Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.05.2019, 22:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6656)
Visų pirma jums pateikiamas ir rekomenduojamas šis kokteilis, kuris turi nuostabų skonį. Antra jis suteikia gyvybingumo, fizinio aktyvumo, bei emocinio. Esu tvirtai įsitikinęs, kad valgydami skanius ir sveikus maisto produktus tapsite laimingesni. Dabar kviečiu jus susipažinti apie produktus, kurie yra įtraukti į šį priešvėžinį kokteilį, savybes.
Sužinok daugiau ...
25.05.2019, 19:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1373)

Kepenys vienos iš didžiausių organų mūsų organizme, atsakinga už svarbias funkcijas. Tokias, kaip baltymų sintezė, vitaminų saugojimą ir visų toksinių medžiagų valymą iš kraujo. Verta rūpintis maistu, kad nereikėtų jų perkrauti. O jeigu taip nutiko, siūlomas paprastas būdas pabandyti išvalyti kepenis ir sustiprinti jų sveikatą. Ši paprasta valomoji priemonė padės efektyviai ir natūraliai išlaikyti kepenų švarą ir sveikatą.

Sužinok daugiau ...
25.05.2019, 14:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6572)

Šiuo metu vis daugiau žmonių kenčia nuo skydliaukės disfunkcijos. Šis mažas organas turi didžiulį poveikį žmogaus organizmui. Skydliaukės sutrikimai veikia skirtingai. Pavyzdžiui, mažas lytinis potraukis, apetito pokyčiai, dirglumas, nervingumas, lėtinis nuovargis, sausa oda. O, taip pat raumenų skausmo, hipertenzijos, šalčio, menstruacijų sutrikimų, medžiagų apykaitos sutrikimų. Be to, gali problemų su miegu.

Sužinok daugiau ...
25.05.2019, 12:47
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (1063)

5G ryšys – dar nepažįstama naujiena. Ir užtikrintumo tai nepriduoda. Tačiau su atlaidžia šypsena atmetus iš nežinojimo kylančias sąmokslo teorijas, lieka skaičiais pagrįsti perspėjimai, į kuriuos pro pirštus žiūrėti nederėtų.

Sužinok daugiau ...