Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 02

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


02.05.2019, 21:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3670)

Šis detoksinis gėrimas padės jūsų kūnui sudeginti riebalus, numesti svorį, kovoti su diabetu ir pagerina nuotaiką! Jūs pajusite lengvumą ir energiją! Obuolių actas (ypač naminis) – pilnas fermentų ir gerų bakterijų. Jame yra acto rūgšties, kuri sumažina kraujo spaudimą.

Sužinok daugiau ...
02.05.2019, 20:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2720)

Niekas nenori pasenti. Kelių veiksmingų ingredientų mišinys lėtina mūsų kūno ląstelių ir organų senėjimo procesą. Taip pat pagerina odos ir akių būklę! Tik trys komponentai sudaro jaunystės eliksyrą. Jie gali suteikti mūsų kūnui tokias savybės, kurių nėra nė viename maiste.

Sužinok daugiau ...
02.05.2019, 19:26
Mistika Peržiūrų (1584)
Melburno kriminalistikos muziejuje saugoma jau kiek nuo amžiaus įtrūkinėjusi gipso kaukė. Prieš gerą šimtmetį ji buvo pagaminta pagal nusikaltėlio, kuris veikė miesto pakraštyje, veidą. Tokios garbės šis žmogus nusipelnė dėl to, kad sugebėjo išlikti neatpažįstamas: kiekvienas liudininkas jį apibūdino vis kitaip, ir šie parodymai niekada nesutapo.
Sužinok daugiau ...
02.05.2019, 15:13
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1062)
„Vis dar sklando mitas, kad antibiotikai – puikus sprendimas slogai ar kosuliui gydyti. Nors antibiotikai yra receptinis vaistas, vis dar pasitaiko žmonių, kurie tikisi įsigyti jų ir be recepto“, – sako vaistininkė Asta Budreckienė. Ji primena, kad šie vaistai skiriami tik bakterinės kilmės infekcijai gydyti. Be tyrimų sudėtinga nuspręsti, ar ligą sukėlė virusas, ar bakterija, todėl užsiimti savigyda nepatartina.
Sužinok daugiau ...
02.05.2019, 10:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3702)

Sveikatos ir grožio paslaptys slypi natūraliuose receptuose! Svarbiausia nepamiršti per patį liepų žydėjimą pasiruošti liepos vantų!Baigus procedūrą – apsimauti vilnones kojines ir į lovą. Šis nuoviras ištrauks druskas iš sąnarių. O juk kaitinome mes tik kojas !!!

Sužinok daugiau ...
02.05.2019, 07:57
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1252)
„Vėžys yra labai protingas ir sumanus, todėl mokslininkams dar kurį laiką teks išlikti kantriems“, – LRT.lt teigė Vilniaus universiteto (VU) Lazerių tyrimų centro profesorius, Nacionalinio vėžio instituto Biomedicininės fizikos laboratorijos vadovas Ričardas Rotomskis. Vėžį tyrinėjančio profesoriaus nuomone, tik verslininkams ir mokslininkams pasidalijus užduotimis, galima tikėtis proveržio.
Sužinok daugiau ...
02.05.2019, 07:47
Ginklai Peržiūrų (1460)

Antrasis pasaulinis karas buvo didžiausias ir žiauriausias žmonijos konfliktas. Neišvengiamai jis tapo ir itin sparčios technologinės pažangos laikotarpiu. Raketos, reaktyviniai varikliai, net superklijai - daugybė daiktų šuoliais žengė pirmyn. Tačiau kas per velnias buvo triratis tankas?

Sužinok daugiau ...