Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2017 » Gegužės » 30

Žvaigždžių karai Marse

JAV Nacionaline kosminė agentūra NASA  paskelbė naują nuotraukų seriją, kurias iš Marso paviršiaus perdavė nepilotuojamas judantis aparatas „Curiosity“. Keliose nuotraukose galima matyti nežinomo kosminio laivo nuolaužas, kuris, mokslininkų manymu, yra ateivių iš kitų planetų.

Pavadinimą pasiūlė moksleiviai

Marsaeigis „Curiosity“ ant Raudonosios planetos paviršiaus nusileido 2012 m. rugpjūčio 6 d. Aparato veikimo trukmė buvo numatyta vieneriems Marso metams (686-ioms Žemės paroms), tačiau aparatas veikia iki šiol. Jo pagrindinė paskirtis yra perduoti į Žemę duomenis apie planetos klimatą ir geologiją bei kokybiškas panoramines nuotraukas.

Žvaigždžių karai Marse

Aparatas priskiriamas trečiosios kartos autonominėms kosminėms laboratorijoms, jis kelis kartus didesnis už ankstesnius marsaeigius „Spirit“ ir „Opportunity“, kurie Raudonojoje planetoje dirbo 2004-ais metais. Pavadinimas „Curiosity“ („smalsumas") buvo pasirinktas 2009-ais metais iš moksleivių pasiūlytų variantų, atlikus balsavimą internetu.

Laivo sudužimas

Amerikiečių tyrinėtojas Skotas Voringas (Scott Waring) pirmasis atkreipė dėmesį į stambų objektą, matomą iš aparato atsiųstose nuotraukose. Taisyklinga šio aparato forma liudija apie jo dirbtinę kilmę. Šiam teiginiui pritaria ir daugelis kitų ufologų. Mokslininkai paskaičiavo, kad šio kosminio aparato skersmuo yra toks, kad jame galėjo tilpti apie 30 ekipažo narių ir keleivių, kurių ūgis ir svoris atitinką vidutinį žmogaus ūgį ir svorį.

Greičiausiai, šis kosminis laivas sudužo prieš tūkstančius metų. Apie tai liudija Marso dulkių sluoksnis, kuriuo yra padengtas objektas.

Žvaigždžių karai Marse

Šis radinys paskatino tyrinėtojus dar kartą peržiūrėti visas ankstesnes nuotraukas, perduotas iš Marso paviršiaus. Ir be nuotraukų su dideliu kosminio laivo fragmentu ufologai aptiko dar keistą daiktą - juodą ir aiškiai dirbtinės kilmės rombo formos objektą.

Tai reiškia, kad Marse galėjo sudužti ne vienas kosminis laivas. Skotas Voringas iškėlė mintį, kad laivų nuolaužos - tai tolimoje praeityje vykusio tarpžvaigždinio karo pėdsakai. Po šio karo Marsas tapo negyvenama planeta.

Ką slepia NASA?

Tyrinėtojai ir mokslo bendruomenė laukia oficialių NASA atstovų komentarų. Tačiau šie neskuba kaip nors komentuoti aptiktas kosminių laivų liekanas. Privačiuose pokalbiuose iš pradžių buvo reiškiama nuomonė, kad tai gali būti paprasčiausiai šviesos žaismas, kurį sukėlė sudėtingas Marso landšaftas. Tiesa, tokį požiūrį iš karto atmetė didžioji mokslininkų dalis. Tuomet iš kosminės agentūros įvyko netyčinis (o gal tyčinis) informacijos nutekėjimas. Pagal šią informaciją šis objektas yra slaptas kosminis zondas, kurį Sovietų Sąjunga į Marsą išsiuntė praėjusio amžiaus 8-ame dešimtmetyje. Tačiau, esant tokiam žvalgybos lygiui, taip pat ir kosminei žvalgybai, paleisti tokį aparatą taip, kad apie jį niekas nesužinotų, paprasčiausiai neįmanoma.

Žvaigždžių karai Marse

Daugelis tyrinėtojų mano, kad šiuo atveju NASA atstovai kažką nutyli. Žinantys agentūros darbo specifiką specialistai teigia, kad visuomenei leidžiama susipažinti ne su visomis nuotraukomis, o agentūros archyve saugoma daug nuotraukų, kurios liudija apie protingas gyvybes kitose planetose. Šios nuotraukos yra slepiamos, kad nesukeltų panikos Žemės gyventojams.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 11:31 Receptai – Patiekalai Žirnelių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Virtų žirnelių, Grietinėlė

Skaityti daugiau

02.06.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Tai įspūdinga! Patys skaniausi pyragaičiai, kuriuos bandžiau

Pabandykite pasigaminti – jūs nepasigailėsite! Jūsų šeima juos dievins! Skanaus!

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Nasturta gydo širdies ligas
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Smulkintų nasturtų žiedai, Nasturtų lapai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau