Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.05.2019, 20:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1883)
Pasigaminkite tepalą, kuris greitai palengvins skausmą, kurį sukelia trauminiai smegenų sužalojimai, sumušimai, venų varikozės ir kt. Taip pat labai veiksmingai pašalina sąnarių ir nugaros, bei raumenų skausmą. Tepalą vertėtu pasigaminti, nes jis yra daug stipresnis nei vaistinėse kremai ir tepalai, kadangi juose yra tik natūralūs ingredientai, be chemijos.
Sužinok daugiau ...
03.05.2019, 18:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3497)
Kraujo cirkuliacija atlieka svarbų vaidmenį kiekvieno žmogaus gyvenime, nes ji yra atsakinga už deguonies ir maistinių medžiagų transportavimą į visus organus ir audinius. Tačiau, dėl įvairių priežasčių kraujotaka gali pablogėti, o tai gali sukelti įvairių sveikatos problemų. Laimei yra daug veiksmingų būdų, kaip išvengti tai. Šiame straipsnyje jums pasakysiu, kaip pagerinti kraujo apytaką, pagerinti kraujo kokybę ir kraujagysles, 4 gėrimų receptų pagalba, be to, šie gėrimai labai skanūs!
Sužinok daugiau ...
03.05.2019, 08:45
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (1093)
Kiekvieną pavasarį socialinius tinklus užplūsta vilniečių nuotraukos šalia ką tik pražydusių sakurų žiedų. Tačiau sakuros – ne vienintelis labai neįprastas Lietuvos klimatui augalas, kada nors puošęs Vilnių. Kadaise Vilniaus viešosiose erdvėse buvo galima išvysti netgi keliolika... palmių.
Sužinok daugiau ...
03.05.2019, 07:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3085)
Pasinaudokite ir pasigaminkite namuose tepalą, kuris galimai padės sumažinti venų išsiplėtimą. Ir jūsų kojos vėl būs gražios! Pabandyti verta, tai be chemijos!
Sužinok daugiau ...