Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.05.2019, 21:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2012)

Jei kenčiate kaulų, raumenų ar sąnarių skausmą, galite išbandyti šį paprastą receptą! Šis mišinys ne tik išgelbės jus nuo skausmo, bet ir padės pašalinti jo priežastį! Tam reikia tik 3 ingredientų! Verta pabandyti!

Sužinok daugiau ...
20.05.2019, 20:12
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2995)

Šis gėrimas susideda iš paprastų ingredientų, kurie turi stiprų gydomąjį poveikį visam organizmui. Jis taip pat veiksmingai padeda ištirpinti tulžies akmenis ir gerokai pagerinti gyvenimo kokybę. Turi diuretinį poveikį, padeda organizmui išvalyti toksinus ir sumažinti patinimą. Bet tai dar ne viskas! Sužinokite daugiau! Jis kontroliuoja ir stimuliuoja virškinimo procesą ir ramina skrandį.

Sužinok daugiau ...
20.05.2019, 18:22
NSO, Ateiviai Peržiūrų (11388)

Ufologai pažymi įvairius neatpažintų skraidančių objektų pasirodymo danguje būdus. Jeigu labiausiai paplitusios „lėkštės“ ir „cigarai“ skrenda kaip įprasti mums lėktuvai, tik žymiai didesniu greičiu ir atlikdami mūsų technikai neįmanomus viražus, tai daugelis kitų NSO renkasi kur kas labiau egzotiškus būdus.

Sužinok daugiau ...
20.05.2019, 14:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2089)

Virškinimo problemų sukelto skausmo priežastys yra dvi. Pirma, tai su nerimu ir depresija susiję dalykai. Antra, reguliariai vartojami vaistai gali sudirginti pilvą. Tai reiškia, kad visiems mums galimai gresia tokių problemų pavojus. Gyvename nuolatinio streso būsenoje ir dažnai simptomus šaliname vaistais nuo skausmo, o į jų priežastis numojame ranka.

Sužinok daugiau ...