Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Birželio » 8

Senas lietuviškas tradicinis balzamas nuo daugelį ligų!

Puikus balzamas! Šis receptas padės atsikratyti daugelio ligų! Verta pabandyti!

Lietuvoje šį receptas naudojamas nuo senų laikų. Svarbiausia, kad tai gana lengva pasigaminti ir ingredientai yra prieinami visiems! Norint pasigaminti šį tradicinį vaistą jums reikės tik trijų ingredientų.

Šia priemonė yra labai paprasta, bet gali padėti gydyti daugeli ligų.

Senas lietuviškas tradicinis balzamas nuo daugelį ligų!

Ingredientai:

  • 400 ml / 13 oz aukščiausios kokybės pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus (galite panaudoti, bet kokį augalinį aliejų);
  • 1 kiaušinis;
  • 60 gramų bičių vaško.

Paruošimas:

Vieni sako. Išvirkite kiaušinį, išlupkite ir sutrinkite, padarykite košele. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir bičių vaško į dubenį, kaitinkite ant mažos ugnies. Kai vaškas ištirps, įdėkite kiaušinio košę ir maišykite, kol pasirodys burbuliukai.

Kiti sako. Sumuškite kiaušinį, ne virtą. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir bičių vaško į dubenį, šildykite ant garų, palikite tirpti. Kai vaškas ištirps, įdėkite kiaušinį be lukšto, maišykite, būkite šalia viryklės, kol mišinys užvirs.

Pastaba: vaizdo įraše matome, kad naudojamas tik kiaušinio trynys. Paliekame jums spręsti.

Tada perkoškite ir supilkite mišinį į stiklainį. Prieš tai, išmaišykite mišinį, nes vaškas gali nusileisti į apačią.

Šis kremas yra labai efektyvus. Naudojant pirmiausia reiktų pašildyti ant garų (40 ° C / 104 ° F).

Ši priemonė yra naudinga gydyti šias ligas:

1. Stenokardija (pūliuojanti krūtinės angina). Užtepkite šio balzamo ant gerklės ir kaklo ir tai padės išgydyti anginą. Galite pakartoti šį procesą du ar tris kartus - gerklės pūlingos vietos pasišalins kitą rytą.

2. Hemorojaus gydymas. Užtepkite truputi šio balzamo ant tampono, palikite per naktį išangėje. Kartokite šią procedūrą nuo 8 iki 10 dienų, kol pajusite pagerėjimą.

3. Ausų uždegimas (pūlingas otitas). Paimkite gabalėlį vatos, pamirkykite balzame, dėkite ant ausies. Jei reikia, pakartokite šią procedūrą. Šis balzamas pašalina pūlinius iš ausies.

4. Moterų problemos. Ši priemonė yra labai veiksminga esant uždegimui, kiaušidžių cistai ir mastitui. Dėkite tamponą su šiuo balzamu tiek ryte, tiek vakare. Yra teigiama, kad cista dingsta vos per 10 dienų.

Esant mastitui, sumirkykite servetėlę ar audeklo skiautę šiuo balzamu, dėkite ant krūtinės. Dėkite servetėles į plastikinį maišelį. Pabandykite pakeisti servetėlę kas dvi valandas.

5. Opos, gangrena. Dėkite sumirkytas balzamu popierines servetėles ant užkrėstų vietų. Pakeiskite popierines servetėles kas dvi valandas. Po kurio laiko, skystis turėtu pradėti išeiti iš žaizdų.

6. Nagų struktūros stiprinimas. Norite pagerinti savo nagus, naudokite šį balzamą.

7. Sąnarių skausmas. Jūs galite naudoti šį vaistą nuo kelio ir sąnarių skausmo. Tiesiog įtrinkite šį balzamą paveiktas, skaudamas vietas.

8. Nudegimai, žaizdos, dantų skausmas, patinimas. Dėkite balzamą ant skaudamų vietų, apvyniokite medvilniniu audiniu ir palikite per naktį. Jei žaizda yra maža, galite panaudoti ir vatos gabalėlį. Dantų skausmui, balzamo uždėkite ant piršto, patrinkite skaudama vietą.

Jei ši informacija jums buvo naudinga ir manote, kad tai gali padėti jūsų draugams, seneliams, tėvams, būtinai pasidalinkite. O, gautais rezultatais, pasidalinkite komentaruose. Mums tai svarbu žinoti!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Rudeninis trupininis pyragas iš moliūgų. Moliūgų pyragas

Sotaus pyrago gaminimas iš moliūgo.. Paruošas pyragas yra minkštas, trupininis, šiek tiek drėgnas. Ir labai skanus.

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 15:10 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišinys nuo karščiavimo, temperatūros
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, temperatūra. Ingredientai: liepos žiedai, čiobrelis, ramunėlės žiedai, vanduo.

Skaityti daugiau

24.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Bandelės iš vaikystės! Tas pats skonis ir kvapas!

Būtent tokias bandeles gamino mano močiutė. Magiškas kvapas buvo... Net ir dabar jaučiu jį, per nuotrauką ... Sudėkite bandeles su varške ant kepimo skardos, sutepkite tryniu, kurį pasilikome ir kepame orkaitėje, kuri yra įkait...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau