Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Spalio » 20

32 anginos gydymo būdai

Šiame straipsnyje pateikti 32 veiksmingi anginos gydymo būdai. Visi šie gydymosi būdai, liaudyje, jau buvo žinomi senai. Tai gydymosi metodai tiems, kas rūpinasi savo sveikata ir savo organizmu, tausoja jį ir stengiasi jo neužteršti cheminiais vaistais. Tačiau norint gydytis šiais liaudiškais receptais būtina pasitelkti kantrybę ir tikėjimą savo organizmu. Kitaip nieko nebus.

32 anginos gydymo būdai

Veiksmingas anginos gydymas

  1. Sutarkuoti burokėlius ir išspausti sultis. Į vieną stiklinę sulčių įpilamas 1 valgomas šaukštas 6 % acto ir gautu mišiniu 5 – 6 kartus per dieną skalaujama gerklė. Galima gerklę skalauti ir burokėlių nuoviru.
  2. Gerklę galima skalauti geriamosios sodos ir druskos tirpalu.
  3. 10 medetkos žiedų užpilama 1 stikline verdančio vandens, 1 valandą palaukiama, perkošiama, ir gautu antpilu 3 – 4 kartus per dieną skalaujama gerklė.
  4. 3 arbatinius šaukštelius svogūnų lukštų užpilama 0,5 litro vandens, užvirinama, 3 – 4 val. palaukiama, perkošiama, ir 5 – 6 kartus per dieną skalaujama gerklė.
  5. 2 – 3 susmulkintos česnako skiltelės užpilamos viena stikline verdančio vandens, 1 valandą palaukiama, perkošiama ir 4 – 5  kartus per dieną skalaujama gerklė.
  6. 4 arbatiniai šaukšteliai susmulkintų šalavijo lapų užpilami 2 stiklinėmis verdančio vandens. 30 min. palaukiama, perkošiama ir gautu nuoviru 4 kartus per dieną skalaujama gerklė.
  7. Lygiomis dalimis imti šalavijo lapų ir ramunėlių žiedų, užpilti verdančiu vandeniu, 30 min. palaukti ir perkošti. Šiuo antpilu 4 kartus per dieną skalauti gerklę.
  8. Maždaug 1 dalis pušų pumpurų užpilama 10 dalių vandens. 30 min. pavirinama, 4 valandas palaukiama, perkošiama. Vartojama po 1 / 3 stiklinės 3 kartus per dieną. Galima daryti šio nuoviro inhaliacijas.
  9. Kas valandą burna skalaujama 30 % citrinos rūgšties tirpalu arba kramtomi citrinos griežinėliai.
  10. 3 kartus per dieną suvartoti po vieną arbatinį šaukštelį svogūnų sulčių.
  11. 100 gramų džiovintų mėlynių uogų užpilama 0,5 litro vandens ir virinama,kol nugaruoja 10 % skysčio. Šiuo nuoviru skalaujama gerklė.
  12. Alijošiaus lapus sudėti į stiklainį ir priberti cukraus. Aprišti marle. Po 3 dienų gautas sirupas perkošiamas ir geriamas 3 kartus per dieną.
  13. Susmulkintos beržo šakelės su pumpurais užpilamos verdančiu vandeniu, 1 valandą palaukiama, perkošiama, geriama po keletą stiklinių per dieną.
  14. Imti lygiomis dalimis ramunėlių, eukalipto lapų ir medetkos žiedų. Vieną valgomą šaukštą žaliavos užpilti 1,5 stiklinės verdančio vandens ir uždengus pavirinti 2 min. Tada supilti į termosą ir laikyti 30 min., kad pritrauktų ir po to nukošti. Gautu nuoviru skalauti gerklę ryte ir vakare. Pradėti skalavimą 26 laipsnių temp. nuoviru, paskui kas kartą mažinti jo temp. po 1 laipsnį, kol pasieksite 16 laipsnių temp. Tada 3 – 4 savaites gerklę skalauti 15 – 16 laipsnių temp. nuoviru.
  15. 1 valgomasis šaukštas obuolių acto ir pusė stiklinės virinto vandens. Šiuo tirpalu skalauti gerklę po 3 – 5 min.
  16. 1 arbatinis šaukštelis anyžiaus vaisių užpilamas 1 stikline verdančio vandens, 1 valandą palaukiama, perkošiama ir geriama po 1 / 4 stiklinės 4 kartus per dieną, 30 min. prieš valgį.
  17. Po valgio lėtai kramtomi propolio gumulėliai. Per dieną sukramtyti 5 gr. Kramtant kokybišką prpolį, tirpsta ir peršti liežuvis.
  18. Lygiomis dalimis sumaišyti citrinos sultis su medumi. Mišiniu kelias min. skalauti burną, paskui nuryti.
  19. Skalauti burną šviežiomis burokėlių sultimis.
  20. Užpilti 10 gr. susmulkinto propolio 100 gr. spiritu. Parą palaikyti kambario temp., kaskart suplakant. Perkošti per vieną marlės sluoksnį. 2 arbatinius šaukštelius ekstrakto ištirpinti 0,5 stiklinės šilto vandens ir skalauti gerklę.
  21. Sutarkuoti 1 stiklinę burokėlių. Į juos įpilti 1 valgomą šaukštą maistinio acto. Palaikyti 1 val., perkošti. Gerti nedideliais gurkšneliais, keletą kartų per dieną. Taip gydomas ir lėtinis tonzilitas.
  22. Imti po 1 valgomą šaukštą ugniažolės ir ramunėlių. Užplikyti 1 stikline verdančio vandens. Nuoviru skalauti gerklę.
  23. Virti bulves su lupenomis nedideliame kiekyje vandens (kad garuotų ne vanduo, o bulvės). Kvėpuoti iš puodo kylančiais garais. Procedūrą atlikti 2 kartus per dieną (ryte ir vakare). Po jos į lauką negalima eiti, reikia gulėti lovoje.
  24. 1 valgomas šaukštas ramunėlių žiedų užpilamas 1 stikline verdančio vandens. 1 val. palaukti, perkošti ir antpilu skalauti gerklę 3 – 4 kartus per dieną. Galima skalauti gerklę įmaišius 1 arbatinį šaukštelį medaus.
  25. 4 – 5 susmulkintus šviežius arba džiovintus gysločio lapus užpilti 1 stikline verdančio vandens. 30 min. palaukti, perkošti ir antpilu skalauti kas valandą gerklę. Galima antpilą pasaldinti medumi.
  26. Vandenyje ištirpinti truputį medaus ir tirpalu 4 – 5 kartus per dieną skalauti gerklę.
  27. Šviežius arba džiovintus rožių žiedų lapelius užpilti medumi. Gerai išmaišyti. Imti po truputėlį ir labai iš lėto čiulpti. Rožių mišinį čiulpti ilgą laiką, kai tik tuščia burna.
  28. Paimti dar šiltų pelenų (medžio), suvynioti į švarią medžiagą ir dėti ant kaklo (gerai prispausti, tik žiūrėti, kad pelenai nebūtų per karšti). Po kelių tokių procedūrų gerklė ilgam nustoja skaudėti.
  29. Suvalgyti pusę citrinos su odele. Po 1 val. nieko nevalgyti ir negerti. Procedūrą pakartoti po 3 val. Ši procedūra tinka, kai yra pati pradžia anginos.
  30. Imti 2 – 3 citrinos skilteles be odelės ir įsidėjus po vieną į burną lėtai čiulpti, iš lėto, po truputėlį nuryjant sultis. Citrinos skiltelę stengtis laikyti burnoje kuo giliau (kuo arčiau gerklės). Procedūra atlikti kas valandą, kol nepasijausite geriau.
  31. Iškišti liežuvį. Jo galą laikyti su servetėle, kad neslystų. Tada labai iš lėto į burną pilti 2 ml. medicininio spirito. Po tokios procedūros 5 val. nevalgyti ir negerti. Todėl tai atlikite prieš miegą. Šis receptas vaikams netinka.
  32. 1 arbatinį šaukštelį medaus sumaišyti su tokiu pat kiekiu saulėgrąžų aliejaus ir tiek pat degtinės. Maišyti karšto vandens vonelėje, kol gausis vientisa masė. Mišinį čiulpti po truputėlį tol, kol sučiulpsite visą kiekį. Tai kartoti kas dvi valandas. Vaistus pasidaryti prieš atliekant procedūrą. Gydytis vieną dieną. Šis receptas tinka tik suaugusiems.

Gaminkitės šiuos receptus ir naudokite juos taip, kaip čia viskas aprašyta. Kitaip jie gali būti neveiksmingi.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.09.2018 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai konjunktyvito gydymui

Konjunktyvitas liaudies medicinoje, Konjunktyvitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 21:52 Receptai – Patiekalai Super skani sluoksniuota tešla per 10 minučių
Gauname štai tokius skanius traškius sausainius. Skardą pabarstome miltais ir kiekvieną trikampį mirkome baltyme, o paskui cukruje iš vienos pusės ir sausa puse dedame į skardą, kad cukrus būtų viršuje. Iš šios tešlos normos išein...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau