Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 18

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


18.05.2019, 20:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1071)

Žmonėms, kurie vartoja daug pieno produktų, būna didesnė insulmoidimo augimo faktoriaus (IGF-1) koncentracija, kuris susijęs su padidėjusia įvairių navikų rizika. Pasterizavimo procese, kaitinant iki virimo temperatūros, žūva ir visos bakterijos, įskaitant palankias, taip pat denatūruojami piene esantys fermentai. Todėl parduotuvinis pienas nepavirsta gardžiu rūgpieniu, kai paliekamas šiltoje vietoje.

Sužinok daugiau ...
18.05.2019, 19:20
Karo Paslaptys Peržiūrų (1073)

Neseniai visuomenei tapo žinoma apie keistą statinį JAV teritorijoje. Pirmosios piramidės nuotraukos iš tiesų sukėlė nuostabą:neįmantrus statinys kelia neaiškias asociacijas su slaptomis draugijomis, sąmokslo teorijomis ir kitais pseudomoksliniais niekais. Be to, buvo paskelbta ir kaina, kurią sumokėjo JAV vyriausybė už keistąjį objektą - beveik 6 milijardai dolerių. Kuo toliau, tuo daugiau faktų aiškėjo - piramidė buvo sugalvota kaip karinė bazė, tačiau pasikeitusi geopolitinė padėtis pakeitė pirminius planus.

Sužinok daugiau ...
18.05.2019, 13:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1193)
Būtinai perskaitykite. Nors kepenys yra antras pagal dydį organas, tačiau ir jos gali būti perkrautos kenksmingomis medžiagomis ir nebesusitvarkyti su kraujo filtravimu. Yra daug įvairių kepenų ligų, įskaitant cirozę, hepatitą, cistas, vėžį ir su alkoholiu susijusių ligų.
Sužinok daugiau ...
18.05.2019, 13:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1110)
Beveik kiekvienas žmogus savo gyvenime patyrė vidurių užkietėjimą. Su amžiumi šios problemos tampa skausmingesnės. Kadangi vartojant laisvinamuosius vaistus, mes galime jausti diskomfortą, panaudokime maisto produktus, kurie galėtų teigiamai paveikti tuštinimą!
Sužinok daugiau ...
18.05.2019, 09:22
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (9618)

Reptiloidai - protingų būtybių rasė. Jos atstovai išoriškai primena reptilijas. Reptiloidų oda padengta kaulinėmis plokštelėmis, primenančiomis krokodilų ar driežų odą. Vertikalūs ištempti vyzdžiai, apvalios ir beveik nemirksinčios akys, ilgas ir siauras liežuvis. Visa tai rodo, kad reptiloidai yra kilę iš roplių (reptilijų).

Sužinok daugiau ...