Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.05.2019, 22:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4466)
Paprastai šlapimo rūgštis išsiskiria per inkstus. Bet kartais šis procesas nepavyksta. Ypač vyresnio amžiaus žmonėms. Bet kartais podagra atsiranda jauname amžiuje. Tam yra daug priežasčių. Yra populiarus būdas, kuriuo galima pašalinti šlapimo rūgštį iš organizmo. Ir svarbiausia palengvina simptomus. Tačiau šį priemonė neišgydys podagros.
Sužinok daugiau ...
16.05.2019, 20:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1409)
Parazitai yra maži organizmai, kurie gyvena kito organizmo dėka, iš kurio maitinasi. Šie parazitai gyvena, maitinasi ir veisiasi žarnyne. Kartais jų buvimas nesukelia jokių simptomų. Tačiau, kartais pasireiškia tokie simptomai, kaip pilvo skausmas, viduriavimas, pykinimas ar vėmimas, svorio netekimas ir alergijos.
Sužinok daugiau ...
16.05.2019, 19:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1340)
Ši liga yra viena iš labiausiai paplitusių ligų, ypač tarp moterų. Šios namų gamybos priemonės turėtu padėti nuraminti skausmą, pašalinti simptomus ir pagerinti savijautą. Susipažinkite su geriausiais receptais ir namų gydymo priemonėmis nuo šlapimo takų infekcijos!
Sužinok daugiau ...
16.05.2019, 17:07
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (1339)
Vienas iš šių daiktų buvo didžiulis bronzinis robotas Talosas. Kita versija skelbia, kad milžiną iškalė Hefaistas su kiklopu ir padovanojo Kretos karaliui Minui. Dar vienas mitas teigia, kad Talosas buvo Krezo sūnus ir Festo tėvas, arba Mino brolis. Tikriausiai, tai buvo jautis, kurį žmonės siejo su Minotauru iš Kretos labirinto. Apolonijus Rodietis savo kūrinyje "Argonautika" pasakoja, kad jis buvo "žmonių rūšies, iš bronzos, iš uosio, paskutinis išgyvenęs dievų sūnus".
Sužinok daugiau ...
16.05.2019, 06:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1013)
Natūrali žmogaus rankų padėtis – nuleistos žemyn. Bet, kaip tvirtina fizioterapeutai, labai naudinga dienos bėgyje pakelti jas aukštyn. Pakelti rankas geriausia taip: laikyti jas paraleliai arba suspausti į „spyną“, truputį pasitempti aukštyn paskui jas ir pavaikščioti tokioje padėtyje.
Sužinok daugiau ...