Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » 2019 » Birželio » 13

Gudrus silkes nuvalymo būdai

Nė viena užstalė neapsieina be skanios silkės. Ji mėgstama valgyti tiek atskirai, tiek ir mišrainėse.

Žinomiausias ir labai populiarus patiekalas – silkė pataluose. Žuvytė ši labai skani, bet kaip ir bet kurią žuvį, ją pirmiausia reikia nuvalyti. Perskaitę šį straipsnį, sužinosite, kaip greitai ir be vargo nuvalyti silkę.

Žuvies filė be kaulų per porą minučių:

Pirmiausia pasiruoškite patogią darbo vietą, kad būtų patogu darinėti silkę. Ant pjaustymo lentos uždėkite maistinę plėvelę. Kai baigsite darinėti silkę, nereiks plauti lentos nuo įkyraus silkės kvapo.

Dabar galima užsiimti žuvimi. Pirmiausia nupjaukite galvą, uodegą ir tik tada galima pereiti prie pagrindinės dalies.

Gudrus būdas, kaip nuvalyti silkę. paranormal.lt

Dabar perpjaukite silkės pilvą.

Silkė, praktiniai patarimai, virtuvė

Iš ten išimkite visus vidurius.

Silkė, praktiniai patarimai, virtuvė

Dabar silkę išplėtę per pjūvį, padėkite ant lentos ir stipriai ją prispauskite.

Gudrus silkes nuvalymo budai

Po to reikia ją atversti ir surasti stuburo pradžią, kuri yra netoli uodegos dalies.

Silkė, praktiniai patarimai, virtuvė

Suradę pirštais stuburą, už jo patempkite. Kartu su stuburu jūs ištrauksite praktiškai visus kaulus.

Silkė, praktiniai patarimai, virtuvė, paranormal.lt

Dabar silkę galima supjaustyti dailiais gabalėliais. Galite tiesiog taip patiekti į stalą, ar pagaminti silkę po patalais.

Silkė, praktiniai patarimai, virtuvė

Filmuke jūs pamatysite dar vieną būdą, kaip greitai išdarinėti silkę.

Įvertink šį straipsnį Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį.

Niekas neišdrįso palikti komentarą.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomone su kitais.
avatar