Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Liaudies medicina, Sveikata » Liaudies medicina, Sveikata

Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina:


26.04.2017, 20:32
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (5265)
Taigi pasikartosim: žmogaus kūnas elektrinių krūvių požiūriu yra neutralus. Tačiau mes visi esame pažįstami su statinėmis iškrovomis, kurios kyla, pavyzdžiui, nusiimant/užsidedant įvairius drabužius, šukuojant plaukus, vaikščiojant tam tikromis grindų dangomis ir t.t. Kur kas mažiau žmonių žino, kad statiniai krūviai ypač pasireiškia šaltuoju metų laiku ir beveik bepasireiškia šiltuoju. Iškrovos gali būti tokios stiprios, kad yra ne tik matomos, bet ir sukelia realų skausmą.
Sužinok daugiau ...
26.04.2017, 13:52
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (7766)
Naudingos imbiero savybės plačiai žinomos. Jį naudoja gydymui ir profilaktikai daugelio susirgimų. Imbieras labai gerai veikia virškinimo sistemą. Patiekalams jis suteikia ypatingą skonį, be to daro juos lengvai įsisavinamus organizmui, padeda išvengti raugėjimo, stimuliuoja skrandžio sulčių išsiskyrimą, normalizuoja skrandžio veiklą. Jei reguliariai vartosime imbiero šaknį, žmogaus apetitas žymiai pagerės.
Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 21:08
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (5802)

Namų gamybos lūpų balzame gali būti bičių vaškas, medus, ricinos aliejus ir kokoso aliejus. Bičių vaškas pasižymi puikiomis minkštinimo ir raminamosiomis savybėmis. Tai apsaugo lūpas nuo išdžiūvimo.

Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 16:01
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (4655)
Pagrindiniai vitamino trūkumo požymiai panašūs į anemiją. Jie pasireiškia mažakraujyste, išbalusiomis lūpomis, pabalusia oda, sumažėjusiu energingumu, nuovargiu, oro trūkumu. Gali degti liežuvis, pagelsti gleivinė, atsirasti silpnumo jausmas po krūtine, pakrikti psichika. Neurologiniai simptomai pasireiškia galūnių dilgčiojimu arba nutirpimu, sutrikusia eisena, atminties sutrikimais, demencija (silpnaprotyste), sutrikusia orientacija, regos sutrikimais, nemiga, šlapimo pūslės ir vidurių sutrikimais.
Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 12:39
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (4528)

Žaliųjų grikių priešvėžinės savybės įrodytos Korėjos ir Kinijos institutų moksliniais tyrimais. Grikių daigai, kartu su joga ir kitais tibeto sveikatingumo užsiėmimais - galingas ginklas, kovojant prieš sunkius susirgimus. Galima gydyti nevaisingumą, įvairius patinimus, polipus, cukrinį diabetą, nutukimą, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligę, kasą, inkstų akmenis, tulžies pūslės susirgimus, artritą, akių ligas, dantų ir t.t. Gydyt galima viską ! Akademikas A.M. Ugoliovas įrodė, kad tam reikalingas žalias, termiškai neapdorotas , augalinis maistas. Kodėl taip yra - perskaitę, galite įsitikinti patys.

Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 11:44
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (4627)

Visgi kokie tuomet grikiai yra naudingi sveikatai, turi gydomąjį poveikį - žalieji ar skrudinti rudieji grikiai? Jei jums rūpi jūsų sveikata ir susidomėjote, tuomet čia pateiksime informaciją, kurią jau įrodė ir ištyrinėjo daugybė pasaulio mokslininkų.

Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 10:46
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (3469)

Hemoglobino lygį galima pakelti vartojant keletą produktų : sėlenėles, avižinę košę, abrikosus, žalius obuolius, pilno grūdo duoną, burokėlius, ankštinius, migdolus, granatus, slyvų sultis, slyvas, razinas, žirnius, pomidorų sultis, briuselio kopūstus, brokolį, arachisų sviestą, javų košę, ananasus (galima ir konservuotus).

Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 10:33
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (4545)
Cinamonas skirtas vartoti tik nedideliais kiekiais, gardinant maistą. Gryname pavidale jo vartoti nereikėtų, nes gali sudirginti skrandžio sieneles. Atsargiai turėtų vartoti žmonės, turintys skrandžio opas, gastritą.
Sužinok daugiau ...
24.04.2017, 17:27
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (34261)

Šis triukas veikia! Ypač veiksmingas turint ekonominių problemų, bet taip pat gali padėti išspręsti daugelį problemų, kurios atsiranda jūsų namuose. Aš niekada nemaniau, kad 7 česnako skiltelės ir 7 lauro lapai butelyje, gali padaryti tai...

Sužinok daugiau ...
24.04.2017, 15:16
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (5719)
Gydantis nuo vėžio labai naudingas gali būti papildomas organizmo stiprinimas bei gyvenimo kokybės gerinimas alternatyviais metodais, pavyzdžiui, aromaterapija, homeopatija, fitoterapija – sergant vėžiu, gali būti naudingi visi augalai, turintys antioksidantų, neutralizuojančių laisvuosius radikalus. Tuo pačiu pacientai turi nepamiršti, kad sergantiesiems vėžiu kartu su antioksidantais ypač svarbūs yra alkaloidai, medžiagos, kurios pasižymi daugybe savybių: mažina vėžinių ląstelių dalijimąsi, slopina spazminius skausmus, turi raminantį poveikį. Lietuvoje yra augalas – ugniažolė, kurioje yra apie 20 alkaloidų druskos pavidalu.
Sužinok daugiau ...
24.04.2017, 10:43
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (4592)

Paimkite keturių citrinų sultis ir minkštimą. Vienos citrinos žievelę sutarkuokite ir sumaišykite su minkštimu bei sultimis. Mišinį pasaldinkite pagal skonį medumi arba uogiene, vaisių džemu – kad nebūtų taip rūgštu ir kartu. A. Ereto tvirtinimu, toks gėrimas padeda net tada, kai kitos organizmo valymo priemonės neduoda jokių apčiuopiamų rezultatų.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 388 389 390 391 392 ... 482 483 »