Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Birželio » 19

Tai geriausia namų pastilė (ledinukas) nuo kosulio, kurią galite tik įsivaizduoti!

Viskas kas genialu yra paprasta!

Kai jūsų nosis yra užgulta ir kosulys ateina, dauguma žmonių, kaip taisyklė, pasiduoda ir pradeda vartoti įvairius vaistus, trinti į odą tepalus, tiesiog bandyti viską, kas reklamuojama. Tačiau su šiuo mažu stebuklu jums nereikės nieko daryti. Šios pastilės, ledinukai nuo kosulio sudėtyje yra visi pagrindiniai ingredientai, kad nužudytu, bet kokį peršalimą ar gripą.

Jums reikės:

  • 8 uncijas cukraus;
  • 4 uncijas vandens;
  • 1 šaukštą šviežiai spaustų citrinos sulčių;
  • 1 šaukštą medaus;
  • 1/2 šaukto malto imbiero;
  • 1/4 šaukšto gvazdikėlių.

Paruošimas:

Pirma, sumaišykite visus ingredientus (medų įdėkite pabaigoje) puode ir leiskite mišiniui užvirti. Medus yra priešuždegiminis, imbieras - stiprina imuninę sistemą, o gvazdikėliai - tai antioksidantas. Kai mišinys pasiekia virimo temperatūrą, virkite (troškinkite) dar apie 20 minučių, nuolat maišykite.

Tai geriausia namų pastilė (ledinukas) nuo kosulio,

Tada puodą padėkite į šalį, kad šiek tiek atvėstu. Cukrus turi būti karamelizuotas, kuris suteikia lipnia konsistencija.

Tai geriausia namų pastilė (ledinukas) nuo kosulio,

Naudokite šaukštą, kad galėtumėte mažais lašeliais mišinį ant popieriaus lapo skirto kepimui. Dabar kaukite, kol lašai sustings.

Tai geriausia namų pastilė (ledinukas) nuo kosulio,

Po to, pabarstykite šiek tiek cukraus pudros ant viršaus. Tai garantuoja, kad pastilės (ledinukai) nelips vienas prie kito.

Tai geriausia namų pastilė (ledinukas) nuo kosulio,

Baigta! Dabar jūs turite puikius ledinukus, pastiles nuo kosulio ekstremalioms situacijoms. Šie saldainiai taip pat gali būti įmesti į karštą vandenį, kurs greitai virs į skanią arbatą.

Štai vaizdo įrašo vadovas:

Geriausia tai, kad jūs patys gaminote namuose ir esate 100% tikras, kad viskas kas sudėta yra naudinga.

Tai geriausia namų pastilė (ledinukas) nuo kosulio

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.05.2019 laikas 14:31 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis lauro lapais
Gerklės vėžio gydymas lauro lapais - vieną stiklinę gerai susmulkintų lauro lapų užpilama puse litro degtinės. Laikoma 14 dienų šiltoje ir tamsioje vietoje, pastoviai sukratant. Nukošti. Šią tinktūrą patariama gerti po 1 valgomąjį...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 18:59 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis

Onkologinės ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis, receptai nuo onkologijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau