- 10.04.2018
- 4.7 Reitingas
- 30558 Peržiūros
- Komentarai
Žarnyno valymas ir pagerinimas virškinimo, suteikia puikių rezultatų! Virškinimas yra sudėtingas procesas, tuo metu vyksta daugybė procedūrų.
Jei šie procesai yra pažeisti, kenčia visas kūnas, negaudamas tinkamą maistinių medžiagų kiekį.
Tuo pačiu metu gali kauptis toksinai, kurie taip pat turi pragaištingą poveikį visam organizmui, sukeldami įvairių ligų vystymąsi.
Hipokratas rekomendavo visiškai išsivalyti žarnyną, gydantis nuo įvairių ligų.
Dabar šis patarimą sėkmingai naudoja daugelis žmonių. Kai kas valymą naudoja kas savaitę, organizuoja iškrovos dienas, o kitiems patinka - tris dienas atlikti valymą kartą per mėnesį.
Žarnyno valymas ir virškinimo pagerinimas suteikia puikius rezultatus.
Jums siūlomas nuostabus receptas, kuris švelniai valo žarnyną, pašalina toksinus, maitina kūną naudingomis medžiagomis.
Tai labai lengva paruošti! O rezultatų nereiks ilgai laukti!
Sudėtis:
- 150 g slyvų;
- 150 g datulių;
- 2 puodeliai vandens.
Paruošimas:
Nuplaukite džiovintus vaisius ir užpilkite 2 puodelius vandens (500-600 ml), šildykite iki užvirimo.
Palikite nusistovėti, kol atvės. Sumaišykite maišytuvu ir supilkite į švarių stiklinį indą.
Laikykite šaldytuve.
Vartojimas:
Rekomenduojama vartoti ryte prieš pusryčius po vieną šaukštą šio mišinio. Greitai pajusite rezultatus, reguliarus mišinio vartojimas išvalys žarnyną ir pagerins žarnyno virškinimą greičiausiu laiku.
Mišinys pašalina, bet kokią skrandžio sutrikimo problemą, dėl didelio skaidulų kiekio.
Jūs pajusite energijos kiekio padidėjimą ir žvalumą, pagerės nuotaika, miegas, oda ir plaukai.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau