins jų dantis, paaštrins žvilgsnį ir padidins miklumą. Tad tvardykite emocijas ir kruopščiai apgalvokite visus sprendimus.

Mergelė

Mergelės yra darboholikės ir pastarieji treji metai joms buvo sunkūs. Teko kovoti, kautis už savo nuomonę, ropštis karjeros laiptais ir daug dėmesio skirti artimiesiems. Pagaliau Geltonasis Šuo suteiks Mergelių gyvenimui džiaugsmo. Šio ženklo atstovai galų gale pajaus, kad ant jų išaugintų medžių subrendo vaisiai. Šuo apdovanos juos karjeros ir finansų pliusais, palankiais pokyčiais ir, būtinai, meile. Nemanykite, kad laukia paprasti metai, tačiau jie bus dėkingi ir leis jaustis laimingesniais.

Svarstyklės

Amžinai abejojančioms Svarstyklėms 2018 metais teks dirbti dar sunkiau. Šie malonūs ir nekonfliktiški žmonės nesileidžia į ginčus ir nepereina į vieno iš konfliktuojančių pusę. Tačiau Geltonojo Šuns metais teks priimti sprendimus, kurie padės išspręsti artimųjų problemas. Geltonasis šuo bus jūsų pusėje, tačiau privalote pasirūpinti, kad argumentai ir nagrinėjimai netaptų tuščiu lojimu ir urzgimu. Jau metų pradžioje Svarstyklės suabejos savo sprendimų teisingumu dar labiau, nei joms tai būdinga. Ramiau ir užtikrinčiau jaustis joms padės ištikimi draugai.

Skorpionas

Dažnai atrodo, kad Skorpionai yra šalti ir bejausmiai žmonės. Iš tikrųjų šio ženklo atstovai turi švelnų charakterį, tačiau yra labai karšti, smalsūs ir pasižymi traukiančia energetika. Geltonojo Šuns metai padės jiems atskleisti savo jausmus, todėl Skorpionai gali tikėtis naujų santykių, meilės ryšių ir netgi santuokos. Dar vienas Skorpionams būdingas bruožas – užsispyrimas ir gebėjimas eiti iki savo tikslo. Tai taip pat padės pasiekti naujas viršūnes, mėgautis pergalėmis ir sulaukti daugiau sėkmės. O Geltonasis Šuo tik sustiprins geriausias Skorpionų savybes.

Šaulys

Gaidžio metai buvo sėkmingi, linksmi ir Šauliams padovanojo daug laimingų minučių. Be to, šio Zodiako ženklo atstovai nusistatė prioritetus, dėl ko jų gyvenimas pakrypo teisinga linkme. Geltonojo Šuns metais optimizmo tik dar labiau padaugės. Džiaugsmo suteiks kelionės, nauji įspūdžiai ir pažintys. Jiems atsiras galimybė palikti įspūdį, dalintis savo žiniomis ir talentais, dėl ko aplinkiniai ims dar palankiau vertinti Šaulius. Šuns metais jie gali drąsiai imtis pačių netikėčiausių projektų, nes juos įgyvendins aukščiausiame lygmenyje.

Ožiaragis

Ankstesni metai Ožiaragiams buvo nestabilūs. Jie tai pakildavo į aukštumas, tai krisdavo žemyn, prarasdami visus darbo rezultatus. Nepaisant to, kad šio Zodiako ženklo atstovų užsispyrimas verčia suklusti net Avinus, daugeliui Ožiaragių Gaidžio metais galėjo pasirodyti, kad sėkmė apleido jų namus ir daugiau nebegrįš. Geltonasis Šuo atneš daug pozityvo ir sugrąžins pasitikėjimą, atsiras stabilumas ir įsiviešpataus dvasinė ramybė. Ožiaragiai daugiau nebesiblaškys ir drąsiai žengs pirmyn su jiems būdingu užsispyrimu. Ir bus už tai apdovanoti. Tiesa, tam reikia teisingai pasinaudoti sukaupta teigiama ir neigiama patirtimi.

Vandenis

Vandeniams Geltonojo Šuns metai prasidės labai sėkmingai. Viskas gausis savaime, pakaks laiko ir jėgų šeimai bei darbui. Deja, ramybė baigsis jau metų viduryje. Šiuo laiku Vandeniai išsikels rimtą tikslą arba pajaus norą įsigyti tai, apie ką svajojo, pavyzdžiui, automobilį ar butą. Visa galva pasinėrę į darbą, Vandeniai rizikuoja prarasti gerus santykius su draugais ir šeimos nariais. Antroji metų pusė bus tikrai lemtinga, nes teks priimti svarbius sprendimus. Prisiminkite, kad Geltonasis Šuo jūsų pusėje, tačiau venkite skubotų poelgių.

Žuvys

Žuvų laukia sėkmingi metai finansine prasme. Būdamos švelnios ir lanksčios būtybės, Žuvys negaili pinigų artimiesiems, draugams ir vaikams. Tačiau Geltonojo Šuns metais Žuvims kažkas pasufleruos, kad metas rinktis nuo kitų nepriklausomą kelią ir judėti pasirinkta linkme. Nesibaiminkite, 2018 metais imkitės bet kokios veiklos ar net kelių projektų iškart. Tai, ko nereikia, atsisijos, o pasirinkta kryptis taps lemtinga. Tačiau nesutarimų su artimaisiais fone gali kilti rimti konfliktai.

Kuriems Zodiako ženklams labiausiai seksis geltonojo šuns metais

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:34 Receptai – Patiekalai Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Aliejuje kepti bulvių kukuliukai. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:38 Receptai – Patiekalai Medetkos gydo širdies, kraujagyslių ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Kraujagyslių ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti vaistinės medetkos žiedai, Verdantis vanduo

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 21:21 Receptai – Patiekalai Medaus tortas „Paryžiaus kokteilis‟

Įstabiai gardus skanėstas, tortas, gaminamas iš plikytos tešlos ir kremo, pasižymi nuostabiu aromatu ir unikaliu skoniu – jis tiesiog burnoje tirpsta.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau