Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 05

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


05.05.2019, 20:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3881)

Kepenų valymo priemonės. Geriausi kepenų valymo produktai: česnakai, žalios lapinės daržovės, sėklos, riešutai, greipfrutai, avokadai, citrinos, žalioji arbata ir alyvuogių aliejus. Tokios žolės gali būti: margainis, kiaulpienė, ciberžolė ir artišokas. Žinoma pradėkite vaikščioti daugiau ir palaipsniui didinkite vaikščiojimo tempą ir trukmę. Pašalinkite arba sumažinkite perdirbtų maisto produktų vartojimą. Ribokite pieno produktų ir mėsos suvartojimą. Gerkite daug vandens. Gerkite ne mažiau, kaip 1 litrą per dieną, taip jums padės pašalinti greičiau toksinus.

Sužinok daugiau ...
05.05.2019, 18:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11831)
Gėrimas padidina neurotrofinio faktoriaus lygį, kuris kovoja su įvairiais degeneraciniais procesais smegenyse. Tai pat naudingas gydantis depresiją, gali padėti išvengti Alzheimerio ligą. Mokslininkai, taip pat tiria jį, kaip natūralų vėžio gydymo priemonę. Jis tai pat vienas iš veiksmingiausių priemonių sveikiems kepenims išlaikyti, kaip prevencijos priemonę, taip pat pakitusių kepenų ląstelių atstatymui. Dėl to reguliarus vartojimas padidina natūralią tulžies gamybą, valo kepenų kanalus ir pagerina bendrą tulžies pūslės funkciją.
Sužinok daugiau ...
05.05.2019, 15:41
Katastrofos Peržiūrų (1239)
Tiriant „Atlantic“ katastrofos priežastis paaiškėjo, kad laivas užšoko ant Marso salos, esančios septynios mylios už Sambro švyturio, uolų. Paties švyturio tirštame rūke kapitono antrasis padėjėjas taip ir nepamatė. „Atlantic“ žūtis buvo viena iš didžiausių tragedijų, įvykusių Atlanto vandenyne. Praėjus 40-iai metų įvyko kitos laivų katastrofos, kurių fone 1873-ųjų metų pavasario nakties įvykiai nublanko.
Sužinok daugiau ...
05.05.2019, 13:55
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1015)
Nuo rūkymo iki alkoholio vartojimo, nuo oro užterštumo iki saulės spindulių – mūsų aplinkoje egzistuoja daugybė veiksnių, galinčių sukelti vėžį. Dabar mokslininkai teigia galbūt galėsiantys visiškai tiksliai nustatyti auglių, su kuriais susiduria konkretūs žmonės.
Sužinok daugiau ...
05.05.2019, 13:45
Kosmosas Peržiūrų (1451)
„Jeigu visa žmonija atsidurtų pavojuje, jeigu visos kosmoso agentūros susivienytų ir kartų į asteroidą paleistų raketų ir erdvėlaivių, tikiu, kad įmanoma nukreipti ir didesnį asteroidą. Nepaisant to, manau, kad limitas vis vien yra. Jeigu asteroidas milžiniškas, kol kas jokių būdų nėra“, – teigia mokslininkas.
Sužinok daugiau ...
05.05.2019, 07:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2264)

Plintant sėdimam gyvenimo būdui, dauguma žmonių turi vis daugiau stuburo problemų. Šią paprastą ir efektyvią figūros korekcijos techniką maždaug prieš 10 metų sukūrė japonų gydytojas Toshiki Fukutsuji (Fukutsudzi).

Sužinok daugiau ...