- 13.06.2019
- 3.9 Reitingas
- 2163 Peržiūrų
- Komentarai
Nė viena užstalė neapsieina be skanios silkės. Ji mėgstama valgyti tiek atskirai, tiek ir mišrainėse.
Žinomiausias ir labai populiarus patiekalas – silkė pataluose. Žuvytė ši labai skani, bet kaip ir bet kurią žuvį, ją pirmiausia reikia nuvalyti. Perskaitę šį straipsnį, sužinosite, kaip greitai ir be vargo nuvalyti silkę.
Žuvies filė be kaulų per porą minučių:
Pirmiausia pasiruoškite patogią darbo vietą, kad būtų patogu darinėti silkę. Ant pjaustymo lentos uždėkite maistinę plėvelę. Kai baigsite darinėti silkę, nereiks plauti lentos nuo įkyraus silkės kvapo.
Dabar galima užsiimti žuvimi. Pirmiausia nupjaukite galvą, uodegą ir tik tada galima pereiti prie pagrindinės dalies.
Dabar perpjaukite silkės pilvą.
Iš ten išimkite visus vidurius.
Dabar silkę išplėtę per pjūvį, padėkite ant lentos ir stipriai ją prispauskite.
Po to reikia ją atversti ir surasti stuburo pradžią, kuri yra netoli uodegos dalies.
Suradę pirštais stuburą, už jo patempkite. Kartu su stuburu jūs ištrauksite praktiškai visus kaulus.
Dabar silkę galima supjaustyti dailiais gabalėliais. Galite tiesiog taip patiekti į stalą, ar pagaminti silkę po patalais.
Filmuke jūs pamatysite dar vieną būdą, kaip greitai išdarinėti silkę.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau