- 26.07.2017
- 0.0 Reitingas
- 3825 Peržiūros
- Komentarai
Labai skanus ir gaivus gėrimas padės atsikratyti virškinimo problemų!
Arbatos grybas gaminamas iš pasaldintos arbatos (paprastai juodos arbatos, bet kartais ir žalios arbatos), fermentuotomis bakterijų kolonijomis ir mielėmis.
Galutinis rezultatas yra eliksyras, kuris turi stiprias savybes kovoje su vėžiu, artritu ir kitomis degeneracinėmis ligomis.
Šis arbatos grybas turi daug maistinių medžiagų ir vitaminų, pavyzdžiui, vitamino B, glutamo rūgšties ir antioksidantų, arbatos grybas turi didelę terapinę naudą.
Yra 2 pagrindinės priežastys vartoti arbatos grybą:
1. Detoksikacija. Arbatos grybo privalumas, gebėjimas padėti organizmui fermentų ir bakterijų rūgščių gamybai, kurias jis panaudos kepenų ir inkstų detoksikacijai.
Tai buvo įrodyta klinikinių tyrimų metu, kad gliukono rūgštis gali padėti vėžiu sergantiems pacientams.
2. Virškinimo trakto ir žarnyno sveikata. Arbatos grybas padeda organizmui išlaikyti sveiką virškinimo sistemą.
Kadangi arbatos grybas fermentuotas iš bakterijų kolonijų ir mielių, jis kaitomas probiotiniu gėrimu.
Kitą kartą, kai jūs pajusite, kad jūsų organizmas netinkamai virškina maistą arba kenčia nuo virškinimo, bado jausmo, pabandykite arbatos grybą.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau