Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 01

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


01.05.2019, 21:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2591)
Raudonų svogūnų sultyse yra sieros, kuri labai svarbi kolageno gamybai. Kolagenas yra labai svarbus plaukų vystymuisi. Raudonųjų svogūnų sultys pagerina galvos odos apytaką. Dėl antibakterinių savybių jis sumažina odos dirginimą. Tai nuostabi priemonė, suteikianti neįtikėtinus rezultatus. Jūsų plaukai augs 2 ar 3 kartus greičiau. Be to, galite būti tikri, kad artimiausioje ateityje jūs neturėsite problemų dėl plaukų slinkimo ir pleiskanų.
Sužinok daugiau ...
01.05.2019, 21:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8451)
Peržiūrėkite savo mityba! 7 maisto produktai, kurie sukelia reumatoidinį artritą Rafinuotas cukrus. Cukrus yra pagrindinė uždegimo priežastis, kuri sukelia patinimą ir jautrumą sąnariuose. Kepti ir perdirbti produktai. Juose yra gausu toksinų, kurie sukelia sąnarių uždegimą ir skausmą. Pieno produktai. Pieno produktų baltymai gali sukelti sąnarių uždegimą. Daugelis reumatoidiniu artritu sergančių pacientų netoleruoja pieno produktų. Kai taip atsitinka, antikūnai atakuoja sąnarių audinius.
Sužinok daugiau ...
01.05.2019, 19:09
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (1607)

Biblinė arka ištisus šimtmečius traukia archeologų dėmesį, tačiau neseniai padarytas atradimas gali visiškai pakeisti mūsų supratimą apie šį laivą. Britų muziejaus darbuotojas Irvingas Finkelis, korespondentui Džeisonui Gudjerui pasakojo apie savo nepaprastą atradimą.

Sužinok daugiau ...
01.05.2019, 16:42
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (1550)

Polinezijoje stovi unikalus akmeninis statinys, pastatytas XI amžiuje, - Tongos vartai. Kaip pasakojama vietinėje legendoje, tam tikru metų laiku, praėjus pro šiuos vartus, galima patekti į vietinio dievo gyvenamąją vietą bet tuo pačiu keliu grįžti atgal. pagal kitą padavimą - tai mrusių vadų sudeginimo vieta, giminystės ryšių simbolis.

Sužinok daugiau ...
01.05.2019, 13:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (29429)
Gysločio preparatai pasižymi priešuždegiminiu, gydančiu žaizdas, stabdančiu kraujavimą, varančiu šlapimą, hipotenziniu poveikiu. Juos naudoja esant hipertonijai ir aterosklerozei, ūmiems ir chroniškiems kvėpavimo organų susirgimams: sultys ir gysločio lapų ištrauka – puiki atsikosėjimą lengvinanti priemonė. Augalą naudoja esant virškinamojo trakto susirgimams, gastritams, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligei ir chroniškiems enteritams, opiniam kolitui.
Sužinok daugiau ...
01.05.2019, 10:56
Hipotezės Peržiūrų (1445)

Jis atsirado iš niekur. Tik prieš kelias savaites – alternatyvioje realybėje, labai panašioje į mūsų įprastąją – jis buvo pradėtas linksniuoti žiniasklaidoje, kaip lekiantis per juodą kosmosą ir nusitaikęs tiesiai į Žemę. Na, arba bent jau taip galvojama. Nes iš tiesų niekas tiksliai nežino. Greitai keičiantis duomenims, keičiasi ir hipotetiniai scenarijai. Pirma mokslininkai sako, kad susidūrimo galimybė – vienas prie 50 000. Po savaitės tikimybė padidinama iki 1 prie 100.

Sužinok daugiau ...