Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 15

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


15.05.2019, 20:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2460)

Šis šampūnas yra naudingas ir natūralus. Ypač tiems, kurie nori storų ir tankų plaukų. Reguliariai naudojant ricinos aliejų plaukų augimas padidės kelis kartus. Ricinos aliejaus šampūnas gali būti paruošiamas namuose. Tai padaryti labai lengva. Be to, jį galite tepti tiesiai ant galvos odos. Iš karto pastebėsite, kad jūsų plaukai taps storesni ir stipresni.

Sužinok daugiau ...
15.05.2019, 19:41
Kelionės Laiku Peržiūrų (1287)
Mes visi esame svajoję grįžti laike atgal. Visi mes norėtumėme ištaisyti praeityje padarytą klaidą, pakeisti gyvenimą. Atrodo, pakanka tik grįžti atgal laike, ir viskas pasaulyje sustos į savo vietas. Šį kartą išdrįstumėte užkalbinti kažkada autobuse pamatytą simpatišką merginą arba investuotumėte lėšas į visai kitą sritį, nei tai padarėte prieš keliolika metų. Mes kol kas nežinome, kaip grįžti laike atgal. Gali būti, kad tai netgi neįmanoma.
Sužinok daugiau ...
15.05.2019, 19:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (990)
Dauguma žuvų būna užterštos pramoninėmis atliekomis ir gyvsidabriu, netgi tos, kurios auginamos specialiose žuvų fermose, o šeriamos netinkamu maistu - grūdais. Teršalai kaupiasi mitybos grandinėse ir su laiku. Stenkitės nevalgyti durklažuvių, tunų ir kitų giliavandenių žuvų, nes jose gali būti daugiau gyvsidabrio negu gyvenančiose seklumoje.
Sužinok daugiau ...
15.05.2019, 18:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (946)
Kad jūsų kūno svoris būtų normalus, laikykitės žemo glikeminio indekso (GI) dietos. Per tyrimus paaiškėjo, kad, palyginti su kitomis mitybos programomis, GI dieta yra tinkamiausia kūno svoriui mažinti. Šioje mitybos programoje angliavandeniai išdėstyti pagal poveikį, kokį jie daro cukraus (gliukozės) koncentracijai kraujyje.
Sužinok daugiau ...
15.05.2019, 10:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1315)
Per dažnai vartodami vaistus traukulių šalinimui, ypač priešuždegimines ir nuskausminančias priemones, tokias kaip ibuprofenas, jūs gaunate stiprų pašalinį poveikį, ypač jis veikia inkstų ir sąnarių sveikatą. Šie preparatai gali laikinai pašalinti simptomus, bet neveikti tikrosios traukulių priežasties.
Sužinok daugiau ...