Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Lapkričio » 17

2018 m. po šio Zodiaku gimusi dėmesio atsiginti negalės

Smalsu pažvelgti į tavęs laukiančius 2018 metus? Nors nusikelti į ateitį ir pažvelgti, kas konkrečiai tavęs lauks, deja, neturime galimybių, galime patikinti - tai, ką perskaitysi toliau, bus tikrų tikriausia tiesa.

Zodiako zenklas pagal pazintis 2018

 Remiantis astrologiniais duomenimis ir ateinančių metų astrologinio ženklo geltonojo šuns simbolika, galime išskirti vieną Zodiako ženklo atstovę, kuriai geriausiai seksis meilės reikaluose. Tiesą pasakius, jai ne tik kad seksis - ši mergina, nors ir turės romantinį partnerį, sulauks daugybės dėmesio iš kitų vaikinų. Kaip ji reaguos į tai, viskas priklausys tik nuo jos, rašo Panele.lt

Skleidžiamas šio Zodiako ženklo merginų žavesys neliks nepastebėtas, todėl vyriškosios lyties atstovai trokš su jomis susipažinti ir sieks, jog šios taptų jų mylimosiomis. Kam taip pasiseks? Ogi ŽUVIMS, kurios skaitydamos toliau, ko gero, liks be galo nustebusios šiomis prognozėmis. Žuvys dažniausia pasižymi jautrumu, todėl gebėjimas flirtuoti ne joms. Turėdamos mylimą žmogų šalia jos atsiduoda jam visa esybe, o jei romantinio draugo neturi, neretai ryšius joms užmegzti nėra lengva, nes jos sunkiai įsileidžia kitus žmones į savo gyvenimą.

Tik ne ateinančiais metais. Kadangi Žuvims ateinantys metai prognozuojami gana sėkmingi, jos jausis laimingos, spindės harmonija. Vis dėlto ne tai vainikuos jų metus, o labai pasikeitęs ryšys su priešingos lyties atstovais. Gali būti, jog keisis Žuvų gyvenamoji vieta, mokslo įstaiga ar darbo pozicija, todėl jos bus priverstos susipažinti su naujais žmonėmis, tarp jų ir vaikinais. Neįtikėtina, kiek naujose vietose ar nepažįstamų žmonių ratuose jos sulauks pasisekimo! Bendrauti norinčios Žuvys kaipmat ras bendrą kalbą su kiekvienu, tad vaikinai savo ruožtu palaikys tai kaip savotišką simpatiją ir trokš artimiau susipažinti su šio Zodiako ženklo merginomis.

Ne vien nauji, gyvenime ką tik pasirodę asmenys gali tapti Žuvų gerbėjais. Visko gali būti, jog jau senokai bendrų draugų rate besisukęs asmuo parodys simpatiją, kuri įsiplieks per vieną bendrą susibūrimą. Žinoma, Žuvims, kaip ir visoms merginoms, net ir turinčioms antrą pusę, dėmesys bus malonus ir paglostantis savivertę, todėl jos jausis tarsi pakylėtos.

Viena vertus, netikėtai užklupęs vaikinų dėmesys gali lemti didesnį pasitikėjimą savo jėgomis, besiskleidžiantį vyriškumą, kita vertus, tai gali tapti santykių su mylimu žmogumi suprastėjimo priežastimi. Kad taip nenutiktų, reikėtų racionaliai reaguoti į vaikinų veiksmus ir nepriimti visko rimtai. Na, o jei iš tai skaitančių Žuvyčių yra laisva, jai belieka pasiruošti - laukia smagūs bei nuotykingi metai! Verta pasiruošti pasimatymų maratonui ir jau pradėti matuotis dailiąsias sukneles.

Panele.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.01.2018 laikas 10:18 Receptai – Patiekalai Baltymų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Citrinų sulčių.

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 15:10 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišinys nuo karščiavimo, temperatūros
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, temperatūra. Ingredientai: liepos žiedai, čiobrelis, ramunėlės žiedai, vanduo.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tulžies akmenligės gydymui
Tulžies akmenligė liaudies medicinoje, Tulžies akmenligė, receptai nuo akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau