Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.05.2019, 21:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1109)

Rafinuotame cukruje nėra nieko naudingo - jokių vitaminų, mineralinių medžiagų, ląstelienos. Iš tikrųjų nėra jokio reikalo vartoti jo kasdien. Bent jau ne tokiais kiekiais, kaip tai daroma Vakarų pasaulyje. Skaičiuojama, kad cukrus (neskaitant to, kurio natūraliai esama vaisiuose, daržovėse ir piene) sudaro 20 proc. viso dienos aprūpinimo energija, kurios gauname su maistu, o toks vartojimas siejamas su nutukimu, rizika susirgti cukriniu diabetu, žarnyno uždegimais, tulžies ir inkstų akmenimis, aukštu kraujospūdžiu, skrandžio ir gimdos vėžiais, trumparegyste ir depresija.

Sužinok daugiau ...
24.05.2019, 18:15
Mistinės Būtybės Peržiūrų (1671)
Britų folklore galima aptikti daugybę anapusinių būtybių, kurios primena mūsų naminukus, bildukus, aitvarus ir kitas panašias būtybės tarpusavyje “giminiuojasi”, tačiau skiriasi gyvenamąja vieta, išvaizda, elgsena ir gyvenimo būdu...
Sužinok daugiau ...
24.05.2019, 17:10
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (1652)

Kartais j šio mito siužetą įsipina pasakojimas apie nepaprastą žmogų, apie herojų ar mitinį personažą, kuris įveikia labirintą ir randa raktą mįslės, kuri prieš jį iškyla kelio pavidalu, sprendimui. Kai kalbame apie labirintus, iš karto prisimename patį žinomiausią, apie kuri išliko liudijimai graikų mitologijoje - paprasta ir prieinama forma, primenančia vaikišką pasaką: Kretos salos labirintas.

Sužinok daugiau ...
24.05.2019, 10:47
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1925)

Laikui bėgant, žmogaus kraujagyslės praranda savo elastingumą, o ant sienelių susidaro aterosklerozinės plokštelės. Užsikimšusios kraujagyslės yra  – dažnų galvos skausmų, aukšto kraujospūdžio, infarkto ir  insulto- priežastis.

Sužinok daugiau ...
24.05.2019, 10:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1009)
Kiaušinių kaukė su morkomis Susmulkinkite morką, o paskui suplakite šviežią kiaušinį iki vienalytės masės.  Sumaišykite plaktą kiaušinį su 1 arbatiniu šaukšteliu smulkintos morkos ir užtepkite ant švarios veido, kaklo ir iškirptės odos švelniais masažuojamais judesiais.  Palikite veikti pusę valandos ir nuplaukite šaltu vandeniu, po to patepkite odą plonu kokosų, migdolų aliejaus sluoksniu ar drėkinančiu kremu.
Sužinok daugiau ...