Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.05.2019, 19:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1763)
Siūloma natūrali priemonė prevencijai nuo vėžio iš 3 galingų ingredientų. Rezultate gausite vieną iš paprasčiausių, natūralių vėžio prevencijos priemonių, turintį didelį potencialą. Prevencinis vėžio poveikis yra susijęs su dideliu kiekiu antioksidantų, kuriuos turi šis gėrimas. Jei nėra pakankamai antioksidantų, atsiranda oksidacinis stresas, kuris yra pagrindinis vėžio rizikos veiksnys.
Sužinok daugiau ...
13.05.2019, 18:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1971)

Spuogai ant nugaros – ši problema dažniausiai pasitaiko karštomis mėnesio dienomis. Šis receptas padės lengvai ir paprastai pašalinti juos. Siūloma naudoti druskos priemone. Jus galite taip pat naudoti ir jūros ir Himalajų druską. Taip, bet verta naudoti druską su sudedamosiomis medžiagomis, kurios sušvelnintu odą, sumažintu uždegimą ir padės greičiau užgydyti žaizdas.

Sužinok daugiau ...
13.05.2019, 13:16
Burtai, Magija Peržiūrų (1929)

Gegužės 13-toji, meilės deivės Mildos, diena nublanksta prieš šv. Valentino dieną, o visai be reikalo! Šią dieną anksčiau kaimuose būdavo organizuojama gegužinė, kuriose užsimegzdavo naujos pažintys, draugystės, vėliau pasibaigdavusios santuokos įžadais.

Sužinok daugiau ...
13.05.2019, 12:32
NSO, Ateiviai Peržiūrų (1712)

Ar kada susimąstėte, kodėl staiga liovėsi skrydžiai į Mėnulį ir NASA nebandė pastatyti ten stoties? Vietoj pastarosios šiandien viso pasaulio astronautai naudojasi ne itin patogia Žemės orbita skriejančia kosmine stotimi, kurioje net nėra užtektinai vietos saugoti didesnių maisto ir kitokių atsargų. Ar gali būti, kad Žemės palydovas jau seniai užimtas? Sklinda kalbos, kad tamsiojoje Mėnulio pusėje, paslėptoje nuo žmonių akių ir teleskopų, stūkso ateivių bazė. Beje, vis daugiau žmonių tikina galintys įrodyti, kad tai tiesa.

Sužinok daugiau ...
13.05.2019, 08:22
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1095)
Vitaminas C skatina įvairių neurotransmiterių sekreciją, todėl padeda užtikrinti normalią mūsų smegenų veiklą. Jei blogėja atmintis, sunku skaityti, rašyti, susikaupti, viena iš priežasčių gali būti vitamino C trūkumas. Kadangi vitaminas C gerina geležies įsisavinimą organizme, todėl mažakraujysčių gydymui naudojami kompleksiniai geležies ir vitamino C preparatai. Net dantų sveikatai vitaminas C labai svarbus, nes, sudarydamas junginius su kalciu, sutvirtina žandikaulių alveolių kaulą, o mažindamas kapiliarų sienelių pralaidumą, stabdo dantenų kraujavimus.
Sužinok daugiau ...